Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Spania
  3. anmeldelser av hotell i Kanariøyene
  4. anmeldelser av hotell i Puerto Rico
  5. Anmeldelser av Serenity Amadores

Anmeldelser av Serenity Amadores

San Borondon, 9, 35138 Puerto Rico, Spania

Nr. 3 av 141 hoteller i Puerto Rico

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 310 omtaler av leiligheten

9,2

Poengfordeling

  • Renhold

    9,4

  • Komfort

    9,5

  • Beliggenhet

    9

  • Fasiliteter

    9,1

  • Personale

    9,4

  • Valuta for pengene

    9,1

  • WiFi (gratis)

    7,6

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 26

  • Vurdert: 24. mai 2018

    9,6
    «Stille og rollig hotell, men alt du trenger. Deilig atmosfære og service innstillt personale.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 7 netter

    Ikke noe, vi var informert på forhånd om at bassenget var under reperasjon.

    Store fine leiligheter med det du behøver. Gode senger. Rent og pent Store fine terrasser med egne solsenger. Service innstilt personale, som var veldig behjelpelig.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 20. mai 2018

    10
    «Serenity er et hotell for de som vil koble av fra hverdagslivet.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom (3 voksne)
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det var synd at bassenget var under oppussing 🙄

    Flotte rom med fin utsikt. Komfortable senger og godt utrustet kjøkken. Stort fint bad med to vasker. Rent og fint både på rommene, ved bassenget og rundt fasilitetene. Hyggelig og behjelpelig betjening.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 7. januar 2018

    7,1
    «Flott og avslappende opphold på Serenity»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dusjdøren tettet ikke slik at vannet fløt utover gulvet. Fikk ikke vask av rommet siste 4 dager av 14. Småting som lyspærer, lås på altandør etc var defekt. Dette bør være i orden på et så dyrt hotell.

    Flott beliggenhet, masse sol og stille/ avslappende.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 19. juli 2017

    8,8
    «Fint leilighetshotell med god utsikt.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom (3 voksne)
    • Bodde 15 netter
    • Innsendt fra mobil

    Noen løse fliser i barnebassenget, ingen frokost.

    Flott utsikt, roligt. Ledige solsenger og fint bassengområde. Liten butikk ved resepsjonen, ok utvalg.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 12. januar 2019

    10
    «Beliggenhet/utsikt/god service»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Nothing

    Beliggenhet/utsikt/god service

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 2. oktober 2018

    9,2
    «Jeg kan anbefale alle at opholde sig i en af Serenitys hotellejligheder.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 7 netter

    Ingenting.

    Ikke relevant

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 10. august 2018

    10
    «Strålende»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom (3 voksne)
    • Bodde 17 netter
    • Innsendt fra mobil

    Likte alt

    Et av de beste hotellene i dette området

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 19. juli 2018

    7,5
    «Hotellet er topp, og personalet jeg kom i kontakt med, var hyggelig og serviceinnstilt.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 6 netter

    For lite parkeringsplasser, og ikke kapasitet nok på internett.

    Spiste ikke frokost på hotellet. Sengene var meget gode, og utsikten fantastisk.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 26. mars 2018

    10
    «Deilig sted å feriere.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 14 netter

    Stille og rolig. Gjennomført god service. Flott leilighet med god plass. Super uteplass, både felles areal og for hver leilighet.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 29. januar 2018

    9,6
    «Flott beliggenhet,solrikt,kjempeterasser,rolige omgivelser»
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det skulle vert en schuttelbuss fra hotellet til Amadores og Puerto Rico

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 18. desember 2017

    9,6
    «Utrolig fornøyd med hotellet, utsikten,rommene»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 14 netter

    Beliggenheten,rommene,utsikten,personalet

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 12. november 2017

    10
    «Supert og rolig sted med hyggelig personale.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 7 netter

    Bratt å gå til og fra stranden. Fin spasertur for friske ben.

    De serverer ikke mat

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 28. oktober 2017

    10
    «Optimalt!!!»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 10 netter
    • Innsendt fra mobil

    Stortrivdes!

    Lagde eigen frokost. Roleg stad - vi vil gjerne reise til Serenity neste år.... og gjerne same rommet!

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 2. august 2017

    10
    «Fredelig og nydelig plass»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 12 netter
    • Innsendt fra mobil

    Oppgradering til suite uten å bestilt det. Behagelig betjening i resepsjonen, følte oss velkommen.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 1. juni 2017

    7,5
    «Høyt over Amadores stranden»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 11 netter

    Sengene / madrassene. Røyking fra naboleiligheter

    Overnattingsstedet hadde minimarked. Stille om natten

    Gjennomførte opphold i mai 2017

  • Vurdert: 4. mai 2017

    7,9
    «Utsikten»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom (2 voksne)
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Utsikten

    Gjennomførte opphold i april 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 21. april 2016

    9,6
    «Det var bare et helt fantastisk hotell, har vært på Gran...»
    • Ferietur
    • Par

    At resepsjonen var stengt en kveld da inngangskortet mitt var avmagnetisert, men det kom en hyggelig vaktmann etter en liten halvtime

    Det var bare et helt fantastisk hotell, har vært på Gran Canaria mange ganger i året siden 1983, Serenety Amadores var helt konge :-)

  • Vurdert: 19. januar 2016

    10
    «Utsikt.»
    • Ferietur
    • Familie med eldre barn

    Skulle vært en snarvei til stranden. Den stadige tobakksrøyken fra naboene. Fylte jo opp vår leilighet! Huff. Det der er virkelig noe som gjorde et ellers upåklagelig opphold ubehagelig...

    Utsikt. Ro.Renhold.Trivelig personell. Ingen kakerlakker!

  • Vurdert: 24. desember 2015

    8,8
    «Fantastisk utsikt, stilt å rolig.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    På booking bekreftelsen stod d at vi kunne ha en gjest gratis,men det stemte ikke. Vi måtte betale 10 euro per natt for å ha dattera vår på besøk en uke. Litt dyrt synes vi da dette er et dyrt hotell i utgangspunktet 😳

    Fantastisk utsikt, stilt å rolig. Rent å pent.

  • Vurdert: 23. februar 2015

    9,6
    «Meget god komfort, hyggelig betjening.»
    • Ferietur
    • Par

    Litt langt fra stranden. Savner et spisested på hotellet eller i umiddelbar nærhet.

    Meget god komfort, hyggelig betjening. Kaffetrakter og vannkoker kortsluttet, men innen en time hadde vaktmester erstattet dette og skiftet stikk-kontakt. Ypperlig service

  • Vurdert: 18. mai 2016

    8,8
    «Det aller meste var veldig bra»
    • Ferietur
    • Par

    Svakt Wi-Fi nett

    Det aller meste var veldig bra

  • Vurdert: 3. april 2016

    9,6
    «ingen frokost på hotellet»
    • Ferietur
    • Par

    ingen frokost på hotellet

  • Vurdert: 26. februar 2016

    9,2
    «Romslig leilighet.»
    • Ferietur
    • Par

    Romslig leilighet. God seng, fint interiør. Stor terrasse og nydelig utsikt til stranden og havet. Rolig.

  • Vurdert: 19. mai 2015

    7,5
    «Fin leilighet, rene rom og flott basseng.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie

    Damene i resepsjonen var ikke spesielt hyggelige og servicevennlige.

    Fin leilighet, rene rom og flott basseng. Grei beliggenhet, stille og rolig.

  • Vurdert: 2. mars 2015

    10
    «Utsikten, stillheten, rent, personalet»
    • Ferietur
    • Par

    Sengene var litt for harde

    Utsikten, stillheten, rent, personalet

  • Vurdert: 1. februar 2015

    10
    «Fin utsikt.»
    • Ferietur
    • Par

    Ikke varmtvann i springen på kjøkkenet. Ble ikke ordnet.

    Fin utsikt. Stille og rolig. God service. Rent rom. Kommer gjerne tilbake.

Det finnes 8 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 26

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: