Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Sevilla 2-sterren

Daoiz, 5, Casco Antiguo, 41003 Sevilla, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1674 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,8
    Op citytrip naar Sevilla juni 2018
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo of minibar aanwezig. Geen kluis op de kamer Airco niet zelf te regelen Badkamer te klein Weinig kastruimte

    Ligging vrij centraal. Gezellig pleintje voor het hotel met terrasjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,1
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn op zondag aangekomen. Er waren activiteiten waardoor er veel straten waren afgesloten. De routeplanner kon geen richting geven waardoor wij lang hebben moeten zoeken naar het hotel en een parkeergarage.

    De lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,1
    Dit hotel vooral vanwege de locatie gekozen: voor de deur...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg klein. En ook warm, er is geen (zelf regelbare) airco.

    Dit hotel vooral vanwege de locatie gekozen: voor de deur mijn favoriete ontbijtadres Bar Santa Marta

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    De locatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is zelfs voor Spaanse begrippen ronduit matig. Als je aan de voorzijde slaapt doe je snachts geen oog dicht vanwege lawaai vd terassen,nachtelijke vuilnisophaal en schoonmaakwerkzaamden. Wifi op de kamer is zeer slecht.

    De locatie is fantastisch. Alles op loopafstand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    6,3
    Leuk, alleen de rugpijn tgv het bed hebben wel afbreuk gedaan aan het plezier.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was zeer zacht waardoor ik, die wat zwaarder ben, in een soort van kuil sliep. Gevolg: ik kon in de ochtend bijna niet overeind komen van de pijn in mijn rug

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,1
    Gunstige ligging, tov bezienswaardigheden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal geen luxe, geen koelkastje of tv. Poefje aan het tafeltje is veel te laag, zelfs met een kussen erop voel je je nog een kabouter aan tafel

    Gunstige ligging, tov bezienswaardigheden. Goed bed, maar wel te kort ( 1.90m)voor een Nederlander. Prijs/ kwaliteit is in verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Historisch gebouw in een top locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het zo'n oud gebouw is, heb je daar ook de nadelen van. De leidingen fluiten, je kunt al je buren erg goed horen, kortom als je een lichte slaper bent heb je oordoppen nodig. Ook is er geen koelkast aanwezig op de kamer.

    Dit hotel is prachtig! Geweldige aankleding en binnenplaats. Het personeel spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Zorgeloos verblijf voor aangenaam stadsbezoek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    - Gedateerd meubilair, klein bureau. - Moeilijk toegankelijk stopcontact onder nachttafeltje. - TV met 50 kanalen, doch allemaal Spaanstalig; niet goed voor internationaal cliënteel. - schaarse accessoires badkamer. - meegedeeld strijkijzer niet ter plaatse

    - Centrale ligging - Degelijk bed - Moderne en hygiënische badkamer - goede verlichting - WIFI op de kamer - Degelijk ontbijt - Aangename zitruimtes gelijkvloers en verdiepingen - Mooie patio - Lift.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Fantastische locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terrasjes op plein kunnen wat rumoer geven.

    Locatie was fantastisch. Super centraal. Alles gelopen in de stad. Aan gezellig plein. Mooie sfeervolle kamer met dakterras.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,6
    Zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goede ligging. Gezellig aan een pleintje met terrasjes. Kamer was goed. Goede bedden. Ontbijt is basic maar prima te doen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    Charmant hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was redelijk, maar niet heel uitgebreid.

    Super locatie. Vanuit hier kun je de hele stad te voet verkennen. Een charmant hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    kwaliteit-prijsverhouding zit goed als u een goedkoop hotelletje zoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    - De verwarming (konden we niet zelf regelen waardoor het 's nachts te warm was) - Ontbijt viel tegen (weinig keuze, niet koel bewaard, wordt niet aangevuld ...)

    - Goede locatie! Alles was op wandelafstand, mooi pleintje voor het hotel, makkelijk bereikbaar van luchthaven ... - Vriendelijk personeel (doen moeite om Engels te praten, maar lukt niet echt) - Mooie en romantische kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    Paar heerlijke dagen gehad met lekker weer zodat we alles van ons programma konden doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan voorzijde hebben last van nachtelijk lawaai. Vegen vuilnis ophalen,laden en lossen.

    Ligging erg centraal t.o.v.bezienswaardigheden en horeca.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,9
    Leuk hotelletje dicht bij het centrum . Prijs kwaliteit perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi matig

    Prima hotel in het centrum aan een pleintje. Je kunt alles belopen. Parkeren dichtbij. Geweldige stad en in november nog heerlijk weer . We hebben genoten .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,8
    Mooi hotel aan gezellig pleintje waar je goed kunt ontbijten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Mooi hotel aan gezellig pleintje waar je goed kunt ontbijten bij het restaurant tegenover het hotel. Het ontbijt in het hotel hebben we niet geprobeerd. Wij hadden kamer 331 met een groot dakterras aan de voorkant van het hotel. Heerlijke plek om na al het lopen even uit te rusten. Wij hadden een kamer met parkeerplaats geboekt en dat is ideaal. Parkeergarage is op loopafstand van het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat tijdens de Booking op de site van Booking.com Met groene letters incl ontbijt stond en uiteindelijk dit niet erbij zat. Niet de fout van het hotel maar van Booking. Op het moment van selecteren beschikbare kamers. Erg jammer. Hotel zelf regelde alles top.

    De vriendelijkheid van de mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,9
    Prima stadshotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zoals verwacht midden in de oude stad is het hotel in alle opzichten erg klein: kamer is klein, badkamer is piepklein, ons bed was erg smal en stond tegen de muur (lastig erin en eruit), de airco was niet regelbaar. Behalve een kofferruimte en een patio waren er geen faciliteiten, maar de locatie en het personeel maakte alles goed!

    Leuk fris en kleurrijk hotel met fantastische ligging: aan een autovrij pleintje met twee terrasjes waar je van vroeg tot laat kon eten en drinken tegen lage prijzen. Wij hadden een kamer aan de achterkant; niets gehoord van enig straatlawaai. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren goed geregeld; ik had een mailtje gestuurd hoe of waar we het beste konden parkeren en kreeg per ommegaande antwoord met adres en tarief van de parkeergarage op 500m afstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Top hotel op perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Het hotel ligt perfect. In het centrum maar net buiten het drukke gedeelte aan een klein pleintje waar je heerlijk kunt eten en ook kunt ontbijten voor een niet te dure prijs. We hadden een kamer met dakterras en dat is helemaal het einde. Vooral als het s avonds is afgekoeld kun je nog heerlijk daar zitten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    3,8
    Het verblijf is te doen als je niet te lang op de kamer wilt verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden alsnog veel lawaai van buitenaf. Ook de Airco maakte aardig wat geluid. Kamers zijn ook gehorig. En we kregen bij de receptie het 'advies' om voor de deur te eten, maar dat is geen aanrader. Bij onze bestelling hadden ze geen olijven en tortilla meer, bediening was veel te ongeduldig en al met al was het eten niet smakelijk. Doe goed je onderzoek voordat je ergens naar binnen stapt. Vermijdt de populaire toeristische eet tentjes.

    De ligging was wel centraal.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Ligging goed. Prijs kwaliteit prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Alles klopte volgens beschrijving.

    Sfeer, een echt Spaans hotel met vriendelijk personeel. Ontbijt wat je van een 2 sterren hotel mag verwachten. Schoon!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,3
    Goedkope optie in Sevilla, verwacht geen luxe. Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein en hierdoor erg benauwd. De airco werd centraal geregeld. De eerste avond was het veel te warm terwijl de tweede avond de kamer ijskoud was.

    De locatie van het hotel is erg prettig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel bij de receptie. Kwamen 's avonds pas om half 12 aan. Oudere man van erg weinig woorden, werd ook niet verteld waar en hoe laat ontbijt bijvoorbeeld.

    De ligging, middenin het oude centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,8
    Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een kamer aan het pleintje. Omdat het behoorlijk warm was op de kamer lieten we de deur open. De hele nacht is er geluid/lawaai vanaf het pleintje. Het ontbijt was karig, veel dingen waren steeds op en veel is voorverpakt. De koffie viel behoorlijk tegen.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam. De hygiëne was goed, iedere dag werd de kamer weer netjes gemaakt en kregen we schone handdoeken. Pleintje voor het hotel was gezellig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,8
    Goede locatie, slecht ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt! Koffie was vies, croissantjes verpakt en vies, fruit was verdroogd, sinaasappelsap was niet herkenbaar als sinaasappelsap. Smaakte ook vies. Erg teleurstellend, maar gelukkig op hetzelfde plein 2 eettentjes met goede koffie en ontbijt!

    De locatie! Deze was perfect, 10min lopen naar kathedral. Alle bezienswaardigheden op loopafstand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,5
    Prima hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Airco wordt centraal geregeld en die kun je dus niet zelf aan of uit zetten.

    Kamergrootte is prima. Badkamer is klein, maar functioneel. Vraag bij voorkeur een kamer aan de achterkant, dat is wat rustiger. Locatie t.o.v. bezienswaardigheden is prima. Vlakbij de Metropol Parasol en winkelstraten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    6,3
    Meer verwacht voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - Geen airco in de kamer... en dit bij 32 graden. - Zeer harde matras - Telkens er iemand boven onze kamer het toilet of douche gebruikte, konden we het water zeer duidelijk horen, 's morgens ook veel lawaai.

    - Goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaiig met kamer aan de voorzijde

    Goede lokatie aan pleintje met terras daardoor wat lawaaiig maar te doen. Goede bedden, douchen in bad. Erg schoon! Prima ontbijt voor 5,90 pppd. 10 min lopen naar Cathedraal.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,3
    Hotel ziet er mooi uit maar jammer dat de kamer te gehorig was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in kamer 331. Te donkere kamer en we hoorde alle gesprekken van de buren. Als iemand over de gang liep leek het net alsof ze in je kamer waren. De lift stond direct tegenover onze kamer. Echt heel jammer dat de kamer te gehorig was. De douchekop hing los en heb er over geklaagd en ze hebben er wat aan gerepareerd maar helaas was de douchekop nog niet recht. Had spijt dat ik 3 nachten geboekd had en dat we niet konden annuleren.

    De locatie was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    6,7
    De uitstekende ligging, alles is op wandelafstand gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein en warm. De lakens van de bed waren ouderwets en voelden stug aan. Op de foto's leken de kamers moderner en groter.

    De uitstekende ligging, alles is op wandelafstand gelegen.Het lekkere ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking duur in Sevilla. Als je meerdere dagen parkeert, wordt in de parkings een volle dag aangerekend voor elke dag, ook als je 's avonds aankomt en ' s morgens vertrekt. Reken 20 à 25 € per dag.

    Perfecte ligging. Op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    10
    Geweldig mooi en goed hotel in een heerlijke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is aan de overkant op het plein bij een klein restaurantje. De ambiance daar past totaal niet bij het geweldige hotel.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel voor een citytrip!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas geen ontbijt mogelijk omdat de onbijtzaal werd verbouwd. Echter in de buurt zijn voldoende ontbijtmogelijkheden. Leuk spaans hotel, wat verouderd maar schoon en van alle gemakken voorzien. Heel dicht bij het centrum!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Leuk hotel midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Meer info over parkeergarages in de omgeving.

    Fijne kamer met dakterras, goede bedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Erg leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,3
    Goede uitvalsbasis om de stad te zien met een leuk plein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet helemaal schoon.

    Goede uitvalsbasis om de stad te zien met een leuk plein.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een prullenbak op de kamer

    Locatie. Alle bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,2
    Goede ligging om met volle teugen van Sevilla te genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het binnenkoertje niet kon gebruikt worden

    De lokatie is zeker een aanrader. Dicht bij het historisch centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein maar acceptabel

    Ligging.gezeliig en kus hotelletje aan leuk pleintje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis om Sevilla te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was slecht

    Prima ligging aan gezellig pleintje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    centraal gelegen. schone kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    ontbijt was net goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    nvt. beetje warm in de kamer

    ontbijt was net goed! simpel en praktisch

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    Goede ligging, propere kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, veel lawaai door dunne muren

    Goede ligging, propere kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Super goed hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Heerlijk bed en goede verdustering zodat je goed kan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed en goede verdustering zodat je goed kan uitslapen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Goede keus op een perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt eenvoudig maar goed. Het hotel en de locatie prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,9
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ..

    gezellig knus hotel dichtbij het de trum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    10
    Centraal, zeer schoon en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal, zeer schoon en vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,4
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mogelijkheid van parkeren (duur en moeilijk bereikbaar)

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Geld tweemaal van onze rekening genomen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geld tweemaal van onze rekening genomen. . Gelukkig had Virginia het gemerkt en kwam ons achterna toen we al uitgecheckt waren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Centraal gelegen aan een heerlijk, autovrij pleintje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Goed en goedkoop!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    T was er niet zo druk.

    Ontbijt was geweldig en personeel behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spaanse sfeer, gitaarspel tijdens diner en ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Mooie ligging - zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer

    Ligging aan een gezellig pleintje - ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De lokatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Ontbijt was matig en de koffie koud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig en de koffie koud. Maar super locatie en gezellig schoon hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lopen van garage naar hotel. Navigatie kan het adres moeilijk vinden door dichte bebouwing .

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    Superlocatie in het centrum aan een gezellig pleintje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt in het hotel, wel er tegenover

    Superlocatie in het centrum aan een gezellig pleintje. Ruime sfeervolle kamer met goed bed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Het personeel was erg aardig en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Sevilla was een enorm positieve verrassing.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt aan de overkant van het plein was nogal mager, maar goed voor Spanje zeker nog wel te doen.

    De kamer was gezien de prijs zeer gerieflijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    7,9
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aantal dekens op het bed, er lagen 4 of 5 op het bed. Dit had er van mij 1 mogen zijn

    Het bed was erg fijn, lag erg confortabel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,1
    Hard bed en erg kort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed en erg kort

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    Reservering ontbijt was niet doorgekomen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Reservering ontbijt was niet doorgekomen. Kon met een bewijs aan de overkant van het hotel, maar werd niet begrepen door de receptionist.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    Aan een gezellig plein met een goede tapasbar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Goede locatie maar veel meer keuze mogelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein (goedkope boeking) maar netjes; alleen centrale airco en personeel dat amper uitleg kan geven. Beetje onpersoonlijk.

    Locatie uitstekend.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    sympathiek hotel in hartje sevilla
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een niet zo grote kamer aan een soms gehorige patio en geen ontbijtmogelijkheid.

    Charmant hotel met centrale ligging aan plein met restaurants.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Het uitzicht op het pleintje, wij hadden het geluk van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er schijnt parkeergelegenheid te zijn op 2 minuten afstand, echter doordat alles eenrichtingsverkeer is en we op een zaterdag aankwamen, hebben we het na 2,5uur rondjes rijden opgegeven en op 1,5 km afstand geparkeerd. Koste Eur 46 xtra maar was anders echt niet te doen. Ontbijt mag geen naam hebben, doe dat lekker buiten!

    Het uitzicht op het pleintje, wij hadden het geluk van livemuziek gitaris met zanger fado achtig. Kamer 221. Ondanks aan een levendig plein met de deuren dicht hoor je niets!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    5,0
    We kregen beschimmeld brood bij het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen beschimmeld brood bij het ontbijt! De tweede dag zijn we elders gaan ontbijten. Bij ons vertrek werd de prijs van het ontbijt wel afgetrokken van onze kamerprijs zonder dat we dit eerst moesten vragen.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,1
    Beter in de stad ontbijten in de kelder was het niet lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tot 2 keer beloofde men de airco aan te zetten maar deed dit niet omdat het per verdieping moet

    Beter in de stad ontbijten in de kelder was het niet lekker en een beetje triest de bedden zijn goed maar we hadden een kamer aan het plein en de airco ging niet aan vanwege te vroeg in het seizoen waardoor het heet was op de kamer en het raam open veel herrie gaf eerder vertrokken omdat men dit niet kon/wilde oplossen

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    De lokatie is heel erg leuk, aan gezellig plein, natuurlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was niet erg byzonder, maar het kostte ook niet veel. Voor de parkeergarage die zo'n 8 minuten lopen is en die ons door het personeel was aangewezen, moesten we 60 euro betalen na twee nachten! Daar had niemand ons iets over verteld. Bij onze andere plekken waren we rond de 17-19 euro kwijt per 24 uur. Dus dat was wel even schrikken.

    De lokatie is heel erg leuk, aan gezellig plein, natuurlijk hoor je dat wel, maar dat is logisch. Om 0.30 is alles stil. Het hotel is origineel Origineel. De kamer was prima.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,3
    De ligging van het hotel was heel goed, dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moeilijk te vinden met de auto. Het parkeren is ook niet goedkoop en het vinden van de parkeergarage was niet eenvoudig.

    De ligging van het hotel was heel goed, dicht bij het centrum.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    7,5
    De locatie is perfect, het is niet duur en op 5 meter lopen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is aan de kleine kant en de bedden zijn keihard.

    De locatie is perfect, het is niet duur en op 5 meter lopen kun je al kiezen uit twee terrassen.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    5,4
    de ontvangst door receptionist
    • Vakantiereis
    • Stel

    er is geen rekening gehouden met wens voor tweepersoonsbed; er bleek geen inclusief parking te zijn; slechte bereikbaarheid met auto kleine kamer

    de ontvangst door receptionist

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,1
    Toplokatie, op wandelafstand van centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel eenrichtingswegen waardoor per auto moeilijk bereikbaar. Personeel vriendelijk maar niet zeer bekwaam. Uitchecken duurde een kwartier.

    Toplokatie, op wandelafstand van centrum.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,2
    Nog nooit zo'n brandschoon hotel gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wel heel handig om een beetje Spaans te kunnen spreken, want er is niemand van het personeel die echt Engels spreekt. Verder is het verhaal op de site van booking.com over de openbare parkeerplaats waar je een auto voor 18 euro per dag kunt parkeren niet bij iedereen van het personeel bekend. Kamers met raam op de patio hebben minder (geen)uitzicht, maar zijn wel heel rustig. De kamers aan de straatkant zijn overdag aangenaam, maar leveren 's nachts zeker af en toe gerucht op dat de nachtrust kan beïnvloeden.

    Nog nooit zo'n brandschoon hotel gezien. Onberispelijk! De locatie is perfect om de binnenstad te kunnen ontdekken. Via het hotel is makkelijk een huurauto te regelen.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,9
    de locatie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    het tweepersoonsbed was te klein en het was erg warm in de kamer door het rumoer op straat kon het raam niet open. De kamer met twee eenpersoonsbedden is veel comfortabeler. Je hebt daar ook twee stoelen.

    de locatie en het ontbijt

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: