Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sercotel Ciscar 3-sterren

Avenida Alqueria de Moret, 31, 46210 Picanya, Spanje

#1 van de 1 hotels in Picanya

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 431 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,5
    Prima overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt.

    Overnachtingshotel voordat we terugvlogen naar Eindhoven. Ligt aan een doorgaande weg, parkeren voor de deur. Vriendelijke ontvangst, prima kamer en bedden. Ontbijt was onder de maat, stokbrood niet vers, roerei koud, kaas verkleurd. Maar ja we waren er ook maar een nachtje.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Prima voor stedentripje valencia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuze van het eten in het restaurant. Echter zitten er op loop afstand voldoende restaurants om te eten.

    Dichtbij metro station welke je binnen 10 minuten in het centrum van valencia brengt. Na terug komstin hotel kan je nog even lekker bijkomen in het buiten zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Prettig schoon hotel voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is op een industrieterrein. Aan de straatkant ruikt het onaangenaam. Desalniettemin merk je daar zodra je binnenstapt niets van en heb je in de tuin echt niet het idee dat je op een industrieterrein zit. Ook vond ik de bedden erg hard, maar dat is persoonlijk.

    Zeer schoon hotel, veilige parking in parkeerkelder, alleen lastig dat na een paar minuten het licht steeds uitgaat, die moet je dan weer bij de lift aan doen. Bij uitrijden ook op een knop onder de oprit drukken. Kwamen we pas achter toen we al op de oprit stonden... Zeer vriendelijk en vrolijk personeel. Leuke tuin met zwembad, gelegenheid om te eten in de bar/restaurant van het hotel of drankje te doen in de binnentuin

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    restaurant maar 2 menus

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    Zeker aan te raden voor een kort verblijf. Nabijheid van metro is een grote troef.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar op de kamer. Geen extra kussens.

    Ontbijt was ok. Inchecken ging vlot. Badkamer ok. Bed was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Hotel ligt in een industriedomein dus een eind van het centrum. Lijkt me ideaal als tussenstop naar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was pover voor een buffet, veel keus maar niets dat echt lekker was.

    Ruime kamer, zeer netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,8
    De eerste kamer 114 was niet fris maar het verkregen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer 114 was niet fris maar het verkregen alternatief was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal zonder daglicht

    Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen

    Vriendelijk personeel. altijd bereid om te helpen. Mooie lokatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    De kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was wel klein

    De kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    lekker ontbijt en avondmaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    lekker ontbijt en avondmaal

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Het zwembad niet druk heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi bereik op de kamer

    Het zwembad niet druk heerlijk

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    heerlijk fris hotel met vriendelijk personeel en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de locatie is wat minder, maar alles is eenvoudig bereikbaar door een wandeling naar het metrostation in Picanya

    heerlijk fris hotel met vriendelijk personeel en een heerlijk zwembadje

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    6,3
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lokatie( industrieterrein) geen restaurant vanaf donderdag en in het weekend. Personeel spreekt bijna geen engels.

    De kamer

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel die er alles aan doen om het naar je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen spaanstalig personeel met handen en voeten kom je een eind weg.

    Vriendelijk personeel die er alles aan doen om het naar je zin te maken

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,7
    Mooi design.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen enkel Engelstalig receptionist. 2 bedden in plaats van 1 groot bed ondanks mijn vraag.

    Mooi design.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: