Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Serenity Amadores

San Borondon, 9, 35138 Puerto Rico, Spanje

#4 van de 99 hotels in Puerto Rico

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 305 beoordelingen over dit appartement

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Mooi hotel met mooi zwembad en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    Jammer dat het haast niet te doen is om de berg op te lopen, wij hebben meestal een taxi (ongeveer €3) moeten pakken. We hadden geluk dat we voor 20u bij het hotel aankwamen toen de receptionist er nog was, anders had onze kamerpas gewoon op de balie gelegen. Kamerpas moest continu gescheiden gehouden worden van telefoon, anders werkte hij niet meer. Eén vrouw die af en toe de receptie bemande was vriendelijk, maar geen van de receptionisten was erg toeschietelijk. Het was net alsof ze geen plezier hadden in hun werk, ze zeiden vaak niet eens gedag als je langsliep. Dat klopt niet met de tekst naast de receptie (we hopen dat we vrienden zijn wanneer u vertrekt). En we hebben een paar keer verkeerde informatie gekregen over zaken in de omgeving (zoals de kosten voor een taxi naar een nabijgelegen baai en een restaurant dat goed zou moeten zijn). Dit heeft onze ervaring wel minder prettig gemaakt. Verder: jammer dat de zitbank op onze kamer heel laag, hard en helemaal doorgezakt was. En dat de hotels aan de overkant vrij veel geluidsoverlast gaven (valse zang etc.). Ook werd er bij het schoonmaken heel hard geschoven met de bedden en stoelen (herrie). Schoonmaak was verder vriendelijk, maar matig uitgevoerd. Weinig parkeerplaatsen bij het hotel zelf én erg schuine helling en niet makkelijk keren. Betalen voor het kluisje (€2 per dag) vonden wij raar. De wifi was erg slecht, ook na melding.

    Wij zaten in kamer 211 op de bovenste verdieping (bereikbaar met lift), echt een aanrader qua ligging! Mooi, groot appartement met vrijwel volledig ingerichte keuken inclusief eettafel en zitgedeelte. Mooie badkamer met 2 wastafels, grote spiegel en bidet. Fijn breed bed, grote kasten en spiegel op de slaapkamer. Groot balkon met zitje, handdoekenrek, parasol en 2 ligbedden. Mooi uitzicht over de baai. Mooi zwembad met douche, voldoende parasols en ligbedden. Winkeltje naast de receptie was handig (even duur als de Spar onderaan de berg, wel minder groot assortiment). Huurauto was heel makkelijk geregeld via de receptie. Bussen waren ook heel handig en niet duur. Amadores is echt het mooiste strand in de omgeving. Ga vooral eten bij Silver Sand aan het strand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Erg fijn verblijf gehad bij deze rustige accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur van de riolering uit de badkamer en onder de gootsteen was soms niet te harden. Gratis internet was erg traag.

    Het balkon met uitzicht was erg mooi. Ook het feit dat je veel privacy hebt op het balkon was fijn. Daarnaast was het zeer rustig en hadden we weinig overlast. In de keuken ligt alles wat je nodig hebt (bestek, borden, glazen, wijnglazen, tooster, koffiezetapparaat, waterkoker, enz), zelfs sponsje, vaatdoekje, zeep en een handdoek! Badkamer is ruim met 2 wastafels. Naast de receptie is een klein winkeltje waar je etenswaren kunt halen, maar de prijzen zijn relatief hoog.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    10
    Rustige locatie met alles in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Flinke klim omhoog van het strand naar appartement, wisten we van tevoren. Taxi omhoog is eeen optie

    Lekker groot balkon Zachte bedden Ruim appartement Fijn winkeltje zonder dat het duurder is Fijn zwembad met zoutwater Rustig bij zwembad Geen entertainment bij het appartement

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    Het uitzicht is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht is fantastisch!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    We hebben het heerlijk naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alle rust daar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Goede service, locatie super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service, locatie super! Wel handig om een auto te hebben. Top hotel, voor herhaling vatbaar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Prachtig gelegen en erg comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie is op details al wat gedateerd

    Supermooi gelegen, prachtig uitzicht over de baai van Amadores

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Appartement met de luxe van een hotelaccommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Appartement met de luxe van een hotelaccommodatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Super veel privacy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    Naar boven lopen is een uitdaging

    Ruimte

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Onthaal - personeel aan balie was super!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal - personeel aan balie was super!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,8
    rust en uitzicht vanaf het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    rust en uitzicht vanaf het zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Het was gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken voor op t strand

    Prettige ontvangst

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    rustig en net appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het strand is alleen via de (berg)weg te bereiken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel, heerlijke kamer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    betere prijs kwaliteit verhouding

    Vriendelijk personeel, heerlijke kamer!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    10
    Ruim, schoon appartement met mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor fietsers: de klim terug van het strand naar het appartement is steil. 1 kilometer tegen gemiddeld 11% klimmen. Voor wandelaars hetzelfde. Auto of taxi (kost bijna niets) terug is natuurlijk een optie.

    Ruim, schoon appartement met mooi uitzicht. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Parkeerplaats op locatie. Kleine supermarket in complex. Verwarmd zwembad.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    Heel prettig appartement, vriendelijk personeel en geweldige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hadden kakkerlakken in de badkamer, maar hier werd heel grondig werk van gemaakt. We kregen een nieuwe kamer en de oude is uitvoerig gereinigd voordat er nieuwe gasten in mochten.

    Heel prettig appartement, vriendelijk personeel en geweldige ligging van het balkon. Als je de hele dag zon op je balkon wilt, kun je het hier krijgen!

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    9,2
    De twee dames achter de receptie waren erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er geen 'bar' of 'pub' of zo iets dergelijks aanwezig was waar je 's avonds eventueel wat mensen zou kunnen ontmoeten. Dat er niet altijd plek is om te parkeren als je met de auto komt. Het parkeren is gratis, maar als je een parkeerplek bij boekt is er niet altijd plaats. Dit is erg vervelend.

    De twee dames achter de receptie waren erg vriendelijk. De ligging van het appartement. De verse broodjes elke ochtend. Het zwembad. Het uitzicht vanaf het balkon en vanaf het zwembad.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets. We wisten dat het afgelegen lag en hebben daarom wel een auto gehuurd vanaf de luchthaven, dat is wel aan te raden.

    Zeer vriendelijk personeel. Kregen het appartement bij het zwembad en vroegen om een andere maar alles zat vol. De volgende dag kwamen ze met 2 andere appartementen waaruit we konden kiezen en hebben ze zelfs al onze spullen verhuisd. Heerlijk ruim appartement en balkon met 2 ligstoelen.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    10
    Zeer ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het complex ligt tegen een heuvel aan. Naar beneden lopen gaat prima. Naar boven vereist behoorlijke inspanning. Een huurauto is aan te raden.

    Zeer ruim appartement. mooie badkamer, vriendelijk personeel, prachtig uitzicht. Rustige locatie. Inpandig winkeltje met verse broodjes.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    8,8
    Mooi uitzicht, rustige ligging, kleinschalig complex, ruim...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur internet, uitrusting keuken: slechts 2 kleine kookplaten.

    Mooi uitzicht, rustige ligging, kleinschalig complex, ruim appartement + terras. Duur maar prijs/kwaliteit zeker oké.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,9
    -Het uitzicht op play Amadores
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    -kwaliteit en snelheid wifi verbinding

    -Het uitzicht op play Amadores -Rustige locatie -Mooi zwembad

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,8
    het appartement met fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De afstand naar een bar of restaurant

    het appartement met fantastisch uitzicht

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,5
    Ontvangst was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontvangst was goed. We konden zoals aangekondigd eerder in onze kamer.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    De locatie en het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie en het appartement. Met name het terras, de badkamer en de slaapkamer

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    Prima appartementen'
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima appartementen' Mooi zwembad Rust Vriendelijk personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: