Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Transit 1-sterren

Rector Triado, 82, Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spanje

#465 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2704 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig. Het was net alsof je in een gootsteenkastje bevond. Bij gebruik van sanitair van andere gasten hoorde je alles door buizen/leidingen gaan. Misschien lag mijn kamer ongunstig en hebbeb andere kamers dit minder of niet.

    De locatie bij station Sants. Plaza Espanya is ook op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Alles wat je nodig hebt voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 ster hotel maar alles wat je nodig hebt voor een stedentrip; goede bedden, kleine badkamer met comfortabele douche, rustig gelegen locatie dicht bij de metro en trein weke direct naar het vliegveld rijdt. Personeel spreekt goed Engels, is vriendelijk en 24/7 aanwezig. Voor ons voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Het hotel wordt gerenoveerd en is bijna klaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de hal en dus aankomstplek nog niet klaar was

    Het hotel wordt gerenoveerd en is bijna klaar. De kamers waren wel al klaar en verrassend nieuw, netjes ingericht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,5
    Basic verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo nu en dan kwam er ergens een weeïge lucht vandaan, dat was wat minder, het hielp om het raam open te doen. Overigens moet je ook niet veel van het uitzicht verwachten, maar voor deze prijs snap ik het wel.

    Hotel Transit is dicht bij metro/treinstation Sants waar de meeste metrolijnen samenkomen. De kamer was OK. Niets geweldigs, maar dat kan je voor deze prijs ook niet verwachten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    6,7
    Prima basic overnachtingsadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden waren vrij hard en de waterdruk mag wel wat omhoog.

    Keurige kleine kamer. Prima als je niet meer wenst dan een bed en douche en je centen liever uitgeeft buiten de deur.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Fijn, schoon hotel in goede buurt met supergoede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer had geen uitzicht (maar vind ik niet erg) en was wat vochtig.

    Prijs kwaliteit is echt top. De kamer wordt elke dag schoongemaakt, voorzien van nieuwe handdoeken en de badkamer heeft een heerlijke regendouche.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,7
    Prima, Centraal, goed voor openbaar vervoer verblijf in Barcalona
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer had geen zitje, en er was een matige inval van buitenlicht. Donkere kamer overdag. Fel, TV. lampje bleef aan 's nachts > stekker eruit is het opgelost. Flinke (ongelijke) trappen.

    Kamer was prima, ruim. Lift is old-school.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,0
    Schimmel op de muur en bijpassend lucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had een beschimmelde muur (vocht vanuit de badkamer); het stonk er ook naar schimmel. We bleven maar één (korte) nacht en hebben niet om een andere kamer gevraagd, maar deze kamer kan je zo eigenlijk niet verhuren.

    vriendelijke heren bij de check-in; locatie voor ons doel (nl. loopafstand station) was prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,3
    Als je uitsluitend alleen wil slapen dus laat op je kamer komen en 's morgens vroeg weer weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte op de kamer. Geur van de riolering. Geen ramen, de balkondeur is geblindeerd wat begrijpelijk s aangezien her grenst aan een binnenplaats waardoor tientallen mensen zicht hebben op je kamer.

    Lgging

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    Prima bed, goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kluisje werkte niet. TV werkte niet. Geen waterkokertje in kamer voor bakje koffie. Koffieautomaat beneden erg matig. Beetje lawaaierige lift.

    Prima bed, goede lokatie. Goede airco! Erg vriendelijk personeel. Schone nette kamers.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    Prima hotel voor 1 nachtje als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    De ligging voor 1 nachtje Barcelona

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Was ok
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer ruimte op kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,1
    Prima gelegen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje.

    Rustig en schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,2
    Zeer leuk hotel met een top locatie maar met een airco die die optimaal werkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Airco die het niet optimaal deed

    Locatie en personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,3
    Eenvoudig, doelmatig, met nadelen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ruimte, gehorigheid, hygiëne badkamer.

    Dichtbij station, vlotte afhandeling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    5,8
    Verwarming werkte niet en er was geen warm water!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming werkte niet en er was geen warm water! Dit met een buitentemperatuur van 2°C!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,8
    De locatie en de prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig.

    De locatie en de prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,0
    De lucht in de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lucht in de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    De kleine kamer hoge prijs
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer hoge prijs

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Vooral de superior kamer was super mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De man die ons verwelkomde was niet super vriendelijk... Het leek alsof hij zeer gespannen was!

    Vooral de superior kamer was super mooi!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    De kamers zijn te klein en zeker de badkamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn te klein en zeker de badkamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,8
    heb niets te klagen ...alles ging goed ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    is dichtbij station sant ,dichtbij openbaarvervoer ..5 min lopen .dichtbij mini market, restaurants ,10 min place espanya en fountein magica ..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Basic hotel met goede ligging naast station Sants.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchecabine lekte waardoor de vloer in de badkamer erg nat werd.

    De locatie, zo'n 350 meter vanaf station Sants.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    8,3
    X
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Schoon Naast het treinstation

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Heel basic zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liftkoker uitgebroken wegens plaatsing nwe lift tegen eindejaar.

    Ligging vlak bij station en metro

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,6
    Goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goedkoop. Schoon. Goede douche. Goede service , geen ontbijt maar dat Is geen probleem

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    5,4
    Lekkage waardoor vanuit het plafond water naar beneden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Lekkage waardoor vanuit het plafond water naar beneden sijpelde. Andere kamer gekregen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    6,7
    De vriendelijke hulpvaardige gastheer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene

    De vriendelijke hulpvaardige gastheer!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,9
    5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijten

    De ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Less is more!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers maar toch plaats genoeg.

    Mooie kamers die modern ingericht waren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,2
    Keurig hotel met eenvoudige maar prima uitgeruste kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig hotel met eenvoudige maar prima uitgeruste kamers. Gezien de locatie nabij station BCN Sants zijn prijs meer dan waard. Goede Wifi!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,9
    Lekker dichtbij het Sants station vanwaar wij vertrokken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een klein koelkastje is eigenlijk een must in Spaanse hotels vanwege de warmte zodat je altijd koud water hebt. Kraanwater is zoals bijna overal in Spanje niet te drinken. In het hotel zelf stond een automaat maar die functioneerde niet.

    Lekker dichtbij het Sants station vanwaar wij vertrokken.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,1
    Ruime slaap- en badkamer, prima locatie nabij metro- en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kluis werkte niet, erg gehorig en onze kamer was niet per lift bereikbaar.

    Ruime slaap- en badkamer, prima locatie nabij metro- en treinstation en aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    5,0
    Hotel dichtbij treinstation Sants voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er kon geen raam open; zelfs niet om even te luchten. Bij binnenkomst rook het er namelijk nogal muffig!

    Hotel dichtbij treinstation Sants voor doorreis. De rest moet je voor lief nemen!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    De kamer werd goed schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De eerste drie dagen werd er gedreigt als ik geen copy van mijn creditcard achterliet, dat ik dan niet meer in het hotel mocht blijven. Uiteindelijk toch niet gegeven. Meerdere dagen last gehad van stinkende rioollucht in de kamer.

    De kamer werd goed schoongemaakt. Klein, maar alles is prima wat er zich in de kamer bevind.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,3
    De plek van het hotel is top, je bent 1 minuut lopen vanaf...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plek van het hotel is top, je bent 1 minuut lopen vanaf Barcelona Sants, een treinstation. Vanaf hier kan je op de metro, trein of bus richting waar je maar wil! Perfect voor een stedentrip, prijs/kwaliteit verhouding is top.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Locatie vlakbij station & loopafstand van plein Espanya.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen waterkoker of koelkast op de kamer (wel koffie-automaat & frisdrankautomaat beneden in de hal) Geen raam in de kamer (wel in de badkamer dus ik heb de deur naar de badkamer open laten staan voor daglicht, ging ook prima

    Locatie vlakbij station & loopafstand van plein Espanya. Om de hoek een paar prima restaurants. Schoon & strak ingericht hotel met nette nieuwe badkamer. Lift (ideaal met zware koffer!)

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,7
    Prima kamer voor deze prijs en als je er alleen slaapt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg klein. Stofzuigen moeten ze nog even leren (stof en haren op de vloer) , hier en daar wat schimmel in de badkamer. Kluis werkte niet. Erg gehorig, we konden de buren letterlijk horen praten.

    Prima kamer voor deze prijs en als je er alleen slaapt. balie 24u open. Lekkere douche en bed was prima. Gratis wifi werkte prima. Perfecte locatie, 2 min lopen vanaf de metro. (tarragona)

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,9
    Het was savonds lekker rustig, en je had een balkonnetje...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen ik een handdoek op de grond had liggen, kwam er allemaal ongedierte op af. Maar dit hadden ze netjes opgelost door te sprayen! We mochten zelfs een andere kamer als we dat wilden

    Het was savonds lekker rustig, en je had een balkonnetje waar je een goed uitzicht had

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,3
    het personeel is erg aardig, de kamers zijn netjes, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers zijn erg gehorig, het licht kan aan of uit, geen mogelijkheid leeslampje aan te zetten of schemerlampen: vol aan of uit. Er is geen dop in het bad: je kunt alleen douchen

    het personeel is erg aardig, de kamers zijn netjes, het water heerlijk warm en de omgeving is rustig.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    7,1
    Centrale ligging vlak bij station en metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koffieautomaat

    Centrale ligging vlak bij station en metro

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Hulpvaardig personeel, supergoede WIFI verbinding ook op de...
    • Individuele reiziger

    Hulpvaardig personeel, supergoede WIFI verbinding ook op de kamers. Dichtbij de Metro.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    Vlakbij trein station Sants.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig waterdruk douche. Bedlampjes kunnen alleen aan als gehele kamerverlichting aan staat.

    Vlakbij trein station Sants. Nette kamer.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    Het was schoon en erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel zat toch wat verder uit de stad dan gedacht. Er was geen mogelijkheid tot ontbijt

    Het was schoon en erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,9
    Dat het goed schoon werd gehouden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen ontbijt

    Dat het goed schoon werd gehouden.

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    8,3
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor herhaling vatbaar. prijs kwaliteit uitstekend.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    3,8
    balkon waar je niet kunt zitten, harde bedden te klein app.
    • Vakantiereis
    • Stel

    balkon waar je niet kunt zitten, harde bedden te klein app. balkondeuren sluiten niet, wifi slecht,

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: