Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Temple Ponferrada 4-sterren

Avenida Portugal, 2, 24400 Ponferrada, Spanje

#22 van de 25 hotels in Ponferrada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1372 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2018

    7,9
    Romantisch verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dineren zou ik niet aanraden. Weinig keuze uit een grote menukaart. Bedienend personeel vriendelijk, Maar verstaat geen andere taal dan Spaans. Genoeg leuke restaurants in de omgeving.

    Bij binnenkomst al een leuke sfeer. Je verblijft in een kasteel. Kamers uitstekend en heerlijke bedden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,0
    De hotel was zoals beschreven, je bent ervoor of je bent...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De hotel was zoals beschreven, je bent ervoor of je bent ertegen. Het geheel is inderdaad wat verouderd maar het had ook zijn charme. Het ontbijt was zeer goed. Je kan gratis parkeren rond het hotel. Het had ook voordelen het lag vlakbij het centrum dus kan je alles te voet doen. Als er toch bent bezoek dan ook zeker het kasteel van de tempeliers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    9,2
    Goede kwaliteit/prijs verhouding en prima hotel voor een stop-over
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve ervaringen of verbeterpunten.

    Prima hotel voor een stop op doorreis. Goed gelegen voor wandeling naar kasteel van de Tempeliers. Auto gratis geparkeerd direct voor de deur. Mooie kamer voor een zeer goede prijs. Ontbijtbuffet was goed, maar niet heel bijzonder.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Apart karakter en zeer betaalbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    slecht functionerende airco - toch wel even stappen vooraleer men in het historisch centrum komt

    Apart karakter van het hotel - men waant zich in een kasteel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Een nacht als jonkvrouw is een kasteel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik echt iets moet zoeken dat tegensloeg, was het het feit dat we twee aparte bedden gekregen hadden, terwijl we gevraagd hadden om een tweepersoonsbed.

    De sfeer in dit hotel is zalig. Bij het binnenwandelen weet je niet waar eerst te kijken. Het hotel is helemaal in thema. In inkomhal is donker, maar helemaal in de sfeer die je zou verwachten van een kasteel. Het personeel is zeer vriendelijk. Zelfs de man die in het restaurant werkte deed enorm veel moeite om zich verstaanbaar te maken in het Engels. Samen met de vrouw achter de receptie hebben ze de menu voor ons vertaalt, zodat wij wisten wat we te eten kregen. Ookal ziet het er allemaal heel oud uit, maar is wel heel comfortabel en van goede kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Uitstekend comfortabel verblijf met goed professioneel personeel. Mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden zijn verschillend van kwaliteit, goede maar ook minder goede bedden.

    Uitstekende kamers, ruim en van alle gemakken voorzien inclusief airconditioning. Prachtig ingericht hotel. Mooi uitzicht op het voor het hotel gelegen park. Vanwege andere reviews hebben wij niet ontbeten in het hotel, maar er zijn tal van gelegenheden waar dat prima kan, ook vrijwel direct naast het hotel. Wij konden telkens voor de deur parkeren, maar er is ook een (betaalde) parkeergarage. Er is overigens ook in de directe omgeving ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Hotel ligt vlak bij alle winkels etc. en 10 minuten lopen van het kasteel en de gezellige oude stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    10
    Geweldig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Bijzondere inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzondere inrichting. Heel goedkoop voor vier sterren hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    10
    Prima locatie om stad en omgeving te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Prachtige tochten in de omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,5
    Mooi hotel met prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grotesque kamer met mooi uitzicht op het park

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Kamer niet aangepast op warmte en verkeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verder van oude centrum dan gedacht, erg last van verkeer en warmte, niet kunnen slapen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Fantastisch hotel in prachtige bouwstijl met prima faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Uitstekende kamer, prima diner en ontbijt genoten

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    De uitstraling van het hotel en de kamer, ook al waren die...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wc pot zat los, dit hebben we bij de receptie gemeld bij vertrek en er zou naar gekeken worden.

    De uitstraling van het hotel en de kamer, ook al waren die niet authentiek, waren erg indrukwekkend. Goedwerkende airco, en een vriendelijke en behulpzame receptioniste. De bedden waren prima en geen straatgeluiden te horen.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    6,7
    historische ambiance
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    afstand tot centrum

    historische ambiance

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Personeel was heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel was heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    4,2
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donker hotel. Netheid was verre van oké.

    Personeel was vriendelijk

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    10
    De grandeur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi ging slecht met veel gedoe installeren

    De grandeur

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: