Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sirenis Hotel Goleta & Spa 4-sterren

Avenida Pedro Matutes Noguera, s/n, 07800 Playa d'en Bossa, Spanje

#28 van de 32 hotels in Playa d'en Bossa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 324 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Prima hotel, met een goede ligging ten opzichte van Ibiza...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op dag 2 kwam er een grote groep van het bedrijf ‘vakantiepiraten’(reisorganisatie) voor een verblijf van bijna een week in het hotel. Ze waren met heel veel, zeker 50 man. Ze waren daar voor een teambuilding- en werkweek. Ze namen voor ons gevoel het hele hotel over... ze werkten in zo ongeveer alle plekken op de begane grond, waardoor je over de WiFi kabels, opladers en routers heen moest stappen. Als ze de ontbijtzaal binnen kwamen was ook meteen het buffet geplunderd en ze klapten in de ontbijtzaal de laptops en iPads al open. En ‘s avonds waren ze in de bar te vinden, wat niet een uitnodigt gevoel gaf voor de andere gasten.

    Prima hotel, met een goede ligging ten opzichte van Ibiza stad. Het is wel 30 minuten lopen en de route is niet zo gezellig (via een drukke hoofdstraat). Maar een taxi valt mee qua prijs en de watertaxi stopt voor het hotel! Verder nette ruime kamers. Ontbijt is goed, voldoende keus en voor ieder wat wils.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Was een fijn hotel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Individueel Gebruik
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop was kapot Geen afgesloten doucheruimte voor klanten om te douchen. Waarom geen aparte kamer om te douchen of een ruimte met douches met deuren.

    Schone nette grote kamer Goed uitgebreid ontbijt Goeie zwembad bar Goeie massage Leuke animatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    6,7
    Het ontbijt en het avond buffet is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    voor een 4 sterren en spa hotel zijn de badkamers zeer oud, de douche het water spuit langs alle kanten en naar buiten Het is de tweede keer dat we er gaan maar nu is het de laaste keer

    Het ontbijt en het avond buffet is zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,6
    Perfecte ligging, ook veel minder last van de vliegtuigen dan de hippe hotels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    de kamers zijn gehorig, zo hoorde je een snurkende benedenbuurman. Laat en feestende gasten die hard op de deur kloppen ,daar mag het hotel wel iets van zeggen of regels voor opnemen.

    Ontbijt en kamer met uitzicht op zee, alleen hadden we een niet goed werkende kraan, maar ach de rest was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    4,6
    Blij dat ik er maar voor 2 dagen er was en niet langer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was klein en zag er niet uit. Ben het gaan upgraden maar met een extra 66 euro per nacht was het nog steeds niet goed. Slaapkamer ter hoogte van de airco's. Ze konden via het dak zo op mijn balkon klimmen. TV klopt het was een flatscreen maar werkte verder niet dat je het kon volgen. Badkamer zag er niet uit en het ontbijt.... De juices gewoon met veel water aangemengd. Nee ik dacht dat het zou komen doordat ik via booking.com geboekt had. Services was er wel maar maakte steeds fouten in de rekening. Ik moest allert blijven.

    lokatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel, niets meer en niets minder. Uitgebreid ontbijtbuffet. Redelijk goede bedden, zeer vriendelijk personeel. Het geheel doet licht verouderd aan. Het zou allemaal wat moderner mogen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,8
    tis een net hotel met net personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    gehorige kamers en het hotel mag wel een beetje gemoderniseerd worden.

    tis een net hotel met net personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen strand

    Geweldige locatie! Wij hadden de premium kamer met jacuzzi absoluut een aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    Zeer goed en prettig hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele fijne bedden en een zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer van het publiek (all-inclusive volk) Het ontbijt was zo-zo

    Ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten was prima maar niet altijd warm, daarin tegen wel gevarieerd.

    Mooie grote kamers die goed schoongemaakt werden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet heel vriendelijk, prijs-kwaliteit verhouding slecht. Prima hotel maar niet voor deze prijs. Veel meer van verwacht

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had wat probleempjes met de kamersleutel, die blokte heel vaak

    Het bed sliep best lekker

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,6
    Uitstekend hotel, zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden staan deels op wielen en staan daarom niet stabiel. Ook hier weer de manie om 's morgens vroeg de handdoeken alvast op de bedjes te leggen.

    Uitstekend hotel, zeer vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet met veel verse producten. Kamers zijn schoon en ruim. Badkamer voorzien van een massagedouche. Bus en taxihalte voor de deur. Diverse winkels in de onmiddellijke omgeving.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Ontbijt en diner waren goed / simpel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed was erg hard.

    Ontbijt en diner waren goed / simpel. Gewoon voor elk wat wils. Kamers goed schoon. Hotel heeft een geode ligging en zwembaden zijn goed. Je loopt zo van het hotel de strand op. Voor het hotel stopt buslijn 14 die gaat naar Ibiza stad. Lopend is Ibiza stad ook te doen in ong 20 min. Als ik weer zou gaan zou ik weer voor dit hotel kiezen.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,1
    - Ontbijt (veel keuze en gezond)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - Kamer was gedateerd - Wifi was overal beschikbaar maar niet erg snel

    - Ontbijt (veel keuze en gezond) - Bed was goed en werd netjes iedere dag verschoond - Faciliteiten zijn in orde

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,8
    Zeer schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel bobbels in matras.

    Zeer schoon! Prettige zwembadomgeving opgedeeld in een deel mét en een deel zonder animatie. Op loopafstand naar Ibiza stad (gezellig over de boulevard) en pallia d'en Bossa. Geen last van drukte van Plaja d'en Bossa.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een klantonvriendelijk hotel , met beschimmelde tosti's . Prijs/kwaliteit ver te zoeken . 3 kamers á 300, - per nacht voor een slechte service en hygiene en een slecht ontbijt !

    Niets

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    5,0
    Ligging was goed om overal snel te geraken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen luxe noch in eetzaal noch aan zwembad.... Buiten kon er niet gegeten worden :-( Vaak vieze geur rond zwembad.

    Ligging was goed om overal snel te geraken.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Heerlijke kamer met heerlijk spa bad, het ontbijt was...
    • Zakenreis
    • Stel

    Bij de ontvangst stonden we lang in rij, er was maar een medewerker voor dit grote complex ( 500 kamers ) we hebben twee uur moeten wachten op onze kamer terwijl deze eerder was beloofd bij aankomst. De medewerker was niet vriendelijk( tijdens het gehele verblijf niet). De bedden waren erg hard en de WiFi werkt alleen op de kamer niet in rest van het hotel of bij de zwembaden.

    Heerlijke kamer met heerlijk spa bad, het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreidt met vriendelijk personeel. Eten en drinken bij zwembad is lekker. Er is veel animatie mogelijkheden. Hebben wij niet gedaan maar er is genoeg keus.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,5
    Het rustige karakter van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De 2 aparte bedden die constant verschuiven. ook hadden we hiervoor nochtans 1 2 persoonsbed gevraagd..

    Het rustige karakter van het hotel. Het personeel en kuisploeg was zeer aangenaam en vriendelijk. De ligging is zeer goed meegevallen.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    3,3
    Er was een gratis (verouderde) gym bij het hotel, dat is...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    1p. kamer was slecht. Klein hok, geen balkon. Bed op wielen beweegt als je draait. Weinig stopcontacten. Je hoort de gang, je slaapt niet door de weg. Vrij ver (20 min) lopen naar 'daar waar het gebeurd'. Populair bij groepen engelse mannen die om 11u bier hijsen aan het zwembad. Vroeg een kamer op hoge verdieping, kreeg echter etage 1. Slechte service. Altijd wachten bij de receptie en in de ochtend iedereen in de rij bij ontbijtbuffet. Animatieteam wordt vervelend als je voor de 3e dag spelletjes met kinderen op de Macarena hoort schallen over de binnenplaats. Service slecht:upgrade werd geweigerd, ook tegen extra betaling. Liegen tegen gasten (er zouden geen andere kamers meer zijn terwijl booking.com wel beschikbaarheid aan gaf). Ik gaf aan dat 120 Euro per nacht teveel was voor dit hokje en de enige reactie die ze hadden: we weten dat de 1p kamers niet goed zijn en kunnen niks doen maar probeert u het morgen weer. Zo dag 1 laten wegsturen en koffer niet uitgepakt. Dag 2 echter zelfde verhaal. Ze deden letterlijk niks dan herhalen dat ze niks konden doen. Uiteraard kun je wel iets. Bijvoorbeeld meedenken voor een oplossing. Als ik opmerkingen had over de prijs dan moest ik maar Booking.com bellen.

    Er was een gratis (verouderde) gym bij het hotel, dat is prettig. Ontbijtbuffet had vers gemaakte smoothies.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,8
    Hotel is ruim, schoon en heeft ruime nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De buitenbar gaat veel te vroeg dicht als je aan het begin van de avond nog iets wil drinken dan heb je pech. De binnenbar is dan wel weer open maar het is wel onhandig. Als je vroeg met het vliegtuig weg moet dan is de ontbijtzaal nog niet open, deze gaat pas om 08.00 uur open. Om half 8 mochten we wel naar binnen maar hadden weinig keuze betreffende het eten, mondjesmaat dus. Kamers wel gehorig.

    Hotel is ruim, schoon en heeft ruime nette kamers. Licht prachtig aan een baai, mooie zwembaden. Vriendelijk personeel. Goede uitvalbasis om Ibiza te verkennen. Kortom een goede keus,

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,9
    De kamer was prima, iedere dag keurig netjes en schone...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt viel echt tegen, iedere dag scrammbled eggs met spek en worst, karige keus uit hartig beleg. Wel iedere dag vers fruit.

    De kamer was prima, iedere dag keurig netjes en schone handdoeken Goede bedden, niets op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi

    Het bed

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,1
    Locatie op Playa d'en Bossa is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slechte wifi en enigzins gehorig

    Locatie op Playa d'en Bossa is erg goed.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Heel comfortabel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    s'Morgens Lawaaierig dus niet goed om uit te slapen na een nacht stappen!

    Heel comfortabel! Weg van de drukte!

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    Locatie, en personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed iets minder helaas.

    Locatie, en personeel. heel goed

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    lokatie was super en leuk zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    te harde bedden en konden de buren die midden in de nacht pas gingen slapen de hele avond/nacht horen praten

    lokatie was super en leuk zwembad

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,3
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hele harde bedden Slecht wifi bereik

    Goede ligging Aardig personeel

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sirenis Hotel Goleta & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: