Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Solvi Hotel - Adults Only 2-sterren

Paseo Ribes Roges, 1, 08800 Vilanova i la Geltrú, Spanje

#5 van de 14 hotels in Vilanova i la Geltrú

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 696 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    een mooi hotel op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden een kamer met 2-persoonbed besteld, maar kregen een kamer met 2 losse bedden die we zelf maar naar elkaar toe moesten schuiven. Omdat we 5 overnachtingen hadden geboekt, wilde de dame achter de receptie regelen dat we de volgende dag een kamer met 2-persoonsbed kregen. Die kamer is nimmer gekomen. Badkamer is net als de slaapkamer krap en tijdens het douchen kleeft het douchegordijn tegen je benen. Het ontbijt is heel karig en iedere dag hetzelfde.

    De locatie was prima. Een minuut of 5 lopen van de Rambla en op 5 minuten lopen van het strand. Het personeel is zeer vriendelijk. Mooie frisse kamer met een modern uiterlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Vilanova i la Geltru is perfecte strand plaars met goede restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij check in was het mastercard probleem in NL en we moesten cash betalen wat we met twee cedit cards en twee bankpassen niet konden. Een zoektocht langs 4 pinautomaten gaf mijn vrouw E 200......Toen we terug kwamen in hotel konden we pinnen omdat storing was verholpen

    La Llotja visrestaurant is erg leuk en lekker Strandhandoeken en parasol service is geweldig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,1
    Leuke accomodatie voor zowel bezoek Barcelona als strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was niet helemaal schoon. Beetje schimmel in hoekje.

    Vriendelijk personeel. Dagelijks gratis fles water. Hulpvaardig en gaf leuke tips over bezienswaardigheden in de buurt. Gratis parkeerplaats tegenover hotel. Was ook makkelijk om vanuit deze plaats met de trein naar Barcelona te gaan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,3
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Deur badkamer kraakte erg, was bijna niet open of dicht te doen , kwestie van smeren . Paar mannen van een jaar of twintig naast ons, waren nogal luidruchtig .

    Hotel was prima , mooie locatie onder de spanjaarden, nog niet verziekt door de toeristen . Zullen zeker nog een keer terug komen , goede bedden en schoon .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat het wat gehorig is.

    Goede ligging: gratis ruime parking voor de deur, 2' van het strand, dichtbij de Rambla Central, vriendelijk personeel, goede service: gratis fles water, badlaken/parasol voor het strand!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Hotel met een ongedwongen, vriendelijke sfeer. Rustige ligging, en toch van alles dichtbij. Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Weinig mogelijkheid om kleding of spullen neer te leggen of te hangen (buiten de kast). Een kapstok/plank met haken zou handig zijn. Ook de badkamer kan comfortabeler met een extra plankje en haken. Restaurant heeft een apart concept ("viswinkel instore"). Eten was erg lekker, maar vanwege ons late tijdstip werd er al volop opgeruimd. Te begrijpen, maar niet erg gezellig.

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Solvi Hotel is kleinschalig, en er heerst een ongedwongen informele sfeer. Dagelijks schone handdoeken, en de bedden fijn opgemaakt. Gezellige terrasjes en restaurants dichtbij. Rustige ligging en toch van alles dichtbij! Wij hebben genoten. Wij vonden ook Vilanova i la Geltru een erg leuke plaats. Niet erg veel toeristen, maar wel erg levendig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Prima hotel met bar op dakterras. Uitzicht op zee/strand super. Parkeren slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Openbare parkeergelegenheid tegenover hotel was continue vol, dus viel tegen. Auto 400 meter verder moeten parkeren. Mochten bij aankomst wel op laden/lossen plaats staan voor een paar uur.

    Uitzicht vanuit kamer was super ! kamer was verder prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    9,6
    Wij hebben hier genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het jammer dat er geen bar/terras was waar je wat kon zitten/lezen/drinken gedurende de dag. Een schitterend dakterras met bar was er wel maar die was pas na 20.00 uur open en ook maar op een aantal avonden. Het terras wat er verder was hoorden bij het uitstekende visrestaurant.

    Héél vriendelijk personeel, zalige bedden! Iedere dag schone handdoeken en een opgemaakt bed. Voor naar het strand, dat lekker dichtbij is, krijg je steeds schone badlakens en een parasol mee als hier behoefte aan is. Iedere dag gratis een fles gekoeld water of twee...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    de locatie was ontzettend goed en het personeel ontzettend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    het bedje is wat klein en de badkamer kon iets geupgrade worden, wat vieze kitranden ed.

    de locatie was ontzettend goed en het personeel ontzettend vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was iets te klein. Weinig ruimte voor je spullen.

    Vriendelijk personeel. Vlakbij het strand en eetgelegenheden. Goed gelegen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Prima accommodatie. Centraal gelegen. Dicht bij Barcelona en Tarragona en andere badplaatsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wel gehorig.

    Ontbijt was prima (inbegrepen). Voldoende keuze. Gastheer was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Geweldig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles perfect

    Perfect hotel ! Eigenlijk zeker 3 of 4 sterren waard

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    vlakbij aan de boulevard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    alles was ok.

    vlakbij aan de boulevard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eitje bij t ontbijt

    Service personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Prijs/kwaliteit, vlakbij het strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Prijs/kwaliteit, vlakbij het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,9
    Leuk hotel op prima locatie aan breed strand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets gevarieerder gemogen.

    Locatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    2x 1persoons bedden moesten tegen elkaar val je dr tussen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2x 1persoons bedden moesten tegen elkaar val je dr tussen. Waterkoker en fohn zou erg prettig zijn.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    5,8
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was in een andere gelegenheid en was 1, 65 euro goedkoper dan we moesten betalen via Bokking. com. Kamerinrichting summier en in de badkamer konden we amper bewegen.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,6
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige minpuntjes waren dat het tweepersoonsbed erg klein was en het hotel is ook aardig gehorig.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De locatie was top. Heel dicht bij het strand en het centrum. Aan de overkant van de straat waren ook gratis parkeerplekken. Zeker een aanrader.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    we werden vriendelijk ontvangen, elke dag krijgt men een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had de terrasdeur opengedaan en niet met een klik gesloten, daardoor was er geen airco, was mijn eigen fout, dus die nacht minder geslapen.

    we werden vriendelijk ontvangen, elke dag krijgt men een gratis fles gekoeld water, prachtig met het hete weer plus strandlakens en een parasol.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel lawaai. Overlast van andere gasten. Heel gehorig en een hele nacht een raar zoemend geluid. Waar we niet van wisten waar het vandaan kwam.

    Het personeel. Super aardig en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    Rustig maar zeer goed ontbijt super seafood diner
    • Zakenreis
    • Stel

    Niks

    Rustig maar zeer goed ontbijt super seafood diner

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,6
    Erg leuk hotel aan zee, dicht bij Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg leuk hotel aan zee, dicht bij Barcelona. Aanrader.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,4
    ?
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ?

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,6
    Locatie en vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Locatie en vriendelijkheid.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,9
    Service van de receptiemedewersters!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkastje op de kamer!

    Service van de receptiemedewersters!

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    6,3
    De locatie is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn erg klein en de kamers

    De locatie is super

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    9,2
    Bijzonder (klant) vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bijzonder (klant) vriendelijk personeel Schoon hotel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: