Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sol House The Studio - Calviá Beach 4-sterren

Blanca, 2, 07181 Magaluf, Spanje

#5 van de 30 hotels in Magaluf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1004 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Super goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect.

    Super goed hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.ontzettend goed ontbijt. En snacks .perfecte ligging.. alles was schoon. Zeker een aanrader

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    De receptie is traag of met te weinig als je in je kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie is traag of met te weinig als je in je kamer wilt als je je kaartje hebt afgegeven moet je wel soms 10 min wachten vooraleer jij aan de beurt bent!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Ontbijt en diner was erg goed, locatie is super, alles...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Onderhoud van de kamers, kamers worden goed schoongemaakt maar het onderhoud laat te wensen over.

    Ontbijt en diner was erg goed, locatie is super, alles dichtbij. In de nacht wel wat geluid van toeristen, maar dat weet je als je naar Magaluf gaat.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    3,3
    Herrie dag en nacht, diner slecht ,onbijt matig, slecht schoongemaakte kamers en toiletten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Elke nacht tot s'morgens vroeg verschrikkelijke herrie van dronken asociale jongeren Geen enkele animatie behalve disc jockey die heel veel van boem boem house muziek houd. Voor de rust moet je hier niet komen, ik adviseer dit uitsluitend voor feest jongeren absoluut niet voor middelbare zeker niet voor oudere mensen ,zeker niet met kleine kinderen. Eten is zeer eenvoudig , maar is wel goedkoop ,geen variatie ,wordt wel goed aangevuld ,en eieren bakken kunnen ze ook niet.

    ziet er trendy uit verder heb ik niets met dit hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    9,6
    Ontbijt als diner gevarieerd, warm, gekoeld, goed aanbod,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Prijs/kwaliteitsverhouding kan beter voor twee tweepersoonskamer verschillende tarieven? Minpunt is de gladde vloer in de douche zeer gevaarlijk! Minpunt is ook de geluidoverlast van de jeugd en bepaalde groepen toeristen buiten, daar zijn de oordopjes altijd geen oplossing voor. Via Ryanair wel ruime vertraging gehad (3 uur) bij vertrek

    Ontbijt als diner gevarieerd, warm, gekoeld, goed aanbod, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Personeel corrigeert veel van de gasten o.a. rond het zwembad, zeer klantgerichte opstelling, men blijft vriendelijk. Kamers schoon en werden dagelijks goed verzorgd Hebben gezien het warme weer en veel zon een fijne vakantie gehad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Hip en trendy hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Als ik dan toch iets moet benoemen.. de oncomfortabele stoeltjes op het balkon. Maar dit telt niet voor mijn 9,2.

    Het ontbijt en dan voornamelijk de ruime keus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,1
    Een levendig modern hotel, leuk voor een paar nachten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was erg krap. Gehorige kamers.

    Het hotel zelf, de ligging en het zwembad. Het ontbijt. Parkeren mogelijk in de straat. Leuk om mensen te kijken. Strand dichtbij. Muziek bij het zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,2
    Top kort verblijf en perfect voor weekje zon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Airco ook in de liften s.v.p.!!

    Perfecte locatie (vlak bij strand 100m), nagenoeg kids vrij en adults only gedeelte

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trage lift en zwembad sluiten om 18 uur

    Life zanger was top

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    Zeer schoon, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hele dag muziek , echt voor jongeren

    Zeer schoon, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Deftig hotel met goedkoop all in avondbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen muziek overdag aan het zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,1
    zeker niet te herhalen veel Engels die de hele dag dronken waren tot 6 uur in ochtent en lawai maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lawai de hele dag

    De liging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,1
    Leuk hotel, jammer dat er geen muziek bij het zwembad werd gedraaid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt vol op geadverteerd met muziek bij het zwembad. Er werd geen muziek gedraaid!

    Leuk zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai in en rondom het hotel Geen dj bij het zwembad

    Lokatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Knap hotel langs zo een marginale feeststraat😂👍🏻
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag nog iets in de kluis, wat niet in een kluis thuishoort😂

    Modern en mooi ingericht hotel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Er lag rot fruit tussen en de tafels werden traag afgeruimd/opgedekt.... Verder wel een uitgebreid ontbijtbuffet!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,8
    Ik kom zeker vaker terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?????

    Alles is supergoed en alles heel schoon

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    De ligging van het hotel is echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is lekker maar veel te eentonig. Onthaal geeft je geen informatie over de uren van het ontbijt, de wellness of hoe je aan strandhanddoeken kan komen. Nergens op de kamer info over wat je in het hotel kan vinden. Geen animatie, klein zwembad. Ze afficheerden dat er DJ's kwamen op elke weekenddag maar hebben er slechts 1 avond vd 4 eentje gezien.

    De ligging van het hotel is echt perfect. Dicht bij het strand, dicht tegen "de strip" en toch rustig gelegen. (Dicht bij staat gelijk aan max 5 min wandelen). Lekker eten aan de bar van het zwembad tegen zeer schappelijke prijs. Kamer was groot genoeg.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    Wij hadden een 'Twitterkamer' (superior room).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen roomservice. Er zijn een hoop winkels in de directe omgeving die alcohol verkopen (want de drank is prijzig in het hotel), maar de bar mag geen bakje ijsklontjes aan gasten meegeven. Resultaat is dat je teruggaat naar het winkeltje en een zak ijs van € 2,- koopt. Ook water is duur. Het kraanwater smaakt voor de Nederlander erg naar kalk, tijdens het diner kun je een flesje water voor € 2,- krijgen. Tijdens het ontbijt is water (en de overige sapjes) gratis uit een machine te halen, maar dan wel in glaasjes van 100 ml. Tip: vraag grotere bekers bij de bar voordat je naar het ontbijt gaat. Andere tip: aan de overkant haal je 1,5 ltr lekker water voor € 0,60. Als je tijdens het diner iets wilt drinken moet je tijdens het eten contant voor je drankje betalen, hetgeen de sfeer wat verstoort. Alle zwembaden sluiten al om 19:00 uur, ookal wordt er vervolgens helemaal niets met de ruimte rondom de zwembaden gedaan. Hoewel er een professionele DJ Booth midden op het terrein staat, werd er tijdens ons verblijf maar één afschuwelijke lounge CD gedraaid. Deze bezwaren wegen echter uitdrukkelijk niet op tegen de eerdergenoemde pluspunten.

    Wij hadden een 'Twitterkamer' (superior room). Er lagen daarom ballonnen op het bed, een fles cava in de koelkast en snoepjes in de kleur van het thema. Met de 2 consumptiebonnen konden alle cocktails op de kaart besteld worden, met de armbandjes kon tijdens het hele verblijf 20% korting verkregen worden op drankjes en hapjes die buiten ontbijt en diner vielen. De zogenaamde Twitter-hostesses waren erg vriendelijk en hielpen op betrokken wijze bij enkele probleempjes. Zo hadden wij om een kingsize bed gevraagd, maar kregen twee aaneen geschoven bedden. Geen probleem, op een afgesproken tijd kwamen twee medewerkers een kingsize bed brengen. De kamer was niet uitzonderlijk luxe, maar schoon en plezierig ingericht. Airco werkt prima, Wifi krijgt een 6. Wij hadden een balkon met zeezicht, de stoelen zaten slecht, dus de volgende dag werden andere stoelen gebracht. Er wordt iedere dag schoongemaakt, in de kamer en rondom het hele zwembad gebied. Personeel spreekt sporadisch Engels, vraag om een meer taalvaardige collega. Het buffet was van goede kwaliteit, temperatuur goed en je kan heerlijk buiten zitten. Twee keer struikelen en je staat in de Middellandse Zee. Uitstekend hotel voor de prijs, met wat rare regels die ongetwijfeld met een oog op de jonge feestgangers bedoeld zijn.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    8,8
    De locatie - vlakbij het strand en vlakbij de strip
    • Vakantiereis
    • Stel

    De herrie op de gang elke nacht.

    De locatie - vlakbij het strand en vlakbij de strip

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    Hotel was goed , ontbijt & buffet ook in orde
    • Vakantiereis
    • Groep

    De omgeving ....alleen geschikt voor Britten

    Hotel was goed , ontbijt & buffet ook in orde

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,8
    uitzicht vanop de achtste verdieping, zeer lekker eten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    half-pension en toch nog moeten betalen voor water aan tafel

    uitzicht vanop de achtste verdieping, zeer lekker eten

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alles was perfect.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    3,8
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvriendelijk personeel. Niet proper.

    Lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    heel mooi modern hotel met veel mogelijkheden;
    • Vakantiereis
    • Stel

    redelijk veel lawaai snachts

    heel mooi modern hotel met veel mogelijkheden;dicht bij het strand.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: