Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sercotel AS Porta de Barcelona 2-sterren

Autopista AP7, Km 165 (Área de Servicio de Porta de Barcelona), 08755 Castellbisbal, Spanje

#1 van de 1 hotels in Castellbisbal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 903 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    A
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen voor de prijs die je betaald voor het ontbijt was echt weinig .jammer

    De kamer is ruim en de badkamer top.en het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    goed hotel voor redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het eten, zalm en aardappelschijfjes waren nagenoeg koud

    mooie ruime kamer, auto parkeren binnen een 's nachts afgesloten omheining, dicht bij Barcelona

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,2
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is niet moeilijk te bereiken, maar ligt ongunstig langs de tolweg. Je moet altijd tol betalen om bij het hotel te komen, dat is echt wel een minpuntje.

    Erg netjes en schoon. Fijn dat er 24/7 iemand bij de entree zit. Prima hotel als uitvalsbasis voor een bezoek aan Barcelona. Bedden waren ietwat hard, maar na een dag in de stad ben je zo moe dat je blij bent om te kunnen slapen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    mooi maar toch niet prettig vanwege lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    aircoin de kamer was kapot eten was niet geweldig (eigenlijk vrij slecht) erg veel lawaai van buiten: geparkeerde vrachtwgens met lopende motor

    keurige kamer, ruim,comfortabel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Uit deze rijrichting kom ik nooit meer daar logeren !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De tegenvaller heb ik hierboven geuit, met mijn ekskuses

    ONTBIJT was sober, kamerligging met veel lawaai (achteraan, maar aankomende trucks, spoorweg, en een megastort in volle werking) maar 1 stoel op de kamer. De beveiligde parkeerplaats voor onze 'volgeladen' auto werd een omweg van liefst 46 km de avond 15 km met 2 péages (4,80 euro extra weliswaar en gelukkig met een meegegeven plannetje) 's morgens om terug aan de overzijde te geraken was zogezegd gemakkelijk (dus geen plan !), toch werd het me een nachtmerry ... veel en snel verkeer en ... 31 km ekstra om terug aan de overzijde richting het zuiden, onze eindbestemming te geraken !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,9
    Parkeren was prima veilig achter een hek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Als je ergens naartoe wilde rijden dan moest je wel weer tol betalen. Bedden konden iets beter. Voor de rest is het een prima hotel voor de prijs.

    Parkeren was prima veilig achter een hek

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    9,2
    prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles goed zeker voor de prijs

    parkeren beveiligd achter een hek met een code direct aan de snelweg huisdieren toegestaan badkamer bedden goed en ruime kamer schoon

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    10
    zeer goed voor doorreis
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ligging comfort bed alles schoon huisdier toegestaan beveiligd parkeren (achter hekken wordt afgesloten met code) tjjdens doorreis belangrijk alleen belangrijke spullen uit auto halen meeste kan in de auto blijven we gaan al jaren tijdens doorreis in dit hotel zit een restaurantje bij voor ontbijt en s avonds eventueel warm eten goed ligt direct aan de snelweg A 7

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,2
    in algemeen is het verblijf best te smaken en service prima !!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets , alleen als we richting Valencia moeten zou onze wagen onbewaakt zijn en dat houdt ons tegen daar te logeren , dat is een tegenvaller voor ons, want dan hebben we een rit van 1000 km moeten doen voor een ander hotel

    kamers prima (geen opmerking)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen koelkast in de kamer was

    Dat er prijs-kwaliteit is

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    Dat er parking was bij het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er parking was bij het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Schone kamer als we iedere avond terugkwamen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet in bad ondanks dat we een badkuip hebben, geen dopje voor de badkuip.

    Schone kamer als we iedere avond terugkwamen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen bad in de badkamer was

    Dat het schoon was en grote bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Aardig personeel en een goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je vanuit Barcelona komt moet je ongeveer 10 km omrijden om bij het hotel te komen.

    Aardig personeel en een goed restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,3
    kamers waren ordelijk en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    ligging is slechter dan verwacht, niet echt ideaal als je geen eigen vervoer hebt. Het is ook moeilijk te vinden.

    kamers waren ordelijk en comfortabel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    was gewoon super
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    was gewoon super

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst van een vriendelijke receptionist en zeer behulpzaam. Ontbijt die je krijgt voor die prijs is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    De ligging van het hotel is ideaal als doorreisstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant/bargebeuren kan beter.

    De ligging van het hotel is ideaal als doorreisstop.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Het viel mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel mee

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    6,3
    De kamers waren ruim en netjes en het lag aan de tolweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van het verkeer maar dat hadden we kunnen weten

    De kamers waren ruim en netjes en het lag aan de tolweg

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,3
    voor doorreis prima locatie aan snelweg vanaf Spanje
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets voor doorreis

    parkeren achter hekken huisdier toegestaan aan de snelweg vanaf spanje vanaf frankrijk moeilijker te bereiken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,6
    Alles ok behalve organisatie eten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondmaal kon pas vanaf 08h00 en was koud na opdiening

    kamers ruim en netjes

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    6,7
    Ligt op de tolweg vanuit het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet duidelijk vanuit noorden, plus extra kosten tol heen en weer rijden Airco werkte absoluut niet, raam open geen optie door geluid tolweg

    Ligt op de tolweg vanuit het zuiden

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,5
    De netheid van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeerplaats aan de verkeerde zijde van de weg, als men naar het zuiden rijdt. Men moet dan om rijden om bewaakt te kunnen parkeren.

    De netheid van de kamer.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,1
    Mooie schone , grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden vrij hard. Als wij de ongelukkige ligging komende vanuit Frankrijk geweten hadden, zeker dit hotel NIET geboekt. 2x € 2.40 betaald om aan de overkant te komen!!!

    Mooie schone , grote kamer. Goede TV + flesjes water Absoluut geen geluidshinder!

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,1
    De inrichting en de netheid van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel heeft geen eigen restaurant en maakt gebruik van het naastliggende wegrestaurant. De kwaliteit hiervan is dan ook navenant. Vooral het ontbijt was een tegenvaller.

    De inrichting en de netheid van de kamer.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    de prive parking waardoor we onze spullen veilig achter...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt en de ruimte daarvoor. moest je gewoon bij de andere weg gebruikers of mensen die daar gewoon een tas koffie kwamen drinken dus niet echt rustig

    de prive parking waardoor we onze spullen veilig achter konden laten , en de vriendelijkheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    6,7
    Ontbijt viel tegen alleen koffiekoeken gen brood of...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt viel tegen alleen koffiekoeken gen brood of pistolets. Moeilijk bereikbaar mag wel aangegeven worden op autostraden indien je komt van Frankrijk richting zuiden

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    10
    Naast de snelweg.
    • Zakenreis
    • Groep

    Nou tegenvallen ... ontbijt in het wegrestaurant.

    Naast de snelweg. Afgesloten parking en toch rustig.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,0
    Het was zeer netjes en de airco was zelf te bedienden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was zeer netjes en de airco was zelf te bedienden

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    beveiliging parkeerterrein op door reis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt

    beveiliging parkeerterrein op door reis

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: