Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Iberostar Sábila - Adults Only 5-sterren

Avenida Ernesto Sartí, 5, 38660 Adeje, Spanje

#31 van de 37 hotels in Adeje

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 372 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Super gaan zeker nog eens een keertje terug !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    's Avonds is er weinig of geen animatie in het hotel maar dit wordt dan weer opgelost door de vele toffe bars buiten het hotel.

    Ontbijt was fantastisch zeer ruime keuze uit o/a verse fruitsappen en vers gesneden fruit . Kamer zeer mooi ingedeeld met mooie inloopdouche. Wij hebben echt genoten van onze vakantie en raden dit hotel zeker aan. Voor ons de eerste keer adult only maar dit was zeker een meerwaarde. Zwembad lekker verwarmd en zwemmen na 18u geen enkel probleem. Zetelbedden aan het zwembad voorzien van goede kussens en steeds plaats niet dat je 's morgens met je handdoek moet gaan lopen zoeken naar een plaatsje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Zalig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overheerlijk ontbijtbuffet, diner ook in buffetvorm. Heel mooie kamers, goed bed. Heel mooi en prachtig ingericht hotel. Alles splinternieuw. Een echte aanrader! Wij gaan zeker terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Adembenemend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Star Prestige Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee en Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine opmerking was dat de mensen die geen prestige boeken toch naar boven konden via de trap .. Mss klein puntje om aan te werken .. verder is alles super

    Het ontbijt was super ! Alsook de kamers personeel enzo voort echt super 👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Eten: Lekker, uitbreid ontbijt en leuke foodmarket met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie: Toen we arriveerde vertelde men dat we niet 1 maar 2 kamer hadden gereserveerd. Het was een lastige communicatie om dit op te lossen. Laat op de avond kwam men champagne brengen om het goed te maken. Helaas hadden we dit niet in de gaten, hierna hebben we geen champagne meer gezien. Thuisgekomen blijven er mailtjes komen die betrekking hebben op de vermeende dubbele boeking. Ik denk dat de goede bedoelingen er zijn, maar dat het nog niet allemaal loopt zoals het moet gaan.

    Eten: Lekker, uitbreid ontbijt en leuke foodmarket met heerlijke gerechtjes Algemeen: alles is nieuw en fris Extra: lekkere taart als verjaardagscadeautje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Wij hebben genoten van een weekje verblijf in dit klasse hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden gekozen voor Half pension. Het eten was zeer lekker, veel keuze, genoeg afwisseling om elke dag iets anders te eten. Tijdens het eten werd er altijd live muziek gespeeld , piano, harp, viool, heel aangenaam en rustgevend. Het hotel is stijlvol ingericht en personeel is zeer beleefd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    We zeker terug gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Star Prestige Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee en Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zeker terug gaan

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Een echte aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Vriendelijk personeel, zalig ontbijt, rust, comfort!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    prima locatie ,vriendelijk personeel ,goede uitvalpositie om het eiland te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    prachtig ontbijt mooie locatie en vriendelijke personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel: fantastisch diner en heel uitgebreid ontbijt. Unieke animatie (live viool bij zonsondergang) en heel vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was nog geen spa

    Eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuw hotel na volledige restauratie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Het geheel was correct, geen enkele opmerking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Eerlijk was er niets dat tegenviel. Vriendelijk personeel buiten de animatie meisjes en de directie.

    Het geheel was correct, geen enkele opmerking.

    Verbleven in april 2018

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: