Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Labranda El Dorado 3-sterren

La Graciosa, 7, 35510 Puerto del Carmen, Spanje

#75 van de 232 hotels in Puerto del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 280 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,0
    Zeer ondermaats! Nog niet eerder op Lanzate meegemaakt. We vinden het verder een fantastisch eiland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend vies bij aankomst. Direct wezen melden maar kreeg te horen dat er maar 1 schoonmaakster was en toen ik de tweede keer terug ging om te klagen dat het na 24 uur nog niet schoon was werd me verteld dat ze hun rondje aan het doen waren. Inderdaad nadat we terug kwamen op onze kamer hadden ze inderdaad onze bedden opgemaakt maar het zand lag nog steeds overal, lange zwarte haren hingen nog steeds in de badkamer zoals ik deze aantrof bij aankomst, een vieze urinelucht hing er en de muren waren ontzettend vies. Om eerlijk te zijn is het gehele appartementencomplex aan serieuze renovatie toe.

    De ligging van het apppartement

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,8
    Goed onderhouden complex niet ver van de mooie wandelboulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het complex was heuvelachtig met vele trappen . Ook naar het appartement was via een trap. Voor ons geen probleem (met koffers is wel minder) maar voor mensen die slecht ter been zijn lijkt het ons geen goede locatie. Ook werd er wat ondermaats gepoetst, maar dat vonden wij niet zo belangrijk.

    We kregen een heerlijk en ruim appartement met groot balcon 3 hoog wat uit keek over zee. Gezellig ingericht met ruime badkamer(2 wastafels). Ook de slaapkamer had meer dan voldoende kastruimte met grote spiegel. 2 zeer goed onderhouden zwembaden met voldoende ligbedden en zelfs een lifeguard. Wij gingen liever naar 't zwembad dan naar 't strand. Heel fijn was ook een electronische kaart waarmee je binnen en buiten kon en die meteen vreemden buitenhield. Zullen hier zeker terug naar toegaan bij een volgende keer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,3
    Uitzicht, locatie, goed onderhouden en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    Dat de airco niet bij de prijs inbegrepen was

    Uitzicht, locatie, goed onderhouden en schoon

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,2
    Locatie, vriendelijk personeel, ruim appartement met ruim...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!!!!

    Locatie, vriendelijk personeel, ruim appartement met ruim balkon met geweldig uitzicht, leuk zwembad met barretje en ligbedden waar gelukkig niet 's morgens al handdoeken op worden gelegd! Mooie tuin, gratis WiFi.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    8,3
    Grootte vh appartement en ligging in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Keuken, zowel kastjes (met gat i.p.v. Afzuigkap) als attributen, potten en pannen. Weinig mogelijkheden ondanks fornuis en oven om zelf te koken.

    Grootte vh appartement en ligging in de stad

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,0
    ontbijt, accommodatie en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    schoonmaak frequentie

    ontbijt, accommodatie en zwembad

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: