Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Gates Diagonal Barcelona 4-sterren

Avenida Diagonal, 205, Sant Marti, 08018 Barcelona, Spanje

#234 van de 527 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 498 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    8,8
    aanrader voor wie iets meer wil geven voor zeer modern hotel .zou nog terugkeren
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlyk niets alleen wat geluid van roofbarparty metro is toch beetje stappen

    ontbyt is ok uitgebreid genoeg zeer modern hotel zwembad en bar klen maar leuk baliepersoneel SUPER! hielpen myn check in en tickets opzoeken en afdrukken met de glimlach (ik was ze verloren en wist ook reservatie niet meer°) welkomstdrink cava en storage van bagage by aankomst en vertrek kan beneden buitenzitten op terras vlak aan abgartoren geven fietsen maar leek my toch iets te druk en te ver aan de overkant supergroot koopcentrum met alle merken en resto s-zyn wel wat duurder dan in de buurt metro is op 300meter markt op zaterdag is echte rommelmarkt maar groot

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,1
    Praktisch, netjes en fijn hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers zijn minder geluidsdicht dan wordt beloofd. Het hangt natuurlijk af van welke kamer je krijgt, maar hou er rekening mee dat je geluiden van straat wel duidelijk in de kamer kan horen. Tijdens ons bezoek werd het hotel, voor ons totaal onverwacht, verbouwd wat tot veel geluidsoverlast leidde. We kregen dit wel deels vergoed, maar het was fijner geweest als we dit van tevoren hadden geweten. Hou dus ook de site van het hotel zelf in de gaten voor evt. aankondigingen.

    Gelegen op een fijne locatie dicht bij een metrostation om zo gemakkelijk en snel heel Barcelona te gaan verkennen. Het hotel is modern en netjes, heeft vriendelijk personeel en het ontbijt is uitgebreid en lekker. De kamer was ruim, had goede bedden en zag er verzorgd uit. Aan de overkant van het hotel ligt een winkelcentrum met een zeer grote supermarkt, veel winkeltjes en een food court en verschillende eettentjes, dus je kan altijd even iets halen of gezellig dicht bij het hotel goed eten en drinken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,6
    De service is geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was goed, de locatie top en de medewerkers/sters allemaal een dikke 10 enorm clientvriendelijk en aardig. een aanrader, we komen zeker terug

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    Locatie is top, tegenover een mall met alle bekende...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zij waren de receptie aan het renoveren, het was een bouwhal. Ik ben een aantal keren hier geweest toen het nog van Silken was en de receptie was altijd prachtig. Ik vond dat zij het best mochten melden bij het boeken dat het een bouwput was.

    Locatie is top, tegenover een mall met alle bekende eettentjes en winkels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    10
    Heerlijk hotel net buiten alle drukte, fijn winkelcentrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk hotel net buiten alle drukte, fijn winkelcentrum aan de overkant van de straat en metro verbinding om de hoek.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Ligbedjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel ontbijt, liften

    Ligbedjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Muziek wel erg hard bij zwembad

    Mooie locatie. Heerlijk zwembad op het dak. Wel klein, maar luxueus gevoel. We zaten op de 9e etage met mooi uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was erg klein. Kamers zijn gehorig

    Erg vriendelijk personeel, mooie kamers, grote badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,8
    Het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat we van tevoren niet wisten dat we niet konden zwemmen door werkzaamheden op het dak. Dit hotel hadden mijn dochter en ik uitgekozen omdat het een zwembad had.

    Het uitzicht. We zaten op de 8e verdieping.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,3
    Het ontbijt was zeer lekker, veel keuze en zag er mooi vers...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het zwembad en roofbar waren dicht wegens werken. Helaas staat dit nergens vermeld bij het boeken. Daardoor is de verhouding prijs/kwaliteit heel wat minder. WiFi valt continue weg. Als de buren hun verduistering naar benden doen is het alsof je dit zelf in je eigen kamer doet. Nogal schrikwekkend als dit om 3u s nachts gebeurt.

    Het ontbijt was zeer lekker, veel keuze en zag er mooi vers uit. De ontvangst was goed, niet hartelijk maar goed. De kamer was goed, verduistering in was super.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,5
    Mooie en grote kamer, vriendelijk personeel, vlotte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer mocht iets properder: bijvoorbeeld vlekken op de tafel. Ook de afwerking van het interieur kon beter.

    Mooie en grote kamer, vriendelijk personeel, vlotte verbinding met metro, mooi uitzicht over Barcelona, ontbijt zoals het hoort

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    8,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tussen 11.00 en 13.30 restaurant gesloten. Avond eten begint om 20.30 veel te laat. Vooral als je klein kinderen hebt. Tot die tijd heel beperkt kaart.

    Ontbijt was goed. De kamers waren schoon. Mooi badkamer.Mooi modern hotel. Goed locatie. In de buurt leuke winkels en eetgelegenheden.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    7,1
    De ligging van het hotel vonden we heel praktisch, zo dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik miste een echte bar, zowel op het gelijkvloers als op het dak. We konden 's avonds nergens meer terecht in het hotel voor een gezellig drankje. We misten daardoor wat sfeer in het hotel. We wilden ook op een avond gaan eten in het restaurant, maar dit was niet op tijd open en het was er ijskoud. We hebben toen beslist om ergens anders naartoe te gaan. 18 euro per persoon voor een ontbijt vind ik heel veel geld. We hebben het daardoor niet genomen.

    De ligging van het hotel vonden we heel praktisch, zo dicht bij de Torre Agbar. De ligging was heel zichtbaar en centraal.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    8,3
    De kamer op zich!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant. De bediening mocht wat vrolijker zijn naar mijn mening.

    De kamer op zich! De badkamer was super met een bubbelbad en mooie ruime douche gedeelte.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,3
    mooi terras, welke constant lawaai door bouwwerfen rondom.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Late check out kost 10€/uur. Inchecken kon vanaf 16 uur terwijl er 14 uur op de communicaties staat. Eten heel duur op terras en voedsel van mindere kwaliteit.

    mooi terras, welke constant lawaai door bouwwerfen rondom. Goeie locatie nabij metro, tram & bus.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    De locatie is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het enige minpunt was het harde bed. Ik klaag niet snel maar ik voelde de veren.

    De locatie is prima! Rustig en buiten het centrum. Tegenover een winkelcentrum met een grote supermarkt. Ook is de metro, bus en tram dichtbij, dus je bent zo in het centrum. Ongeveer 2km naar het strand, prima te lopen.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    Superior room is ruim en netjes, probeer op een hoge...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Persooneel bij aankomst receptie onvriendelijk aanvraag kamer niet gerespecteerd wel (3 maand ) op voorhand gebooked.

    Superior room is ruim en netjes, probeer op een hoge verdieping te reserveren, kan je nog meer van het uitzicht genieten

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    7,5
    Alles was proper en het personeel heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De architecturale metalen stukken aan het raam zorgen voor veel lawaai bij regen. Deze zijn louter decoratief maar zorgen toch voor overlast bij slecht weer. De kamers tonen veel kleiner dan verwacht.

    Alles was proper en het personeel heel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    8,3
    Prima locatie, vlakbij de metro en in drie haltes midden in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Staat een waterkoker op de kamer, maar geen thee of koffie. Onhandig dat er geen lades in de (nacht)kasten zaten.

    Prima locatie, vlakbij de metro en in drie haltes midden in het centrum. Uitgebreid ontbijt, ruime kamer en snelle Wifi.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,7
    kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zwembad gesloten

    kamers

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,8
    Lekker ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Lekker ontbijt ! Kamers ok .

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    8,0
    Ruime keuze voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruime keuze voor herhaling vatbaar.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,5
    sanitair
    • Stel

    matras (héél hard ) uitzicht

    sanitair locatie ontbijt er kan een raam open in de kamer

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,5
    mooi uitzicht, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    matrassen

    mooi uitzicht, behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Ontbijt. Mogelijkheid de temperatuur goed te regelen op de kamer.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    5,8
    Mooi, modern hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere kamers en gangen. Toch niet zo handig gelegen. Harde bedden.

    Mooi, modern hotel Heel goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,9
    Goede airco
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Douce verroestverroest en werkte niet volledig, geen thermostatische kraan, schimmel in de hoeken

    Goede airco

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    Vlak bij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlak bij de metro

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Zeer mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te klein zwembad.

    Zeer mooie kamer.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    Ontbijt, kamer perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt, kamer perfect

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    7,1
    lekker restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    schimmel op de badrand WiFi die heeeeeel slecht werkte Onvriendelijk onthaal

    lekker restaurant Heerlijk ontbijt Vriendelijke bediening Toplocatie

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    De stilte en de airco
    • Stel

    We hadden regelmatig iets niet. B.v. Thee of shampoo.ze hebben zelfs 1 dag onze kamer niet gedaan

    De stilte en de airco

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,2
    totaal ervaring van luxe zonder er over te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    totaal ervaring van luxe zonder er over te zijn

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Mooi, modern hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad op dak is redelijk klein.

    Mooi, modern hotel. Zeer vriendelijk personeel Lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    location & facilities
    • Vakantiereis
    • Stel

    maintenance of room could be done better, some damages

    location & facilities

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    8,8
    vriendelijke hulp aan receptie ondanks de drukte
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vriendelijke hulp aan receptie ondanks de drukte

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,3
    dichtbij metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    te kort bed.lu

    dichtbij metro

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    5,4
    vriendelijk personeel aan receptie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het eten in het hotel is echt niet goed. Zelfs hele nacht ziek geweest ervan

    vriendelijk personeel aan receptie

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    9,6
    Het weer het eten shoppingcentra naast het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Het weer het eten shoppingcentra naast het hotel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    10
    Het vriendelijke personeel, en de luxe kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het vriendelijke personeel, en de luxe kamer.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,2
    wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,5
    goede locatie, ontbijt zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    lawaai rolluiken bar gesloten met nieuwjaarsavond

    goede locatie, ontbijt zeer goed

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,6
    Perfecte locatie met metro om de hoek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad was kleiner dan verwacht

    Perfecte locatie met metro om de hoek Mooi hotel met leuke kamers Vriendelijk & behulpzaam personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: