Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villas Menorca Sur

Mestral Torre Soli , 07730 Son Bou, Spanje

#2 van de 19 hotels in Son Bou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 182 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,6
    Fijn eiland om voor een week te verblijven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers met Privézwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien het regenachtige weer was het huisje op regenachtige dagen wat koud en vochtig, maar zodra het weer warmer werd was dit ook weer snel verdwenen.

    Zeer net vakantiehuis, van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Het is een heerlijk huis met een privézwembad, je hebt alle privacy en rust om vakantie te vieren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers met Privézwembad
    • Verbleef 7 nachten

    de apparatuur in huis functioneerden wel maar het was wel verouderd en echt toe aan vervanging. De douche ook erg verouderd, een nieuwe douchekop is geen overbodige luxe.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,4
    Wij zouden er niet nog een keer naartoe gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers met Privézwembad
    • Verbleef 7 nachten

    De bedden hebben dekens ipv dekbedden. Erg ouderwets en niet prettig. Omdat we in het voorseizoen waren, was het ook eigenlijk te koud. De douche in de ouderslaapkamer deed het nauwelijks, de douche bij de kinderen had geen rubberen afsluitstrip aan de onderkant van douchewand, waardoor douchen onmogelijk was. De afspoeldouche bij het zwembad werkte niet Af en toe een pissebed in de woonkamer, gang en slaapkamer, op blote voeten lopen was niet aan te raden De inrichting van het huis is wel erg sober. Geen uitgebreid keukengerei, geen pen of papier, niks ter vermaak (spelletjes, een dvd speler, een muziekinstallatie). Nergens in de beschrijving staat te lezen dat alle faciliteiten pas op 1 mei open gaan. Geen strandtentje open en voor de supermarkt moesten we naar het dichtstbijzijnde stadje rijden. Zonder auto was het niet te doen geweest. We waren nu in het voorseizoen, waardoor de prijs laag was. Als ik in het hoogseizoen had geboekt en dus meer had betaald was ik echt ontevreden geweest.

    Het zwembad was heerlijk! Ook het terras en de ligbedden dik in orde. Prima ontvangstpakketje met etenswaren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 3 Slaapkamers en een Eigen Zwembad
    • Verbleef 18 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we eerste huurders na de winter waren roken de kasten muf, beter luchten...

    Geweldig huis, goed onderhouden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Mooi eiland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers met Privézwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Mooie locatie, ruim huis met zwembad. Goede faciliteiten, dicht bij het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,8
    Zeer ruime indeling van het huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Water temperatuur van het zwembad ;) erg koud, denk dat ze het zwembad net gevuld hadden. afstand tot het strand. Doordat de villa hoog in het dorp ligt heb je een auto nodig om naar de winkels/strand te gaan

    Zeer ruime indeling van het huis. Zeer vriendelijke ondersteuning zwembad erg schoon (wordt om de dag schoongemaakt)

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,8
    De rust, het seizoen start in mei, we waren dus net voor de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bank is was doorgezeten. Dat is niet zo fijn als je tv wilt kijken, maar dat is ook het enigste. Als je uit wilt gaan eten moet je met de auto gaan. Of net als ons lekker bij het zwembad eten, BBQ is ook aanwezig.

    De rust, het seizoen start in mei, we waren dus net voor de grote drukte. Het strand van Son Bou is ontzettend mooi en ruim. De villa was erg schoon, keuken zeer compleet. Ook voor een langere periode kun je hier prima verblijven! Mooi compleet tuinstel, fijne ligbedden. BBQ, bedden, fijne oven, ruime Villa, 2 aparte badkamers.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Villas Menorca Sur