Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Suite Hotel Fariones Playa 4-sterren

Acatife, 1, 35510 Puerto del Carmen, Spanje

#168 van de 321 hotels in Puerto del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 523 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    Heerlijk hotel met prachtige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel er niets tegen. De bouw van een nieuw naastgelegen hotel en de verbouwing van een hotelvleugel was voor ons nauwelijks merkbaar.

    Gratis upgrade gekregen en een prachtige kamer met uitzicht op het zwembad en de zee. Ontbijtbuffet was ook top. Personeel was zeer vriendelijk. Wij arriveerden al om 10 uur in de ochtend en onze kamer werd met spoed schoongemaakt zodat wij er al om 10:30u in konden. Op de dag van vertrek konden wij, tegen een kleine vergoeding, de kamer tot 16:00u houden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,8
    nooit meer naar toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Wij kregen een niet gerenoveerde, slecht uitziende kamer met uitzicht en overlast van groot bouwproject. Ligging slaapkamer was aan de halzijde , dus geen frisse lucht en heel veel overlast van herrie uit de hal. Hal was groot en geheel van marmer dus grote klankkast. Na een insluiping en diefstal op onze kamer terwijl wij lagen te slapen hebben wij daarna niets van manager (s) vernomen. Geen briefje, telefoontje , helemaal niets.Terwijl dit toch een traumatische ervaring is als er een inbreker in je slaapkamer komt terwijl je ligt te slapen. Je bent immers gast van een hotel die verantwoordelijk is wat er gebeurt. Ook andere benadeelde gasten aan dezelfde kant van het hotel waar in de vroege ochtend was ingebroken hebben helemaal niets gehoord . In eerste instantie zou de manager met ons naar de politie gaan maar na een tijdje wachten kwam hij niet opdagen en was daarna niet meer aanwezig. Er werd verteld dat hij ziek zou zijn. Wel na aandringen een andere kamer gekregen , een gerenoveerde kamer wat een wereld van verschil was. Maar dit was pas na 11 dagen van onze vakantie. We kregen ook te horen dat de slechte kamers gereserveerd waren voor internet klanten,o.a. Booking .com waar het hotel een contract mee had afgesloten voor deze zeer verouderde muffige slecht gelegen kamers.

    Goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,9
    Was prima, na renovatie zal het perfet zijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De geur van het water waarmee de toilet doorgespoeld word. Zeker geen leidingwater.

    Het ontbijt was perfect. Kamers waren oke. En deze worden komende maanden gerenoveerd. Dus dan zullen ze super zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Super uitgebreid ontbijtbuffet, wat je heerlijk buiten op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Er werd gemeld dat er bouwwerkzaamheden in de buurt plaatsvonden. Dit hield in dat onder ons balkon de hele dag met een gigantische jekkerhamer de rotsgrond werd verwijderd. Toen we vroegen of het mogelijk was om een kamer verderop te krijgen kregen we de melding "if you book through these guys (booking.com) you end up in that part of the hotel, all that we can offer you is a costfree annulation". Terwijl alleen het stukje waar wij zaten overlast had, in de rest van het hotel hoorde je bijna niks. Dit was een flinke domper op een verder prima verblijf.

    Super uitgebreid ontbijtbuffet, wat je heerlijk buiten op het terras kunt nuttigen. Goede locatie tussen de toeristische boulevard en de oude haven met leuke terrasjes en restaurants. Een mooie wandeling is hoog langs de kust naar Puerto Callero, ca. 6 km. heen en terug.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,2
    Erg genoten van een mooie vakantie in dit goed gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnen in het hotel in niet echt gezellig maar kamers Ok. Onze eerste indruk was dan ook "hier worden we niet vrolijk van". Maar dat werdt ruimschoots gecompenseerd door het prettige verblijf en goede service. Wifi op de kamer was erg slecht.

    Eten zowel ontbijt als diner was erg goed en zeer gevarieerd. Zeer vriendelijk personeel. Goede ligging in het centrum. Prive zandstrand maar ook een mooi goed onderhouden zwembad met voldoende ligbedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Ontbijt was super, royale kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Ontbijt was super, royale kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,5
    luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    Lawaai van bouwwerkzaamheden. Niet alle app hebben zeezicht.

    Locatie perfect. Heerlijk ontbijt. 1 zwembad verwarmd. Direct toegang tot het strand.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    Lawaai van de werken buiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    Lawaai van de werken buiten In de badkamer geen siphons - soms vreselijke stank. Buffet s'avonds niet geweldig, te duur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    5,8
    de ligging van het hotel en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    de inrichting van de suites, slecht tot geen internet, betalen voor zaken als kluis gebruik computer.

    de ligging van het hotel en goed ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,2
    Prima hotel, echt niet op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi is op de kamer niet optimaal. Aan het zwembad perfect.

    Prima hotel, echt niet op aan te merken. Geweldige kamer met een prachtige badkamer. Keukentje met koelkast en magnetron. Uitgebreid ontbijt en geweldig zwembad. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    9,6
    Geweldige locatie met heerlijk zwembad, goed ontbijt en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn wat gehorig, mensen die s ochtends vroeg al bedjes reserveren. Er zijn echter voldoende ligbedden aanwezig,dus geen ramp. Verder doet de wifi op de kamer het niet maar buiten de kamer prima! We zijn hier wel van tevoren over geinformeerd door de receptie.

    Geweldige locatie met heerlijk zwembad, goed ontbijt en mooie en schone kamers. Je zit ook aan het strand en vlakbij veel goede eettentjes. Tevens is een supermarkt in de accommodatie aanwezig, erg handig!

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    Wij waren al vaker in dit hotel geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zonnebedden probleem. Het is verboden om bedden te reserveren anders zoude de badhanddoeken door personeel verwijderd worden. Dit gebeurde dus niet....jammer. Er zijn toch altijd weer van die aso's die om 8.00 zonnebedden reserveren en er om 17.00 de eerste keer op gaan liggen.

    Wij waren al vaker in dit hotel geweest. Een echte aanrader!

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,6
    Ligging met directe toegang naar het strand en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers hebben wat opfrissing nodig maar zijn zeer functioneel.

    Ligging met directe toegang naar het strand en de wandelboulevard met winkels en restaurants. Compleet ontbijtbuffet met soms Cava en zalm. Goede Wifi connectie ook aan het zwembad. Ligstoelen en kussens van 5* kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    Ligging aan het strand en dicht bij gezellig haventje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ongezellige ontbijtzaal

    Ligging aan het strand en dicht bij gezellig haventje

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    7,5
    Uitzicht, ontbijt en ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg groot complex, niet knus (wel oke)

    Uitzicht, ontbijt en ligging.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    7,1
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    keukeninrichting

    de locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: