Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos O2 El Puerto

Ancora, 19, 11500 El Puerto de Santa María, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 165 beoordelingen over dit appartement

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Goede uitvalsplaats als je ook steden in de buurt wilt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goede uitvalsplaats als je ook steden in de buurt wilt bezoeken. Je kunt met een veerboot naar Cadiz. Jerez de Frontera is ook prima te bezoeken. Het appartement ligt op loopafstand van het strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,5
    Mooi en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Geen balkon, de foto's op de site zijn niet duidelijk. Gebouw is wat luidruchtig Openingstijden va het zwembad kunnen langer (april-oktober) De AC werkte niet, maar we hadden deze niet nodig No balcony, pictures on booking.com were not clear. Building is a bit noisy Opening times swimming pool could be longer (april-octobre) The airco didn't work, but we didn't need one

    Mooie locatie, mooie schone en veilige wijk. Schoon appartement. Aardige en behulpzame man aan de receptie Ruime keukeninventaris Zee dichtbij El Puerto heeft een gezellig centrum Cadiz is niet ver (half uurtje met auto) We arriveerden op zondag, veel supermarkten zijn dan dicht Ruim parkeergelegenheid aan de straat buiten seizoen. Nice location, very clean apartment and area. Very friendly and helpful man at reception Kitchen inventory good Close to the sea El Puerto has a nice center Near Cadiz We arrived on sunday, note that most supermarkets are closed then Plenty of parking area on the streets (low season, march)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    Appartement was erg groot, met twee badkamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de buurt weinig eetgelegenheden en levendigheid. Is echt heel rustig. Dus je hebt wel een auto nodig.

    Appartement was erg groot, met twee badkamers. En balkon was ook erg groot.keuken bevat veel kookbenodigdheden. Personeel was erg vriendelijk. Strand is tussen de 5-10 minuten lopen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Rustige omgeving, netheid, goede ligging tov strand en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte isolatie met andere appartementen in het gebouw

    Rustige omgeving, netheid, goede ligging tov strand en uitvalswegen voor uitstappen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    8,3
    Een echte zee en strand-vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen terras, jammer! Zwembad gesloten ondanks temperaturen rond 30 graden, heel jammer!!

    Aangenaam appartement, goede ligging t.o.v het strand

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    De verhuurder heeft binnen één uur voor ons een appartement...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verhuurder heeft binnen één uur voor ons een appartement naar wens geregeld omdat wij ontevreden waren over de locatie van toegewezen appartement. Hij was en bleef aardig, sprak goed engels. Appartement schoon, op prima locatie.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    5,8
    Het zwembad was prachtig en het appartement super schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons appartement had geen balkon. Ook stonden in de tuin geen tuinsets waar je lekker buiten kon eten. Wij hadden juist een appartement i.p.v. hotel zodat je af en toe ook lekker zelf kon koken. Wel ontzettend jammer om dan binnen te moeten eten. Tip om dus bij het boeken goed op te letten of er balkon bijzit! Ook staat het complex tussen allerlei andere hoge gebouwen aan een doorgaande straat. Op foto's lijkt het een ruimtelijke locatie en rustig gelegen.

    Het zwembad was prachtig en het appartement super schoon. Werd in ons verblijf 2x schoongemaakt en ook 2x bed verschoond en handdoeken gewisseld. Op loopafstand van het strand.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    10
    het gebouw is blijkbaar nieuw en van alle luxe voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer genoeg was op 19 september het zwembad al gesloten, terwijl het nog 35 graden was

    het gebouw is blijkbaar nieuw en van alle luxe voorzien. er is een mooi zwembad in de gemeenschappelijke tuin voorzien. het strand is op loopafstand

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,3
    Mooi strand, lekker appartement met een mooie buiten erbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad was (begin juni) nog niet open, gaat "in het seizoen" open, dit betreft dan in dit geval 15 juni. Wij hebben de suggestie gedaan om de datum helder op booking.com te communiceren.

    Mooi strand, lekker appartement met een mooie buiten erbij (let op, dit zit niet bij alle appartementen)

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    9,2
    Op loopafstand naar het strand, waarbij ook strandtentjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Op loopafstand naar het strand, waarbij ook strandtentjes aanwezig zijn. rustige omgeving, heerlijk. Bedden sliepen heerlijk, wel smal. Met de auto ben je zo overal, dit is wel aan te bevelen.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,1
    schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen balkon aanwezig.

    schoon en netjes

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: