Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Santuario San José 2-sterren

Camino de Calahiguera, 9, 04118 San José, Spanje

#3 van de 5 B&B's en herbergen in San José

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 414 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat gedateerd en gehorig

    Prima lokatie, vlakbij het strand en goed punt voor allerlei uitstapjes. Ontbijt is oke, personeel erg vriendelijk en ligt op een rustige plek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf en erg goede service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte service! We hadden 2 kamers geboekt echter hadden we er uiteindelijk maar 1 nodig door ziekte. Ondanks dat we via booking niet meer konden annuleren, heeft het hotel contact met booking gezocht en is de 2e kamer kosteloos geannuleerd. Net mooi hotel, prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    goeie locatie, mooie en verzorgde hostal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    we kregen één zeepje voor de handen aan de lavabo voor de 14 dagen , eens het opgebruikt was kregen we geen vernieuwing gebruikte glazen bleven staan

    heerlijk ontbijt goeie kamer met terras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    Zeer aangenaam en rustig hotel om het natuurpark Cabo de gata te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Een fantastisch team dat ervoor zorgt dat je een fijn verblijf hebt. Geen lift in het hotel, maar wel heel behulpzame medewerkers. Smaakvolle inrichting en goede ligging. Prachtige uitvalsbasis om Cabo de gata te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Gezellig en rustig hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    airco werkt enkel wanneer je op de kamer bent enkel gesuikerde yoghurt bij het ontbijt; weinig keuze in fruit, brood of ontbijtgranen

    uitstekende matras en kussens rolluiken aan het kamerraam eieren, spek en charcuterie bij ontbijt gezellig rustig zeer vriendelijk en behulpzaam personeel perfecte locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    Prima hostL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Gastvrij hostel met goede ligging in San José

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Prettig verblijf in een verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was een beetje gedateerd.

    Zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Goed bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Het plaatsje San José en directe omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het plaatsje San José en directe omgeving. Spaans, niet verpest door massatourisme.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    het verblijf was prettig, fijne lokatie, vriendelijk personeel, verzorgde gebouwen, sfeervol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten

    badkamer ouderwets

    vriendelijk personeel, goed ontbijt,rustig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    Zeer goede prys kwaliteit verhouding
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Beide waren prima

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    3,8
    dat ik snel naar huis kon
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine kamer, smal bed, het bad was juist groot genoeg voor een dwerg. GEEN WIFI op kamer, ondanks men dit wel belooft, luidruchtige kamers, onthaal helemaal niet hartelijk. Als ik eerdere beoordelingen lees, denk ik dat ik echt ergens anders heb gezeten. Jonge dame achter balie was inderdaad vriendelijk, de anderen hebben dringend een cursus onthaal nodig. Ik ga veel op reis, ben echt wel wat gewoon en ben helemaal niet kieskeurig, maar dit nooit meer. De streek rond San José is mooi om te wandelen. maar voor de rest is er echt NIETS te beleven..

    dat ik snel naar huis kon

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    8,3
    Ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant was in deze periode gesloten. Kleine kamer. Hard en oncomfortabel bed.

    Ligging hotel. Late aankomst was geen probleem. Vriendelijk en ijverig personeel. Goede toeristische informatie aan de receptie. Smaakvolle inrichting van het gebouw.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    10
    Geweldige gastvrouw!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het weer

    Geweldige gastvrouw! Alles keurig, uitgebreid ontbijt, geen moeite was teveel.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Rustig gelegen en toch dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig gelegen en toch dichtbij het centrum. Ook het ontbijt was zeer goed.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,3
    Schoon, vriendelijk personeel, goede kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Schoon, vriendelijk personeel, goede kamer. Alles klopt voor deze prijs.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    9,2
    Service, vooral ook van de dame die het ontbijt verzorgt (en...
    • Stel

    Service, vooral ook van de dame die het ontbijt verzorgt (en later de uitcheck deed).

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: