Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Masia Sumidors 3-sterren

Carretera de Villafranca km 4,6, 08810 Sant Pere de Ribes, Spanje

#3 van de 5 hotels in Sant Pere de Ribes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 185 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,1
    Locatie was uitzonderlijk qua ligging ( in natuurpark) maar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtige gasten Bij verblijf voor meerdere dagen zou ontbijt en avondeten meer gevarieerd kunnen zijn

    Locatie was uitzonderlijk qua ligging ( in natuurpark) maar wel niet gemakkelijk bereikbaar en ook niet echt geschikt voor gasten met mobiliteitsproblemen (toegang zwembad, trappen in hal )

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg er naar toe (laatste kilometer) is niet wat je verwacht. Het is een slechte weg, waar precies een auto op past. De weg leidt naar twee woningen. Het eerste is Masia Sumidors. Als je de weg een paar keer gereden hebt ben je aan het avontuur gewend, en vind je het een uitdaging!

    Een typisch Spaans verblijf. Een gebouw van 400 jaar oud, en nog steeds in authentieke staat. Voor ons een toplocatie. Het ontbijt is uitgebreid en uitstekend. De eigenaren en de bediende waren ontzettend gastvrij en niets te veel. Zelfs de kapotte band van mijn auto werd door de eigenaar vervangen. Indien je ‘s avond meeat geef je dat ‘s ochtends aan. Het diner gemaakt door de eigenaar was top! Het is geen luxe, maar als je houdt van uniek, rust, familiair, lekker eten, gastvrijheid, echte gast, dan moet je hier zijn. Je hebt hier een familiegevoel. En dat is helemaal toe te schrijven aan de eigenaren . Nogmaals top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Een stukje paradijs op aarde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg naar het verblijf verdient wat onderhoud, niet verhard, veel kuilen en erg smal.

    De sfeer en de locatie, weg van alles, heerlijk! Geweldige gastvrouw en gastheer (heren), die je het gevoel geven, dat je heel welkom bent. Heerlijk gegeten, alles vers bereid, onder het genot van muziek uit onze jeugd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    Heerlijk onstpannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel helemaal niks tegen! Het was ronduit geweldig.

    Geweldige locatie, prachtig gerenoveerd huis met hele lieve gastheer en dame. Van alle gemakken voorzien en met een heerlijk relaxte sfeer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,1
    Rust en kalmte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg er naar toe is niet ideaal voor motors maar is doenbaar met de nodige ervaring

    Zeer vriendelijke mensen. We zijn toegekomen op een Catalaanse feestdag wat we niet wisten. Hebben toen gevraagd om te kunnen eten en de eigenaar heeft op zijn vrije dag nog voor ons een hele menu in elkaar geknutseld en lekker ook nog. Zijn er ook nog een dag extra langer gebleven. Een B&B hoe het zou moeten zijn. Deze mensen weten hoe het moet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Absolute aanrader! Super leuke mensen, heel leuk verblijf, geweldig eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets noemenswaardig.

    Een aanrader! Wij verbleven 4 nachten in een standaard kamer in dit B&B en hebben hier twee keer gegeten. De gastheer en vrouw zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze spreken goed Spaans, Engels is hun moedertaal. De gastheer is tevens kok en maakt echt heerlijke gerechten klaar. Wij raden aan hier minstens 1 keer te eten. Er waren elke avond wel eters. De gerechten worden gemaakt met behulp van producten uit eigen tuin! Het ontbijt bestaat uit veel fruit, kaas en vleesproducten. Ondanks de kleine schaal (6 kamers ofzo) is de bar altijd open en zijn er altijd wel een paar mensen (gasten) aanwezig zonder dat dit vervelend is. De kamers zijn leuk aangekleed, de bedden comfortabel. Het hoofdgebouw is een 400 jaar oude boerderij en oogt heel leuk. Het is fijn liggen aan het zwembad. Er zijn binnen 10 minuten enkele leuke en goede restaurants te vinden en het strand is op ca. 20 minuten rijden mooi dichtbij. Het is aan te raden om dit hotel te bezoeken met auto. Afhankelijk zijn van taxi of shuttle is niet wenselijk (afstand, beschikbaarheid en bereidwilligheid van taxi's om naar dit B&B te reiden)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Gezellig klein schalig hotel op n prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De eigenaars waren super, niets teveel. Zei je ik heb iets minder geslapen ivm de warmte. Komen we savonds thuis hebben ze een mobiele airco neergezet. Ze zijn zeer klantvriendelijk, heerlijk gegeten en vermakelijke gezellige avonden aan de bar gehad. Alles gebeurt spontaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Onvergetelijke ervaring!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en het echtpaar Keith & Natalie zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Doe eens wat anders, geniet van wat er is.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    5,0
    zeer vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    moeilijk bereikbaar, nachtlawaai omwille van luidruchtige gasten, weinig comfort

    zeer vriendelijke ontvangst

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Verwend door singing Keith, vriend en familie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche was klein en donker maar dat gaan ze veranderen

    Lieve mensen, super ontbijt en avondeten, goed gelegen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Ontbijt was mooi gepresenteerd en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alle rommel rondom de accomodatie.

    Ontbijt was mooi gepresenteerd en uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Stel je voor: een stokoud huis, mooi gerestaureerd, eenzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sommige kamers zijn wat aan de kleine kant.

    Stel je voor: een stokoud huis, mooi gerestaureerd, eenzaam gelegen in de heuvels en toch vlakbij het strand en de boulevards van Barcelona. De keuken is voortreffelijk, het is er sfeervol en buitengewoon gezellig. Ideaal om na een paar dagen stadsdrukte nog even te genieten van de rust van het Catalaanse platteland.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    4,2
    - uitbaters doen geforceerd hun best, missen wel ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel

    - toegang 1km via steil en niet onderhouden bergpad - oud gebouw dat dringend toe is aan grondige renovatie van zowat alles - minuscule slaapkamer op wankele vloer - afgesproken tijdstip voor ontbijt niet gerespecteerd

    - uitbaters doen geforceerd hun best, missen wel ervaring - degelijke rode wijn aan 18 eur/fles

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    Zeer vriendelijke eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamers zijn wel echt klein met ook relatief kleine bedden, grotere kamers zijn beter

    Zeer vriendelijke eigenaren Mooie plek Prima eten

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14