Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sol Sun Beach Apartamentos 3-sterren

Londres, 3, 38660 Adeje, Spanje

#200 van de 467 hotels in Adeje

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,5
    Verwacht geen luxes maar zeker de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Inrichting gedateerd en erg weinig meubel. Appartement lag stukje lopen van receptie.

    Zeer centraal gelegen appartementen complex. Ruim opgezet. Appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Ook worden handdoeken bijna dagelijks gewisseld. Ruim terras. Waterkoker, oven en koffiezetapparaat aanwezig. Mooi zwembad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Leuke locatie op loopafstand van strand en aan de boulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het alpartementencomplex loopt af waardoor er veel trappen zijn en wat onlogische looproutes door het complex heen. Dit is niet ideaal met kinderen.

    Prima locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Ontbijt was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    ER werd ons een kamer toegewezen helemaal onderaan. Na enig aandringen kregen we een kamer op zwembadniveau met natuurlijk een upgrade van 25€ per dag.

    Ontbijt was in orde.Genoeg keuze.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    De plek waar we zaten aan de boulevard .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door het kruip door - sluip door opzet , is het wel steeds je weg zoeken.

    De plek waar we zaten aan de boulevard . Goeie service en een heerlijk rustig zwembad met terras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Het ontbijt zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    Een app boeken in de periode januari - februari en ook nog tijdens de paasvakantie. Sinds ons eerste verblijf wensten wij een kamer met zeezicht en vooral zon in de namiddag. Dit verblijf in 2016 was er op gericht het hotel te leren kennen. Kamer was goed maar geen namiddagzon. Dan geboekt vijf weken in 2017 Een kamer qua comfort zelfs beter dan de vorige maar geen namiddagzon. Onze laatste boeking was niet wat wij gevraagd hadden Dan aan de balie gevraagd naar een kamer met namiddagzon na enig zoeken kregen wij een kamer mits een meerprijs. Daar hadden wij geen probleem mee maar die kamer bleek qua comfort de minste kamer was van alle vorige. Wij betaalden meer voor minder comfort. Ik kreeg te horen dat ik mijn wensen schriftelijk had moeten mededelen. Ik denk dat ik terzake een tiental mededelingen had bezorgd waar niet op gereageerd werd. Ik weet niet of wij in 2018 nog terugkomen

    Het ontbijt zeer goed. Het personeel overwegend vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    8,3
    Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was basic, iedere het zelfde, maar alles was er.

    Super ligging van het hotel, super mooi en groot zwembad. Veel ligzetels aan het zwembad. Mooie kamers met regendouche. Veel ontspanningsmogelijkheden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    3,8
    Mijn dosire numer in het policie kantoor te Tenerife
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    they have I had me there robbed in the studio and ann reception the feeling that it was not the spiritualized was to make me difstal had this complects than to the police, I was the second that day and return for Sol Sun Beacht I zeeeeer trist I'm far away never experienced hope Booking.com something to do and get in touch with taking the sol Sun Bacht and commerciariaat also good for the following vacancies gangers.Bedankt to read it Ze hebben mij daar bestolen in de studio en aan de receptie had ik het gevoel dat het niet de eerste was die met difstal te maken had in dit complects dan naar de police ik was de tweede die dag met en aangifte voor de Sun Sol Beacht ik ben zeer trist ik ga veel weg dit nog nooit meegemaakt ik hoop dat Booking.com er iets aan doe en eens contact op neemt met de Sol Sun Beacht en het commerciariaat ook goed voor de volgende vacancies gangers .Bedankt om het te lezen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,9
    comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    BVN tv kanaal niet beschikbaar

    kamers, zonnenterras

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    was allemaal prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,1
    al met al een ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    restaurant

    locatie, zonneterras

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    verblijf was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 21 nachten

    airco

    de kamers waren goed en proper

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet

    Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,0
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Borg betalen voor kluisje en afstand bediening. Zegt niet zoveel over de accommodatie, meer over sommige gasten.

    Heerlijk zwembad en goede service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Bij aankomst was er overboeking en moesten we naar een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was er overboeking en moesten we naar een mindere kamer ( studio) pas de volgende dag de door ons geboekte kamer ontvangen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,3
    Super ligging, prijs/kwaliteit prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai, oa van de kamers boven/onder ons (wc, douche).

    Super ligging. Mooi zwembad, heel ruim, meer dan voldoende ligzetels. Ontbijt ok.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    Ideaal met de kleinkinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons appartement lag langsheen de straat waar om vier uur snachts de glascontainers werden geledigd.

    Ligging bij de wandeldijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,9
    zwembad mooie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    zwembad véééééél te koud niet mog elijk via de kamer naar zwemdad te gaan

    zwembad mooie en goede ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    6,7
    de ontbijtzaal is zeer rumoerig en massaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen);
    • Verbleef 7 nachten

    de ontbijtzaal is zeer rumoerig en massaal. Je kunt niet buiten ontbijten

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Het ontbijt was prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Water van zwembad zou wat warmer mogen zijn. Veel trappen en trapjes, een lift meer zou prettig zijn maar is waarschijnlijk moeilijk te realiseren

    Het ontbijt was prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Een aangename sfeer en vriendelijk personeel. De opmerking over het te vroege lawaai van schoonmaakpersoneel vind ik onterecht. Ook was onze kamer steeds proper gepoetst

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,5
    De ligging is prima als je van een beetje drukte om je houdt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was niet heel levendig voor onze kinderen van 15, 13 en 11 jaar.

    De ligging is prima als je van een beetje drukte om je houdt qua omgeving. Vlak tegen de boulevard aan namelijk.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    5,8
    Personeel was heel vriendelijk, en het ontbijtbuffet was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij zijn geplaatst inde kelder, ons 'balkon' was gelegen onder en naast een doorgaande straat waar veel geluid was vanwege laden en lossen, en constant doorgaand wandelverkeer op weg naar t strand. Ook de accommodatie zelf was heel erg gehorig, niet geschikt om te slapen met een klein kindje ( die overdag nog slaap nodig heeft).

    Personeel was heel vriendelijk, en het ontbijtbuffet was goed.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,5
    Goede lokatie dicht bij strand restaurants supermarkt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een beetje een doolhof van gangen en trappen. Kamer op eerste etage is in feite kelder verdieping met weinig uitzicht.

    Goede lokatie dicht bij strand restaurants supermarkt.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Kamer netjes, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toilet en douche in openbare ruimte waar we na de check out nog gebruik van mochten maken was niet erg fris!

    Kamer netjes, goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    7,9
    het zwembad en de locatie van het complex zijn uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kwaliteit van de bedden

    het zwembad en de locatie van het complex zijn uitstekend

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,1
    Locatie, ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi (bereik en prijs)

    Locatie, ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,1
    Het uitzicht op zee en de boulevard
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    5 kakkerlakken gezien

    Het uitzicht op zee en de boulevard

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,2
    Ik vond het zwembad en de kamer erg goed uitzien
    • Vakantiereis
    • Groep

    bijna niks ik was zeer tevreden

    Ik vond het zwembad en de kamer erg goed uitzien

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Zwembad en locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kakkerlakken op appartement en wifitoeslag

    Zwembad en locatie

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen goede wifi

    Locatie Rustig hotel

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    9,6
    locatie van de accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    avond programma was tijdens het eten

    locatie van de accommodatie

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,5
    De lokatie, altijd wat te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten was wat minder en wifi alleen in de lobby.

    De lokatie, altijd wat te doen. Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    10
    alle faciliteiten aanwezig, dichtbij supermarkten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen gratis wifi

    alle faciliteiten aanwezig, dichtbij supermarkten,restaurants, bars, strand.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    9,6
    ligging van complex aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    NIETS

    ligging van complex aan zee

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: