Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over eó Suite Hotel Jardin Dorado 4-sterren

Avenida Ttoo Tjaereborg, 6, 35100 Maspalomas, Spanje

#58 van de 115 hotels in Maspalomas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 491 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    Mooi onderhouden en verzorgd resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten (lopend buffet) was wel uitgebreid, maar niet heel lekker en meestal lauw voordat je op je plek zat. Daarnaast was de automaat koffie niet te drinken, je kon ook verse koffie bestellen maar daar moest je voor betalen. Wij hadden een gratis baby bedje, alleen de slaap en woonkamer was aaneengesloten zonder deur of gordijn daardoor sliep je in 1 ruimte wat niet erg praktisch was.

    Mooi verwarmd en kindvriendelijk zwembad. Kleinschalig en mooi park geen massa toerisme, daar houden wij niet van. Mooie huisjes (buitenkant) en leuk opgezet in de ronding met goede schoonmaak. Er wordt veel aandacht besteed aan onderhoud van het park, er waren continu schoonmakers, klusjesmannen en tuinmannen bezig om alles netjes te houden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Ons 2de keer was weer volledig relaxt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De duivenplaag! Daar moet dringend iets aan gebeuren. Ze komen te dichtbij, laten zich niet wegjagen gaan op borden zitten waar nog restjes opliggen

    Fijn de huisjes met elk eigen terrasje. Mogen kleine aanpassingswerkjes gebeuren en alles is weer prima in orde

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,8
    Heerlijk, mede door het perfecte weer, tevens mooi uitzicht op de bergen vanuit zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt niet aan hotel maar het was geen hoog seizoen, er was weinig te doen/interactie met de andere gasten

    De tuinachtige inrichting rondom de huisjes geven een heelijk alsof-je-er-woont gevoel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Leuke toffe vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Sommige avonden zijn er shows, spijtig dat het podium niet goed verlicht is. Als je van animatie houdt is dit geen ideale plaats, er is wel wat animatie voor kinderen voorzien. Wat afgelegen.

    ideaal als je van iets afgelegen (niet onmiddellijk in uitgangsbuurt of promenade met shops) buurt houdt. Je verblijft in bungalow wat veel meer vakantiegevoel geeft dan in kamer op hotel. Eigen terras met tafel en stoelen. Lekker gevarieerd eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk zwembad waar er voldoende ligzetels zijn. Ook tof dat er 2 whirlpool zetels en whirpool bad voor meerdere personen in apart gedeelte is.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Bijna alles goed, maar toch niet meer heen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Nadeel waardoor wij niet terug zullen keren: op de bedden zit een plastic laag, hygiënisch maar bloedheet om op te liggen. Paar keer per nacht wakker door hitte, alsof je met die kant van je lichaam in de sauna zit en aan de andere kant niets aan de hand, heel irritant.

    Eten prima. Ruim en schoon verblijf. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,9
    We konden niet terecht op de dag dat we aankwamen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet terecht op de dag dat we aankwamen. Een behoorlijke tegenvaller. Maar er was een goed hotel geregeld en taxi vervoer een diner en ontbijt. En later ook nog gratis WiFi. En een fles cava omdat ik jarig was. Mooie nette bungalow en goed ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Mooie accomodatie, lekker eten, huisje met enkele technische gebreken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het comfort van de bedden (harde matrassen). Technische staat van het huisje. Veel gebreken (koelkast, douchekop, deur vd douche)

    Buffet was heerlijk. Het park was prachtig onderhouden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Lekker rustig en relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud van het appartement

    Ruim voldoende ligbedden bij het zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    10
    aangenaam en genoten van het verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    alles was in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,6
    super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks!

    De rust, mooi proper domein, het ontbijt aan de pool met loungy music...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,1
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud

    Zwembad...park

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Heerlijk relaxed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Mindere matrassen

    Rustige ligging, mooie huisjes, vriendelijk bediening, goed eten

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    6,3
    Zwembad is fantastisch en goed onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Interieur huisje verouderd, schimmel in badkamer, douchegordijn, soort van massagebank stond pontificaal op de kamer in huisje. Kraan kwam los van de muur, 2 verschillende soorten onderstellen van het bed. Koelkastje op de kamer maar heb je niets aan omdat de stroom van het hele huisje afgaat. Lokatie niet goed (huisje 348, aan rand van park bij opslag).

    Zwembad is fantastisch en goed onderhouden. Buitenkant van het park, huisjes, omgeving en paden zien er erg mooi uit.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    De dagelijkse schoonmaak, zelfs op een later tijdstip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn tijdens het verblijf vanwege een kapotte airco verhuist naar een andere kamer. Zelfde type kamer maar met een compleet ander (beter en groter) bed.

    De dagelijkse schoonmaak, zelfs op een later tijdstip. Dus je kon lekker uitslapen indien gewenst

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    8,0
    De rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wifi ! Als je 6 euro betaalt moet het in orde zijn. ik kon niet eens de krant ophalen. Commentaar a receptie : de batterij vd router was te zwak ? Ongelooflijk.

    De rust. We waren jammer genoeg dicht bij de uitgang en hoorden het hekken wat te veel open en dicht gaan.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    8,3
    Rustig gelegen, bungalows zijn al iets ouder maar proper,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WiFi is zeer slecht

    Rustig gelegen, bungalows zijn al iets ouder maar proper, groot zwembad, mooi uitzicht op de golf

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,2
    zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    jammer dat de 2de week er geen animatie meer was. Geen animator meer en geen optredens

    zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    8,8
    verwarmd zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    bb op woensdagavond

    verwarmd zwembad

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: