Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sol Costa Daurada 4-sterren

Avenida Països Catalans, s/n, 43840 Salou, Spanje

#25 van de 45 hotels in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1422 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    De ligging was rustig en op wandel afstand van alle...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is vriendelijk maar gebrek aan Engels was wel merkbaar... Kosten van de parking waren overdreven...

    De ligging was rustig en op wandel afstand van alle bezegheden. Goedkopere tickets voor parken in de buurt zijn een pluspunt! Zwembad is goed en mooi onderhouden!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    5,8
    Voor mij nooit meer een boeking in dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het eten is enorm vettig en absoluut niet lekker. Het lawaai in het hotel is erg onprettig, zowel van het entertainment buiten als de lawaaierige gasten. Voor middernacht hoef je al niet te slapen en om 11 uur 's morgens begint het lawaai opnieuw.

    het zwembad is mooi en de kamers netjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,9
    Als doorreis hotel goed (b.v. garage).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten "minder" dan voorgaande keren ( wij verblijven -indien mogelijk- 2 keer per jaar in dit hotel.

    Toekennen van kamer, rustiger t.o.v. aangevraagde kamer i.v.m. de vele jongelui (< 18 jaar).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Ondanks dat de kamer die we geboekt hadden nog niet klaar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Ondanks dat de kamer die we geboekt hadden nog niet klaar was met de schoonmaak kregen we een andere kamer toegewezen waar we per direct in konden. Het goedkope ontbijt dat we bijgeboekt hadden beschikte over een grote diversiteit aan keuzemogelijkheden! In principe kun je alle bezienswaardigheden in de buurt te voet bereiken, maximaal een half uurtje lopen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Vlakbij Portaventura.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij Portaventura. Buffet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Vlakbij PortAventura. Kindvriendelijk. Prima buffet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Graag stopcontacten dichter bij het bed (ladende tablet)

    Buffet! Zwembad! Meertalig personeel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    3,8
    hotel tegenover ferrari world
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme airco ??? Gehorige kamers en ontbijt niet vers

    Parkeergarage

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    8,3
    Twee keer verbleven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij de tweede overnachting geen twin bedden gekregen (wel tijdens boeking gevraagd en het hotel was voor < 30% bezet) Fitness niet voor m'n 13 jarige toegankelijk.

    Twee keer verbleven. Eerste keer alles perfect. Ruime keuze bij ontbijt en avondmaal. Prima Engelstalig personeel.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    6,3
    Ons doel was Port-Adventura .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik had voor 2 personen geboekt ..Bij aankomst bleek er maar 1 persoon in de boeken te staan Ik moest daarom een toeslag van €30,00 betalen wat me nog meeviel ....Echter boven op de prijs van booking.com welke ik zwart op wit had moest ik ook nog een flinke toeslag betalen discussie was niet mogelijk ..daardoor was het nog een duur tripje ....Kijk goed uit voordat u dit hotel boekt voor dat u het weet betaald u vele euro,s extra bij aankomst

    Ons doel was Port-Adventura ....Dit hotel ligt er zo goed als naast

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    10
    perfecte prijs en kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    perfecte prijs en kwaliteit

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    6,3
    Mooie kamer.
    • Stel

    Om bij de garage te komen moest je wel een km omreiden ,eten viel tegen.De prijs was 20€ duurder dan dat jaar ervoor

    Mooie kamer.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: