Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Torre do Rio

Baxe, 1 - San Andres de Cesar, 36653 Caldas de Reis, Spanje

#1 van de 11 hotels in Caldas de Reis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 340 beoordelingen over dit hotel

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    10

  • Comfort

    9,9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,7

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,5

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Puur verwennerij,voor een zeer vriendelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het hotel is echt prachtig! Zo super schoon, en mooi ingericht. Met een prachtige tuin met overal zitjes om daar van te genieten. Zeer vriendelijke mensen, niets is teveel. Een echte aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    In een woord voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is voor dit hotel eigenlijk wat klein, je zou een eveneens royal bad verwachten. Helaas!

    Prachtige lokatie, gelegen in een meander van de rivier met watervallen. Als je niet van het geluid van ruisend water houdt , dan ben je op de verkeerde plek. Geweldige tuin met terrassen, overal zitjes! Inrichting is royal, als je van nihilisme en modern houdt, is dit niet je lokatie. Voortreffelijk ontbijt en kamer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Niet alleen voor doorreis, blijf enkele dagen en je wordt behandeld de hele periode, als koningen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid vh personeel. De eeuwige rust in hun prachtige tuin! De prachtig gedecoreerde, stijlvolle romantische kamer!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    Nice location, weard vibe
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd weggehaald terwijl we nog aan het ontbijten waren zonder even te checken of te benoemen. Toen ik vroeg of ik nog wat kon nemen was het antwoord, breakfast is finished, en haalde alles binnen 2 seconden weg, ik vond dat echt heel klantonvriendelijk. Daarnaast was de hond van het hotel beetje apart en knaagde aan alles wat hij tegen kwam. Laatste os dat het hotel volgeboekt zou zijn (we wilden met nog twee dames van de camino daar logeren) maar t was fully booked zeiden ze aan de telefoon maar er sliepen 4 mensen in totaal dus was apart, wat de sfeer overigens ook apart maakte, zon mooie grote plek met zo weinig mensen....maar nogmaals locatie is welnoeachrig en ontbijt was, wat ik ervan heb gehad, erg goed!

    Locatie is mooi omdat het volledig wordt omringd door een rivier, idyllisch!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,3
    Prachtig hotel in schitterende omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitbater was supervriendelijk maar praat helaas enkel Spaans. Gelukkig zijn er personeelsleden die wel wat Frans of Engels machtig zijn. Verder nauwelijks minpunten.

    Prachtig hotel in schitterende omgeving (ligt in meander van rivier met watervallen). Mooie authentieke kamer, alles zeer netjes. Prima en compleet ontbij. Hele mooie tuin en zwembad wat gevoed wordt door een aftakking van de rivier. Helaas hadden wij tijdens ons verblijf geen mooi weer en hebben we er niet kunnen genieten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    10
    Historisch en sfeervol hotel, met een fantastisch ligging, en tuinen, midden in de prachtige natuur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De prachtige ligging in de natuur, naast de stroom versnellingen van een rivier (zelfs voor het eerst een otter gezien). De heerlijke tuinen met talloze prachtige zithoekjes. Het heerlijke en sfeervolle diner in de tuin. Een prachtig gerenoveerd historisch gebouw.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    een prachtige tuin, een paradijsje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en avondeten was erg goed. De omgeving prachtig. Knusse kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel, echt olek om uit te rusten en te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel, echt olek om uit te rusten en te genieten

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Prachtige tuin, zeer vriendelijk personeel en goed eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een ijskastje op de kamer zou helemaal perfect zijn.

    Prachtige tuin, zeer vriendelijk personeel en goed eten

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: