Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over M.A. Hotel Sevilla Congresos 4-sterren

Avenida Alcalde Luis Uruñuela, 2, Este, 41020 Sevilla, Spanje

#74 van de 156 hotels in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3567 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,3
    Goed hotel als het niet kamer 126 betreft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer 126 was een verschrikking. Het leek erop dat die naast een technische ruimte lag. De hele nacht door geluiden, gebonk, opstartende apparaten, etc.

    Uitstekende ligging t.o.v vliegveld. In principe goede kamers (behoudens 126, zie onder), goede ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de buurt is niks te doen

    Praktisch hotel, dicht bij de luchthaven. Wij hadden een vroege vlucht, dus bewust hiervoor gekozen. Taxi heeft vanaf en naar de luchthaven een vaste prijs, dus voor hetzelfde geld zit je ook in het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het in checken verliep rommelig. Steeds andere mensen en telefoon tussendoor. Daarna 1x sorry van de balie medewerkster.

    Schoon, ruim, mooie kamer/ badkamer, goed bed, prima ontbijt. Bushalte voor de deur.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,0
    Goed hotel, maar te ver van het centrum. Het viel ons enorm tegent met 30 graden het zwembad niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren midden mei en het zwembad mocht niet gebruikt worden. Met de bus naar het centrum duurde 3 kwartier.

    Schoon hotel. Alles zag er keurig verzorgd uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Kamers ruim, luxe, en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel ligt vrij ver van het centrum van Sevilla waardoor de busreis van en naar het centrum vrij lang is.

    Kamers ruim, luxe, en schoon. Heerlijke bedden. Goed ontbijt. Gratis parkeren van onze huurauto in de nabije omgeving. Bushalte naar het centrum van Sevilla nagenoeg voor het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Prima hotel voor als je in het Congrescentrum of bij de luchthaven moet zijn.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers, bedden en badkamer. Ontbijtbuffet en parkeren in de garage van het hotel (alhoewel je ook onbewaakt de auto kwijt kunt in de buurt van het hotel).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    mooie Kamer, uitzicht slecht, Niet meteen duidelijk waar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was wel heel erg sjiek. Geen idee of er nog andere zalen waren. Er stond wel snacks tot 24 uur, maar waar dat dan was?

    mooie Kamer, uitzicht slecht, Niet meteen duidelijk waar alle faciliteiten waren. Luidruchtige op de gangen, dus geen geluiddichte kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Saaie uitvalsbasis met bushalte voor het prachtige Sevilla.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smakeloze hotelinrichting (13 in het dozijn). Hotel ligt in saaie buitenwijk.

    De bushalte voor de hoteldeur, met ca 20 busminuten sta je in het centrum van Sevilla, een prachtige stad. In hotel was alles wel in orde, maar smakeloze saaie inrichting (zakenhotel).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Comfortabel en proper maar iets verder van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ligt iets verder van het centrum, maar een taxi kost niet teveel.

    Moderne en propere kamers voor een zeer redelijke rpijs (buiten de periodes van congressen)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,8
    Beter dan verwacht! prijs kwaliteit heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op een tweepersoonskamer mag je verwachten dat er voor elke persoon een extra deken is (was frisjes die avond). Enkel laken lag op bed en een spree. Je kan uiteraard bij de receptie terecht.

    Goede ligging. Je kan je auto gemakkelijk gratis parkeren in de omgeving rond het hotel. Bus stopt voor hotel en binnen de 10-15 minuten ben je in het centrum zonder parkeer problemen. Goed comfort kamer (goede matrassen). Heel uitgebreid en lekker ontbijt. Enorm vriendelijk onthaal en antwoord op al uw vragen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    5,8
    Hotel dicht bij hert vliegveld maar slecht bereikbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is een dertien in een dozijn hotel, waar je vooral toeristengroepsreizen en (vermoedelijk) congresgangers tegenkomt. De ontbijtzaal is typisch voor grote groepen. We hadden dit hotel gekozen om snel bij het vliegveld te kunnen zijn, maar dat kan alleen per taxi. Als je met de bus naar het vliegveld wilt kun je beter in het centrum zitten, dat is sneller dan vanuit dit hotel. Normaal zijn de taxi's waarschijnlijk niet duur, maar in de Semana Santa betaalden wij voor 7 min in de taxi 25 euro. De prijs de wij betaalden voor de kamer is echt veel te hoog voor wat je ervoor krijgt, dit is een heel gewoon hotel en ze vragen gewoon teveel. De omgeving van het hotel is saai, het is een moderne wijk met vooral het grote Palacio de Congressas maar er is verder vrijwel niets te doen. We hebben er spijt van dat we hier zijn gaan zitten, je kunt echt beter iets in de stad zoeken.

    Modern hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed engels spreekt. Schone kamers, goede bedden, rustige kamers, ruime badkamers. Uitstekend ontbijt qua keuze van gerechten, wel een erg fantasieloze, saaie ontbijtzaal. Taxi's stoppen voor de deur, hotel is redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de C4 circular trein stopt op ongeveer 1 km van het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    5,8
    Spijtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sommige personeelsleden ronduit onaardig; ontbijt op zondag was matig; niet vers! Mieren en een lange haar op onze tafel

    De ligging van het hotel en de kamer. Wifi was prima Cafetaria goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Vriendelijkheid en gastvrijheid van hey personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden eem kingsize bed gewild maar er waren niet genoeg. We kregen 2 aparte bedden. Echter de bedden zaten op wielen waardoor het bed niey syabiel ligt en steeds beweegt en verschuift.

    Vriendelijkheid en gastvrijheid van hey personeel. Hotel is mopi schoon en het parkeren is super.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    prima verblijf goede bedden en lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zou zo gauw niets weten,hotel prima

    wij hebben deze keer niet ontbeten in het hotel,omdat wij het leuk vinden om bij een spaans tentje te ontbijten,maar bij ons vorige bezoek hebben wij wel in het hotel ontbeten,was prima. het hotel ligt in een rustige buurt maar het centrum is prima te bereiken met de bus die voor de deur stopt,het is wel prettig na alle hectiek in het centrum. verder is Sevilla onze favoriete stad,gezellig ,zeer veilig en bruist van de energie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    6,7
    Prima hotel voor een overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks dat het overdag nog 23 graden is heeft het hotel de airconditioning al op winterstand (=verwarmen) . Temperatuur op de Kamer was 27 graden! Via de receptie de verwarming "uit" laten zetten maar helaas veranderde dat weinig aan de kamertemperatuur. Hotel ligt aan een drukke doorgaande weg dus met de deur open slapen was geen optie.

    kamer was ruim, ligging tov airport is prima. eenvoudige restaurantjes in de buurt. parking 12Euro per dag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    fijn
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was erg slecht. Geen goede smaak, slechte koffie, smakeloos ontbijt. Voor die prijs vond ik het erg slecht.

    kamer waren netjes, alleen was er te weinig bedden goed (dekens). Bleek achteraf te vragen zijn bij de receptie. Veelal ligt er extra beddengoed in de kast in de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,6
    Rustgevend en relaxed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit verhouding was fantastisch 54€ voor 1 nacht betaald , maar dat is waarschijnlijk omdat het toch zo’n 20 min rijden is naar het stadscentrum met alle bezienswaardigheden. Toch zou ik bij volgende bezoek aan Sevilla eventueel weer boeken bij dit hotel !

    Heerlijk groot en breed 2-persoonsbed met goede matraskwaliteit en mooie schone badkamer. Gratis kluisje

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,3
    Redelijk hotel doch mist kwaliteitsopvolging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden dit hotel geboekt met o.m. zwembad als criteria op booking.com; blijkt dat dit na 15/10 niet meer in gebruik was; bij 32C° was dit een tegenvaller; we kregen ook geen zonneligbedden; bedden op slaapkamer kraken, staan op wieltjes die niet blokkeerbaar zijn (schuiven dus); een simpel leeslampje aan het bed vervangen bleek op een zaterdag niet mogelijk; oplossing was te verhuizen naar een andere kamer ipv gewoon een lampje van een andere kamer te verwisselen (?!)

    Moderne kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk hotel met goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ver uit het centrum voor een dag trip en alleen te bereiken via drukke wegen.

    Heel net hotel. Junior suite is prachtig met een heerlijke badkamer. Veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Hygiene goed. Ontbijt goed uitgebreid. Personeel vriendelijk en meedenkend. Parkeren ideaal.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Luchthaven en/of congreshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed stond op wieltjes en rolde dus door de kamer zodra je je omdraaide.

    Goed hotel om vroeg het vliegtuig te nemen, met prima reisafstand naar de stad voor restaurantjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Heerlijk vertoeven in gastvrij luxe hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het laminaat in de kamer ligt los en was krom getrokken op sommige plekken, kan je je voeten aan open halen als je niet uitkijkt.

    Engels sprekende en 24-uurs receptie. Dat het zwembad al open was terwijl op de website stond dat hij pas in juni open ging. Goede geluidsisolatie in de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Ruime, mooie kamers, en een luxe mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel ligt weliswaar dicht bij het vliegveld maar om met de bus in het centrum van Sevilla te komen ben je best wel een tijdje onderweg.

    Ruime, mooie kamers, en een luxe mooie badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Mooi modern hotel in buitenwijk van Sevilla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant Alhambra ziet er prachtig uit, de bediening is uitstekend maar het eten is niet bijzonder en voor wat je krijgt behoorlijk aan de prijs. Je kunt ook een hapje eten in de bar van het hotel, maar als je goedkoop wilt moet je ook dat niet doen. In Sevilla zelf kun je veel beter eten, soms voor een fractie van de prijzen in het hotel.

    Prima kamer met fijne bedden. Heel prettig dat er airco is! Het hotel is erg ruim opgezet met een mooie strakke aankleding. Met de bus, lijn 27 kun je prima in het centrum komen. Wij hadden wat moeite om terug te komen met dezelfde lijn maar dat kwam omdat er diverse haltes in verband met de Semana Santa buiten gebruik waren. Ook een taxirit vanuit het centrum is heel betaalbaar. Ca. €15-17.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,3
    Kraaknet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, buiten centrum. Bewust voor gekozen omwille prijzen hotels in centrum exuberant hoog tijdens semana santa. Geen shuttle naar centrum. Eén buslijn, met verkeer snel 45' nodig. Taxi is alternatief,kost circa 12€'

    Kraaknet. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Uitgebreide keuze bij ontbijt. Kamers goed met nodige confort.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Je wagen kan je in de ondergrondse parking van het hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Je wagen kan je in de ondergrondse parking van het hotel parkeren (mits betaling) of in de straat achter het hotel. Je hebt een bus, die om de tien minuten 100 m van het hotel stopt en die je vlot (30 min.) naar het centrum brengt. (slechts 1,40 euro per rit). Het hotel bezit tevens een openluchtzwembad maar in de maand april is dit nog gesloten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    was voor ons een doorgangshotel na een late vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - zeer ongezellig hotel - Airco op kamer werkte niet tijdens dit seizoen. Heel warm.

    was voor ons een doorgangshotel na een late vlucht. Niet al te ver van luchthaven maar toch nog pittige prijs van taxi van 25 euro. Alternatieven lijken mij er niet te zijn of is toch niet duidelijk. Lekker ontbijt, dat wel. Personeel vriendelijk en aanwezig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    De eerste keer toen wij in het hotel kwamen en dat was een...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 7 nachten

    De eerste keer toen wij in het hotel kwamen en dat was een paar jaar geleden dachten wij dit is het , auto in de garage en bus halte voor de deur! We zijn er al een paar keer geweest en de volgende keer gaan we naar Hotel M.A Congressos.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Mooie kamer met een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bus naar de stad doet er vrij lang over. Kamer was erg warm, niet goed te regelen.

    Mooie kamer met een goed bed. Heerlijke badkamer en rustig gelegen. Met de bus naar de stad,.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    Zeer comfortabel hotel, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is erg strak ingericht. Mis sfeer.

    Uitgebreid ontbijt. Zeer comfortabel hotel, schoon en efficient. Goed restaurant tegen redelijke prijzen. Uitstekende ligging.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    9,2
    Mooi, goed verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Was een goed hotel alleen vond ik het net iets te ver van het vliegveld en ook net te ver van het mooie oude Sevilla. Het lag er precies tussen in.

    Mooie kamer, goed restaurant, goede service, lekker zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Prima om 's morgens vroeg naar het vliegveld te gaan. Alleen gedineerd en geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege de tijd konden we niet ontbijten. We hebben hier wel heerlijk gedineerd. En binnen 10 minuten op het vliegveld. Was prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Prima !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was wat aan de harde kant voor ons .. (traagschuim thuis gewend)

    Zwembad !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    wij hebben er een prima tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 5 nachten

    Prima locatie en aardige mensen. Ruime garage.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    redelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt zwaar onder de maat ,veel touringcar volk

    Afstand naar beurs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dunne muren. Gehorig

    Alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,6
    Uitermate prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Heel goed maar mooie dingen ver weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant La Alhanbra

    Eigenlijk alles minder was afstand naar Centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    6,7
    Redelijk tot goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ongezellige ontbijtzaal.

    Ontbijt matig. Kamer goed. Parkeren ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Taxi naar luchthaven 25 euro=duur.veel trafic.burengeluid.

    Vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,3
    Te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen 4 sterren.diner niet ok.zeer eenvoudig.ontbijt niet ok.druk verkeer.lawaai van de geburen.prijs te duur.

    Vriendelijk personneel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,9
    Prijs kwaliteit ideaal hotel ,wel ver van centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit ideaal hotel ,wel ver van centrum. Zeer grote kamer voor 61€ per nacht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    heel prima mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    sap bij ontbijt was niet vers, ontbijtzaal mag iets gezelliger

    Heerlijk bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    Gezellig en goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Goede ligging - centrum te bereiken met bus - lekker weer !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,6
    Ontbijt en kamer was prima in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    n.v.t.

    Ontbijt en kamer was prima in orde

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontbijt is erg goed. Behulpzaam en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    Prima uitval basis om Sevilla te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel en voorzieningen, maar niet gezellig.

    Lekker bed, met airco. Prima voorzieningen. Met bus naar centrum voor de deur. (Circa 35 minuten)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is troosteloos

    Licht en modern goed onderhouden hotel. Gunstige ligging tov het vliegveld Goede busverbinding met Sevilla

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    goed en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    wat een aardige geste om de twee handdoeken gevouwen te zien op bed, als twee (verliefde) zwanen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    Nette accomedatie voor een scherpe prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    We verbleven hier slechts een nacht omdat we laat in de avond aankwamen. Prima hotel, netjes, schoon, keurige kamer en badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Ik ben zeker tevreden over mijn verblijf in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel alles mee

    De zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Niet slecht kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    A/C maakt veel lawaai, kamer ruik naar sigaretten

    Personeel en zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel om Sevilla te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee faciliteiten op de kamer zou fijn zijn geweest

    Personeel, kamers, restaurant erg goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Ontvangst - vriendelijkheid
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgezonderd receptie is personeel enkeltalig Spaans

    Ontvangst - vriendelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Superdeal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    ruime, luxe kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dure ondergrondse parking

    ruime, luxe kamer mooi zwembad gunstige ligging bij luchthaven

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Vriendelijke staf, mooi zwembad, zeer mooie kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht werkende airco, afstand centrum

    Vriendelijke staf, mooi zwembad, zeer mooie kamer en badkamer. Aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    Dat de 2 kamers naast elkaar lagen met een tussendeur
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de 2 kamers naast elkaar lagen met een tussendeur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    goede overnachting nabij vliegveld en makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    zakelijk hotel maar prima voor overnachting of voor bezoek aan de stad. goede uitvalsbasis. prima ontbijt en parkeren in de garage.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Locatie ligt wat uit het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ligt wat uit het centrum. Gelukkig is er openbaar vervoer op loopafstand van het hotel, dat je naar het centrum brengt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,2
    Mooi hotel, goed ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi hotel, goed ontbijtbuffet. Bus naar het centrum stopt voor de deur. Er zijn in de omgeving genoeg leuke en betaalbare restaurants.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    6,7
    Buffet restaurant was OK.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning van de kamer slecht. Te koud of te warm, niet goed te regelen.

    Buffet restaurant was OK. Genoeg keuze - behoorlijke kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,6
    prima hotel,zeker als je op doorreis bent zoals wij waren moesten de volgende dag vliegen en het hot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks.

    alles aan dit hotel is zo als het moet zijn,kamer perfekt,mooie badkamer,ontbijt geweldig. Privegarage tegen betaling,dus auto veilig onderdak.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Hygiene en top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat aan de harde kant ( wel groot overigens! )

    Hygiene en top hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Prima hotel maar niet het eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was vreselijk!!

    Nette kamers prima douche dichtbij vliegveld

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prijs.prima

    guncstig gelegen en gemakkelijk bereikaar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,2
    Typisch zakenhotel, niets op aan te merken maar afstandelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Typisch zakenhotel, niets op aan te merken maar afstandelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,7
    Te duur voor wat het is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor wat het is...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    rustige ligging maar toch niet ver van de stad,lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    rustige ligging maar toch niet ver van de stad,lekker ontbijt,kort bij de luchthaven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    De hygiene en het personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De hygiene en het personeel! Ook het restaurant is super!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    prima locatie, aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prima hotel, goede bedden, dichtbij luchthaven

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goed hotel voor een overnachting vlak bij het vliegveld

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,2
    Bed en hygiëne
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fruitsappen waren niet vers. En de kamer wat gehorig.

    Bed en hygiëne

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk viel alles mee ... op de eerste kamer die we kregen was veel lawaai (airco) maar meteen kregen we een andere kamer.

    personeel is erg aardig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    9,6
    super hotel voor 1 of 2 nachten !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: