Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tryp Valladolid Sofia Parquesol Hotel 3-sterren

Hernando de Acuna, 35, 47014 Valladolid, Spanje

#26 van de 28 hotels in Valladolid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 773 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Prima hotel voor op doorreis of.een bezoek aan Vallodolid of omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding prima. Parkeren kost € 11,__ Er zat een kitchenette in de kamer. Was voor ons niet nodig maar kan handig zijn . Neem wel zelf keukenspullen mee. Fijne douche en complete set om te douchen. Goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,7
    heerlijk
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst kan je niet parkeren dat is toch wel een probleem en ook het enige minpunt dat ik kan bedenken, je moet eerst naar de receptie waar je mits betaling een toegangskaart naar de parkeergarage krijgt

    heel fijn etappehotel, uiterst vriendelijk personeel, kamer was meer dan in orde, was eigenlijk een appartement; lekker ontbijt en avondmaal, heel matig van prijs dus echt waar voor je geld,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Superschoon en ruime kamers.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten even zoeken naar het hotel, maar dat kan ook aan ons liggen. De parkeergarage vond ik zelf een beetje krap.

    Superschoon en ruime kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er stond shampoo en kammetje klaar in de badkamer. En ze zijn milieubewust, wat ik zeer waardeer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je voor je parkeerplek in de garage extra moet betalen, maar voor de rest helemaal top.

    Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het douche water vond ik wat geel achtig wist niet of dit normaal was?

    De ruimte

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Aanrader zeker voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoogte van de ondergrondse parkeergarage van -3 en -4 is veel te laag voor een wagen met een dakoffer.

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    ruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    autogarage is op verdieping -3

    ruimte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    4,2
    Parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,9
    mooie ruime kamers en erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    er hing een muffe geur in de kamer

    mooie ruime kamers en erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    hele aardige personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijt was weinig keuze en niet heel lekker, kamers zijn gehorig

    hele aardige personeel

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Goeie service spreken goed Engels
    • Gezin met jonge kinderen

    Kinderbed was slaapbank met zeer dune matras

    Goeie service spreken goed Engels

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: