Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Termes Montbrió 4-sterren

T-310 Km 10.5, 43340 Montbrió del Camp, Spanje

#4 van de 4 hotels in Montbrió del Camp

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 965 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Dit vonden wij fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Buiten een groot fraai aangelegd zwembad in een grote tuin : wij begrepen alleen niet waar om je wel mocht zonnebaden maar niet mocht zwemmen ( dat stond tenminste op een bordje).

    De beoordelingen waren eigenlijk maar matig ( 7.6) dus met enige twijfel boekten we dit hotel. Bij aankomst dachten we eerst dat we bij een verkeerd hotel stonden, brede oprijlaan , dan kom je op een groot plein met een enorme fontein en kijk je tegen een enorme (gemoderniseerde) gevel aan van een luxe ogend hotel. De entree idem dito, een grote fonteinwand, een grote hal waarop alle etages uitkomen met een balustrade met overhangende planten . Ontvangst door een uiterst vriendelijke receptionist. Hij moest evenwel mededelen dat de standaard kamer die we geboekt hadden niet meer beschikbaar was . Kregen we zonder meerprijs een suite : geweldig, enorme kamers, prachtige badkamer met groen marmer en witte marmeren pilaren ,jacuzzi, inloopdouche ,dubbele wasbak, natuurlijk badjassen en slippers , fantastische bedden ,prima werkende airco, balkon, zithoek , eethoek, ja wat wil je nog meer. Ja inderdaad zagen wij een vlekje op het tapijt en was het meubilair niet splinternieuw maar een beoordeling van 7.6 vonden wij echt ondergewaardeerd . Ook het ontbijt was uitstekend, desgewenst kon je buiten zitten , verse jus , cava, gebakken eitjes , andere gebakken ingrediënten, churros , allerlei vruchten ,allerlei beleg, allerlei gebak, ja teveel om op te noemen. Ontbijt was zonder meer een 10 ( zeker voor spaanse begrippen) Buiten een groot fraai aangelegd zwembad in een grote tuin . Verder behoort bij het hotel een enorm spa centrum , gelegen in een nog grotere tuin .Alleen een rondwandeling kost al een half uur ( prachtige cactus tuin, fraai Gaudi achtige gebouwen en fraaie mozaieken, grote waterpartijen. Het was een groot dorp. Jammer dat je voor de spa zelf moest betalen ( flinke prijzen), maar dat daarentegen de logies prijzen voor de standaardkamers zeker niet hoog zijn voor wat je krijgt Wij komen hier graag terug, ook op een standaard kamer ! ( En zeurpieten die vallen over een vlekje in het tapijt: blijf maar weg, wij genieten wel!)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    zeer rustig verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het buitenzwembad was niet zo proper , terras errond is aan vernieuwing toe . De deur in de badkamer staat zeer slecht , de prijs voor een hond tot 20 kg kost 18 €

    Prachtig hotel , vriendelijk personeel , restaurant zeer goed , ontbijt zeer goed , prachtige tuin

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Indrukwekkend groot, mooi en rustig hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel spreekt beperkt Engels en is niet overdreven vriendelijk. op sommige punten twijfel ik aan de vier sterren.

    Mooi en indrukwekkend groot hotel. 7 km van het zeer drukke Cambrils vindt je veel rust en stilte. Er komen vooral Spanjaarden naar het hotel. Kamers zijn groot en netjes. De tuinen en de thermen gebouwen zijn erg mooi. Je betaald 20 euro voor de hond maar daarvoor brengen ze een lekker kussen en twee voerbakken naar je kamer. De hond mag ook in de tuinen komen en op de grasvelden langs het zwembad. Diervriendelijk dus. Het ontbijtbuffet is echt Spaans. Kortom een prima hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    9,6
    Dicht bij de snelweg, ruime kamer, prima bed, leuke bar, mooie tuin, aantrekkelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dicht bij de snelweg, ruime kamer, prima bed, leuke bar, mooie tuin, aantrekkelijke prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    wisselvallig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Wordt geadverteerd als wellness, maar het is wat wij in NL een zwembad zouden noemen

    Personeel was super attent

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Om weer terug te keren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitgebreide ontbijt waren om 9.15 uur geen pistolets meer te verkrijgen!

    Kamers zijn goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Hotel oke maar de rest beetje vergane glorie jammer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De baden denk dat het mooi is geweest je ziet dat er geen geld word geinvesteerd

    Hotel oke maar de rest beetje vergane glorie jammer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    Vergane glorie maar wel gerestaureerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerterrein op hele grote afstand van ingang, wegdek matig. Kamer was niet verwarmd bij aankomst.

    Mooie kamer, voortreffelijk ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    6,7
    aquatopia: zeer mooi binnen zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd en mag meer gepoetst worden. Zwembad buiten was leeg.

    aquatopia: zeer mooi binnen zwembad

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: