Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tulip Inn Zaragoza Plaza Feria 3-sterren

Avenida Diagonal, 11, 50197 Zaragoza, Spanje

#30 van de 51 hotels in Zaragoza

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2136 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met aankomst heel goed en vriendelijk ontvangst Wij wilde eten in het restaurant maar om 20.30 bleek dat wij alleen snaks konden eten En gezien de ligging hebben wij gewoon iets gegeten in de bar Dat was spijtig voor de rest prima hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    4,6
    Dit is geen huisdier-vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is geen huisdier-vriendelijk hotel. Er wordt €12 aangerekend voor een huisdier terwijl het enkel op de kamer mag. Heb je een hond, kies dan beter een ander hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Prima hotel voor kortstondig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige geluidshinder van koeling van vrachtauto's van naast gelegen speciaal voor vrachtauto's parkeerterrein.

    Prima hotel voor o.a. doorreis, ligt dicht bij autosnelweg. Goed verzorgde kamers. Goed verzorgd ontbijt en ook het menu van restaurant is oké. Omgeving is industrieterrein. Voor bezoek aan Zaragoza moet men bus nemen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    mooi naar wens
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets alles prima

    ontbijt in orde, voldoende en bevredigend. wij hadden 2 kamers gereserveerd die met elkaar in verbinding zouden zijn maar bleek dat een van de communicerende deuren , door kapot slot, niet meer kon geopend worden ondanks alle mogelijke pogingen van het personeel, zij stelden voor om van locatie te veranderen maar aangezien we al volledig uitgepakt waren hebben we dit niet gedaan ,maar...geen probleem alles ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    8,8
    Wat wij nodig hadden voor één overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij aten 's avonds in het restaurant en het viel op dat wij blijkbaar de enige niet-Spanjaarden waren. Bijgevolg was het eten ook typisch Spaans met voor onze enkele rare verrassingen die wij liever niet op ons bord hadden gekregen. Moet wel zeggen dat wij het menu del dia hadden genomen.Talenkennis personeel, uitgezonderd aan de ontvangstbalie, was bedroevend: Engels of Frans? Onmogelijk! Maar dat geldt voor bijna overal in Spanje, zelfs in toeristische centra.

    ontbijt was duidelijk voor Spanjaarden bedoeld - koffie was heerlijk maar wij moesten aanvankelijk wachten totdat er iemand het water had bijgevuld. Voor de rest prima ontbijt. Goed bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    grootte van kamer en badkamer, aanwezigheid van 2...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het uitschuif gevaar van het bad; het ontbreken van een handgreep op sta-hoogte bij het bad om in en uitstappen te vergemakkelijken en te beveiligen

    grootte van kamer en badkamer, aanwezigheid van 2 zitmogelijkheden voor 2 personen,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Kamer erg goed ,veel kwaliteit voor deze prijs !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg goed ,veel kwaliteit voor deze prijs ! Het ontbijt is niet goed geregeld ! Er is een cafetaria bij en daar kan je ontbijten ??? Ook het diner kan pas savonds om 20.00uur . Jammer voor dit hotel !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,9
    Alles OK, aan te bevelen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De buitenparkeerplaatsen (gratis) zijn te smal waardoor andere autogebruiker(s) onze wagen ad zijde behoorlijk hebben beschadigd!

    Mooi en net hotel met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Niet echt geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de avond dat wij aankwamen was de keuken wegens een feestdag gesloten. Zo werden wij verplicht elders te gaan eten.

    De kamer was prima. Het ontbijt hebben wij overgeslagen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    3,3
    Ga hier nooit meer heen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden hard, kussens veel te klein. het was het duurste hotel. van de drie hotels deze week, maar wel de slechte. Het was ook niet echt diervriendelijk.

    Ontbijt was goed moest wel om bepaalde dingen vragen omdat dat niet bijgevuld was.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Te kort om een juiste beoordeling te geven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel lag wel tamelijk ver van de binnenstad, daardoor konden wij moeilijk eens een verkenning doen daar we er maar één nacht verbleven. het hotel lag meer in een ambachtelijke zone.

    bij het ontbijt was alles voldoende aanwezig. de kamers waren modern en alle comfort was aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Kamers zijn prima, alles in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was gesloten ondanks dat op de site staat dat dit geopend zou zijn vanaf 19.00 uur. Bij navraag aan de receptie was de uitleg heel simpel. Ja we zijn gesloten en dan...... Dus zeker geen positieve indruk.

    Kamers zijn prima, alles in orde. Het ontbijt was maar zeer matig en dit voor de prijs van 8.50 euro per persoon. De volgende keer nemem we zeker geen ontbijt meer in het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    Goed hotel, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt zijn de tosti's al kant en klaar en daardoor hard. Tip: Leg de tosti's klaar en laat gasten ze zelf verwarmen.

    Heerlijke bedden. Ligt buiten de stad, wat parkeren makkelijk maakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    We konden vroeg inchecken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was niet open in het weekend. De eerste dag waren we niet op tijd voor het ontbijt. We hadden verwacht in de bar te kunnen eten, zoals vorig jaar. Wat op de kaart in de bar stond, was niet te verkrijgen.

    We konden vroeg inchecken. Dat was fijn nadat we een reis van 24 uur achter de rug hadden. Prima kamers en goede bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,2
    Fantastisch hotel. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was in een bad, maar de rand was veel te hoog en het bad was spekglad. Een extra greep ontbrak en de kranen liepen heel stroef. Het restaurant was gesloten. Andere eetgelegenheid op 15 minuten lopen.

    Zeer ruime mooi ingerichte geluiddichte kamer met mooie doucheruimte. Airco was perfect en geruisloos. Vriendelijke ontvangst. Op korte afstand van de snelweg. Geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet dat er goed uitzag.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Het hotel was vrij makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was voorzien van een kluis, maar deze was defect. We hebben dit na aankomst meteen gebeld, maar 'maintenance' was al naar huis. De volgende dag vergat men er naar te kijken en uitieindelijk bleek dat de kluis niet was te repareren. We hadden dus eigenlijk een kamer zonder kluis. Verder kon de kamer niet op 'nachtslot'. Volgens de receptie moest ik mij daar niet druk om maken, want het was voor de eigen veiligheid in geval van brand. Ik vraag het me af.

    Het hotel was vrij makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Verder was er een bushalte op circa 150 meter van het hotel en de eindhalte van deze bus was in het centrum van Zaragoza.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    10
    prima hotle
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij zijn zeer vriendelijk ontvangen de kamers waren net alles wat we nodig hadden was aanwezig, en we konden na een goede nachtrust genieten van een prima ontbijt, we komen zeker terug

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,8
    Kamer oké.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie moeilijk te vinden. Eten in het restaurant viel tegen. Pas open om 20.30 pm. Zou volgende keer op doorreis een ander hotel zoeken.

    Kamer oké. Ontbijt oké.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ruime kamer goede bedden vriendelijk personeel proper

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was voor invalide zonder haken voor handdoeken

    Kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super grote kamers...mooi interieur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Voor ons is dat goed op doorreis naar alecante
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc bril los en kastdeur stuk Dat er weinig is om eens goed te gaan eten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    Grote kamet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dicht bij het vliegveld. Mooi geluidsarme kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    4,6
    Zowel bar als restaurant waren gesloten ivm feestdag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zowel bar als restaurant waren gesloten ivm feestdag. Wordt niet vermeld op website. Niets maar dan ook niets te krijgen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,8
    Zeer basis verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Te kort aan extra spiegel in kamer. Slechte belichting in badkamer. Jammer dat er plotseling make-up in de badkamer verdwenen was...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Goed modern hotel aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt Goede bedden Kamers wat gehorig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Ontbijt gesloten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vies

    Ontbijt gesloten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    OK voor een nachtje. Ontbijt was slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Zeer comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Comfortabele bedden. Zeer nette kamers. Zeer goed sanitair. Zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Mooi hotel, modern en uitgebreid ontbaijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Mooi hotel, modern en uitgebreid ontbaijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    Ideale doorreislocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De grootte van de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    9,6
    Plezierig verblijf gehad, dichtbij winkelcentrum, op fietsafstand van Zaragoza, gratis parkeren v
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer straalde veel luxe uit.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    goed overnachtings hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    mooie kamer aan de snelweg heel groot shoppingcenter op loopafstand busverbinding naar zaragozza

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    Op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    kamers ongelooflijk goed, beste dat we al gehad hebben !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    kamers ongelooflijk goed, beste dat we al gehad hebben !!! ontbijt nvt,

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    6,7
    Mooie ruime kamer, veel parkeergelegenheid, uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel spreekt matig engels en sommigen doen gewoon geen moeite om engels te spreken.

    Mooie ruime kamer, veel parkeergelegenheid, uitzicht op de luchthaven aan 1 zijde van het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    Zeer behulpzaam personeel - helpen ons goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer behulpzaam personeel - helpen ons goed. Aan de balie ook engelssprekend. Eten in het restaurant lekker en niet duur. niet in de stad , maar gemakkelijk als je de buurt wil verkennen en vlakbij de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,8
    Het was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    2 persoons kamer met 1 glas en 1 badlaken Vreselijke douche die bij de druk van het water niet te stellen was. Raam sloot niet goed. Raar getik in de kamer door ......?

    Het was schoon

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,8
    Wij hadden door omstandigheden en suite voor de prijs van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar, de gordijnen van die suite hingen maar voor de helft aan de haakjes en de deuren stonden vol vuile vette vingers, jammer . De dagdame aan de receptie was met moeite beleefd, de nachtwaker 's morgens was daarentegen heel vriendelijk, waarvoor dank.

    Wij hadden door omstandigheden en suite voor de prijs van een kamer ! Het eten in het restaurant was prima.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Gemak van de kamer, heerlijke bedden zalig ligbad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging , op zondag geen bar/restaurant aan de overkant bij een benzinestation annex bar gegeten.

    Gemak van de kamer, heerlijke bedden zalig ligbad

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,3
    Als je er alleen wilt eten en slapen is dit een heel goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving is niet fraai, maar dat heeft ons niet gestoord.

    Als je er alleen wilt eten en slapen is dit een heel goed hotel. Het diner was verrassend goedkoop en erg lekker!

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,8
    goed geslapen, goed ontbijt, autobus stopt
    • Vakantiereis
    • Stel

    goed geslapen, goed ontbijt, autobus stopt voor het hotel om de stad te gaan bezoeken, personeel zorgde voor alles op een vriendelijke manier, goede parking

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    nette kamers en geluid dicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    in de omgeving/op wandelafstand is er niets waartoe je eigenlijk genoodzaakt bent in het hotel te eten. Maar het eten was lekker

    nette kamers en geluid dicht. .

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,5
    Nieuw hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    matras was helaas echt slecht. dikke kuil jammer

    Nieuw hotel. prachtig modern ruim ingericht., goede kamer ,heerlijk groot ligbad, zeer aardig personeel Via kleurrijke loopbrug binnen enkele minuten aan overzijde bij Plaza..winkels restaurants, supermarkt.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    4,2
    Gemakkelijke bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    De te warme kamer die niet gekoeld kon worden want airco centraal geregeld. Niet erg schoon (vuil). HST op nog geen 100 meter van de kamer.

    Gemakkelijke bereikbaarheid

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    9,6
    Kamer uitstekend, niets op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de website stond niet vermeld dat er op zondag geen gebruik kon gemaakt worden van het restaurant, dus moesten we op zoek naar eten!

    Kamer uitstekend, niets op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    8,3
    ligging is perfekt - vlakbij luchthaven .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spijtig dat het restaurant in het weekend dicht is .

    ligging is perfekt - vlakbij luchthaven . We kenden het hotel.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,1
    Ontbijt was goed, kamer prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    N.v.t.

    Ontbijt was goed, kamer prima.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt niet vroeg genoeg op zon- en feestdagen (pas vanaf 8 uur).

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    9,2
    Prima tussenstop op weg naar her zuiden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Decinformatie over het restarant. Zijn maar naar de cafetaria gegaan en dat was prima.

    Prima tussenstop op weg naar her zuiden.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant is in het weekend dicht en we moeten nu 7 euro oor onze kleine hond betalen waarvoor ???

    De locatie

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    8,3
    Locatie, geluidsdicht en winkel in de buurt
    • Stel

    Dat de bar dicht was en geen klein hapje te eten, koffiemachine in de hal wellicht een idee?

    Locatie, geluidsdicht en winkel in de buurt

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Goede locatie voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Diner pas na 20:30 uur.

    Goede locatie voor een doorreis.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    Ligging vlak bij de snelwegen en de Plaza.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging vlak bij de snelwegen en de Plaza. Dat laatste goed voor een wandeling.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Er werd rekening gehouden met verzoek (rustige kamer op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt - niet echt zijn geld waard.

    Er werd rekening gehouden met verzoek (rustige kamer op hoger verdiep).

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Mooie kamers, alles aanwezig wat nodig is!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt snel op en geen bijvulling voor de iets latere gasten (9u)

    Mooie kamers, alles aanwezig wat nodig is!

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,3
    De mooie ruime propere kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de bar en het restaurant , is precies een kantine

    De mooie ruime propere kamers

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    7,5
    Kamer en bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie overal ver van af.

    Kamer en bedden.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    9,6
    Bus stopt voor de deur en brengt je naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was wat mager qua keuze.

    Bus stopt voor de deur en brengt je naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    4,2
    De bus naar het centrum van Zaragoza
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt slecht! Midden tussen de vrachtwagens. Geen drankje of iets te koop.

    De bus naar het centrum van Zaragoza

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    8,3
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    internet werkte niet geen ontbijt enkel inde bar er naast kon je iets eten restaurant s avonds ook gesloten

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    9,6
    Ruime kamer mer mooie badkamer, uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Ruime kamer mer mooie badkamer, uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    8,8
    Het ontbijt was heel goed
    • Stel

    Het avond eten viel tegen.

    Het ontbijt was heel goed

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: