Przejdź do głównej treści

8,6

• Bezpłatne WiFi

8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 23 maja 2026

9,0
    Bardzo dobry pobyt - tak miało być :)
    • 4 noclegi

Bardzo przyzwoite jedzenie. Można dobrze spędzić czas wieczorem - są występy artystów ale też duży i gwarny bar.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 23 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel wewnątrz bardzo zadbany, obsługa bardzo miła oraz pomocna, jednego dnia zapomniałem telefon przy barze, został odniesiony przez barmankę na recepcje. Jeden z basenów wewnątrz malutki ale woda jak na termach a drugi juz troszkę chłodniejsza woda, ogólnie pięknie z tarasu baru jak i z balkonów piękny widok na morze.

• Ocena dodana: 22 marca 2026

Bardzo dobry
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze (3 osoby dorosłe)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

SŁABE DRINKI , ZAMKNIETY BAR ( 1 Z 2 OTWARTY) BASENY KRYTE W CENIE ALE CZEPEK ZA 3 EURO TRZEBA KUPIC I NIE JEST TO PROBLEM ALE NIE BYLO ZADNEJ INFORMACJI. DYSKOTEKI I WIECZORY Z ROZRYWKĄ ZDECYDOWANIE ZA KROTKIE .

Jedzenie

• Ocena dodana: 15 marca 2026

Dobra miejscówka
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel składa się z 2 budynków, a między nimi jest kasyno, gdzie unosił się bez przerwy zapach dymu papierosowego. Dla nas trudne do przyjęcia. Mięso na kolację było często twarde, mały wybór sałatek. Animacje dla dzieci były bardzo głośne i odbywały się blisko części barowej dla dorosłych...

Hotel spełnił nasze oczekiwania jako baza wypadowa po Andaluzji - czysto, wszystkie elementy poprawne, jedzenie wystarczające. Duża dbałość o czystość w pokojach. Obsługa miła i skuteczna.

• Ocena dodana: 6 marca 2026

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Mniejszy Apartament (Junior Suite) z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Zaczynając od personelu po atrakcje hotel jest naprawdę znakomity. Choć może dotknął go trochę "ząb czasu" ale nadal zapewnia dużo atrakcji dla rodziny z dziećmi (basen, plac zabaw, miniclub dla dzieci, mini disco)i nie tylko (pokaz flamenco, wieczory z muzyką na żywo, siłownia). Wspaniałe położenie nad samym morzem, widoki z okien pokoju i jadalni. Personel zawsze pomocny, przyjazny. Polecam z całego serca :)

• Ocena dodana: 28 lutego 2026

9,0
    Super pobyt, hotel bardzo czysty, przestronny, bardzo dobre jedzenie, polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kaucja za ręczniki tylko w gotówce - trochę mało wygodne no i czepki kąpielowe w strefie spa.

Super lokalizacja, bardzo dobre jedzenie, szczególnie to lokalne. Dużo nowych nie zniszczonych leżaków i miejsca na ich rozłożenie, kilka basenów zewnętrznych w tym dla chcących odpocząć strefa tylko dla dorosłych. Bar na basenie, w którym można bez problemu zjeść późne śniadanie dla tych co chcą dłużej pospać. Dostępna strefa spa. W ramach animacji występ flamenco

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 22 lutego 2026

• Grupa
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze (3 osoby dorosłe)
    • 7 noclegów

Brakowało nam możliwości napicia się czegoś ciepłego do kolacji np. kawy lub herbaty. Były tylko zimne napoje. Fajnie by było gdyby jakaś butelka wody do picia była dostępna dziennie w pokojach.

Dobra lokalizacja. Dużo basenów , leżaków, każdy znajdzie miejsce dla siebie. Dobra kuchnia, bogaty wybór dań. Świetny widok z okna mieliśmy pokój na ostatnim piętrze. Miła i pomocna obsługa.

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 2 lutego 2026

Zimna woda w jacuzzi

Pobyt: listopad 2025

• Ocena dodana: 28 października 2025

Bardzo miły personel i udany pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • 4 noclegi

Za krótkie godziny otwarcia SPA powinno być dla dorosłych do 22.00, a nie do 18.00.

Swietny hotel, baseny dla dorosłych, kort tenisowy, siłownia, personel, restauracja i bary na basenach.

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 26 września 2025

9,0
    Hotel w świetnej lokalizacji z mnóstwem atrakcji.
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
    • 7 noclegów

Na minus mała ilość warzyw na kolacji. Poza tym widać lekkie uszkodzenia na elewacji czy niedoróbki w wykończeniu, co jak na hotel, który przeszedł remont w 2019 jest dziwne. Ale w samym pokoju czy strefach basenów, nie ma żadnych niedociągnięć, więc to tylko detale. Kuchnia nastawiona głównie na turystów z Anglii, Francji i Niemiec. Dużo słodkich bułek, smażonych potraw w panierkach z frytury.

Hotel z wieloma atrakcjami. Dobra lokalizacja jako baza wypadowa dla wycieczek po Andaluzji. Dużo miejsc parkingowych ogólnodostępnych i bezpłatnych w okolicy hotelu. Na terenie hotelu 4 baseny przy których zawsze znajdzie się miejsce. 2 z nich są w strefie tylko dla dorosłych, znajduje się tam również płytki brodzik z leżakami w wodzie. Jedzenie smaczne i na tyle zróżnicowane, że codziennie coś można dla siebie znaleźć. Hotel znajduje się niedaleko komercyjnego centrum z knajpkami co ma swoje plusy, bo w bezpośredniej okolicy jest spokojnie. Ma własne zejścia na dwie plażę i znajduje się przy samym brzegu morza. Praktycznie każdy pokój ma widok na morze. W hotelu znajduje się sala gier z automatami oraz sklepik z pamiątkami i regionalnymi gadżetami.

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 13 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Piękne widoki z pokoi i restauracji na morze, przeszklone balkony, czysto, pyszne jedzenie i ogromny wybór dań i jak zawsze uśmiechnięty i pomocny personel, to mój kolejny pobyt w tym hotelu i wrócę jeszcze nie raz, dziękuję

Pobyt: maj 2025

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 16 kwietnia 2025

Świetny hotel, godny polecenia
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bliskość ulicy, może przeszkadzać, choć nocą wygląda ładnie. Raczej dla rodzin niż na romantyczny wypad, na dyskotekach bawiło się pełno dzieci nawet w późnych godzinach. Fajna byłaby sala dyskotekowa tylko dla dorosłych.

Hotel spełnił nasze oczekiwania i spędziliśmy tam udany urlop. Obiekt jest bardzo ładny, wręcz luksusowy i utrzymany w czystości. Pięknie pachnie. Pokoje były wystarczająco duże i czyste z wielkimi i wygodnymi łóżkami. Są znakomicie wygłuszone, ani razu nie słyszeliśmy innych gości. Do dyspozycji lodówka oraz sejf. Widok z balkonu przepiękny. Mieliśmy niepełne wyżywienie - śniadania i kolacje były smaczne i urozmaicone. Niektóre mięsa bywały zbyt suche, ale nie zdażało się to często, a wybór był na tyle duży, że każdy znalazł coś dla siebie. Dodatkowo były wieczory tematyczne. Bardzo ładne baseny i ciekawe animacje, co noc można było potańczyć, obejrzeć mecz, pograć w bilarda czy wybrać się do kasyna. W poniedziałek zorganizowano pokaz flamenco. Fajnie, że hotel posiada teatr z prawdziwą sceną, dzięki temu występ był wyjątkowy. Była też muzyka na żywo. Spa ok, skorzystaliśmy z bardzo relaksujących masaży i salonu piękność. Zaraz przy hotelu jest przystanek autobusowy, na gości czekają też taksówki ( można wykupić voucher w recepcji) i wypożyczalnia samochodów- bardzo wygoda opcja, samochód mieliśmy zostawić pod hotelem, a klucze w recepcji, nie musieliśmy się martwić godziną powrotu. Zdecydowanie polecamy hotel, z radością wrócimy tam ponownie.

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 24 marca 2025

Super. Jestem bardzo zadowolona

Nie mam życzeń :)

Bardzo ładne widoki, łatwa komunikacja miejska, cudownie urokliwy port. Jest co zwiedzać. :)

• Ocena dodana: 23 marca 2025

Super pobyt

Mało warzyw na śniadanie

Wygodny pokój, strefa spa

• Ocena dodana: 21 marca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Widok z hotelu niesamowity, obsługa super. Polecam z całego serca! ♥️

• Ocena dodana: 28 lutego 2025

Polecam

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 25 listopada 2024

dobry hotel na weekend
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pościel śmierdziała na chlor.

Widok z balkonu jest cudowny, przystanek autobusowy przy hotelu. Pokój był bardzo duży.

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 27 października 2024

Bardzo przyjemny, relaksujący pobyt
    • 5 noclegów

Nasz pokój oprócz widoku na morze miał w połowie widok na ruchliwą i głośną ulicę. Czystość mogłaby być lepsza, szczególnie wylot od klimatyzacji w korytarzu. Brak możliwości zrobienia kawy w pokoju. W restauracji sporo bardzo głośnych gości. Hotel powinien rozwiązać problem z zajmowaniem leżaków.

Bardzo przyjemny pokój i łazienka, wygodne łóżka, widok na morze (w październiku przepiękne wschody słońca), osobny basen dla dorosłych z ładnym widokiem, dobrze wyposażona siłownia. Bardzo duży wybór jedzenia, większość smaczna, miła obsługa w restauracji. Swobodna atmosfera hotelu i przyzwoita plaża, a także możliwość bezpłatnego parkowania przy ulicy. Ogólnie bardzo fajny hotel.

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 11 października 2024

9,0
    Gdyby nie wiatr byłoby cudownie
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W zasadzie wszystko się podobało.

Widok z balkonu wspaniały. Pokój także bardzo OK. Jedzenie bardzo dobre. Otoczenie hotelu przepiękne. 4 baseny: dla dzieci, do pływania, do relaksu i kryty. Leżaków wszędzie bardzo dużo, ogólnie wspaniałe. Chcemy tutaj wrócić.

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 7 sierpnia 2024

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Na minus ale to mój wybór obiekt troche za duży wszędzie mnóstwo ludzi mało prywatności Bardzo nie milo było na stołówce kiedy kelnerzy patrzyli na bransoletki i jeśli nie miałeś pełnej opcji I wzieles do picia więcej niż wodę zaraz przytykali ci do nosa terminal płatniczy czułeś się w ciąż obserwowany powinni to rozwiązać inaczej moze all inclusive w innych godzinach

Lokalizacja i bardzo dobre posiłki duża rozmaitość szybka i profesjonalna obsługa Dobra decyzja rozdzielenia basenów dla dorosłych i rodziny z dziećmi

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 26 czerwca 2024

Super hotel polecam ,jedzenie wyśmienite!!!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Super hotel polecam jedzenie wyśmienite !!

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 8 czerwca 2024

• Apartament typu Suite z widokiem na morze

Lokalizacja

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2024

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Do jakuzi nie mogłem wejść z dZieckiem rozumiem strefy adult ale w takim razie należy postawić drugie jakuzi dla dzieci

Pobyt: kwiecień 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!