Avinguda Paral.lel, 76-78, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanien
8,1
Gratis WiFi
8,3
Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter
Läs mer- öppnar en dialogrutaVarje gästbetyg är på 1–10. För att ta fram det övergripande betyget du ser lägger vi ihop alla gästbetyg vi tagit emot och delar totalsumman med antalet gästbetyg vi fått. Vi använder ett viktat recensionssystem vilket innebär att ju nyare recensionen är, desto mer påverkar den beräkningen av det totala gästbetyget. Dessutom kan gäster även ge separata "delbetyg" inom viktiga kategorier som läge, städning, personal, bekvämlighet, faciliteter, prisvärdhet och gratis WiFi. Observera att gästerna skickar in sina delbetyg och övergripande betyg oberoende av varandra. Det finns med andra ord ingen direkt koppling mellan dem.
Du kan recensera ett boende du bokat via vår plattform om du har bott där eller om du anlände till boendet men inte genomförde din vistelse. Kontakta vår kundservice om du vill ändra en recension som du redan skickat in.
Vi har både personal och automatiserade system som är specialiserade på att upptäcka falska recensioner som skickas in via vår plattform. Om vi hittar några sådana recensioner raderar vi dem och, om nödvändigt, vidtar åtgärder gentemot den ansvariga personen.
Om någon annan upptäcker något misstänkt går det bra att rapportera det till vår kundservice så att vår bedrägeriavdelning kan undersöka saken.
Helst skulle vi vilja kunna publicera alla recensioner vi får, oavsett om de är positiva eller negativa. Vi visar dock inte några recensioner som innehåller eller refererar till (bland annat)
För att se till att recensionerna är relevanta kan vi endast godta recensioner som skickas in inom 3 månader från utcheckningen, och vi kan sluta visa recensioner som är mer än 36 månader gamla eller om det sker ett ägarbyte på boendet.
Ett boende kan välja att besvara en recension.
När du ser flera recensioner kommer de nyaste att visas överst, med förbehåll för några andra faktorer (vilket språk recensionen är skriven på, om det bara är ett betyg eller om den även innehåller kommentarer osv.). Om du vill kan du sortera och/eller filtrera dem (efter tid på året, gästbetyg etc.).
Ibland visar vi externa gästbetyg från andra välkända resesajter. Vi förklarar det tydligt när så är fallet.
Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking.com relevant och familjevänligt utan att begränsa uttryck för starka åsikter. De gäller oavsett vad vilka känslor kommentaren förmedlar.
Bidragen ska vara reserelaterade. De mest hjälpsamma bidragen är detaljerade och hjälper andra att fatta ett bättre beslut. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer. Marknadsföringsrelaterat innehåll kommer tas bort, och kommentarer som rör Booking.coms tjänster bör vidarebefordras till våra kundtjänstteam.
Bidrag ska vara lämpliga för en global publik. Undvik att använda obsceniteter eller efterlikna obsceniteter med kreativ stavning, på något språk. Kommentarer och media som innehåller hets mot folkgrupp, diskriminerande uttalanden, hot, sexuellt explicit språk, våld samt främjande av olaglig verksamhet är inte tillåtna.
Allt innehåll ska vara äkta och unikt för gästen. Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Ditt bidrag ska vara ditt, och ingen annans. Booking.coms samarbetspartners får inte publicera något på gästernas vägnar eller erbjuda ersättning mot recensioner. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras.
Respektera andras privatliv. Booking.com kommer göra ansträngningar för att dölja e-postadresser, telefonnummer, webbplatsadresser, konton till sociala medier och liknande uppgifter.
Åsikterna som uttrycks i bidragen tillhör Booking.coms kunder och boenden, och inte Booking.com. Booking.com tar inte på sig ansvar eller förpliktelse för några recensioner eller svar. Booking.com är en distributör (utan förpliktelse att verifiera) och inte ansvarig utgivare av dessa kommentarer och svar.
Som standard sorteras recensioner på datum och andra kriterier så att de mest relevanta recensionerna visas på, inklusive, men inte begränsat till: ditt språk, recensioner med text och recensioner som inte är anonyma. Ytterligare sorteringsalternativ kan finnas tillgängliga (typ av resenär, betyg etc.).
Den här tjänsten kan innehålla översättningar från Google. Google frånsäger sig alla ansvarsförbindelser kopplade till översättningarna, uttalade eller underförstådda, inklusive garantier gällande korrekthet, pålitlighet och underförstådda garantier gällande kommersiella syften, lämplighet för ett särskilt syfte och icke-intrång.
Slut på innehåll i dialogruta
Visar 1 – 25
Recenserades: 19 maj 2026
Anna-karin
SverigeHotellet ligger på promenadavstånd till väldigt många sevärdheter. Bra frukost.
Bodde här maj 2026
Recenserades: 16 mars 2026
Cecilia
SverigeLyhört från korridoren och ganska trafikerat då vi bodde ut mot gatan.
Läget nära kommunikationer och stan, frukosten och sängarna.
Recenserades: 15 mars 2026
Markus
FinlandRestaurangen motsvarade inte förväntningarna
Trevlig personal. Bra läge nära hamnen, metro och buss.
Recenserades: 18 december 2025
Läget
Bodde här november 2025
Recenserades: 13 oktober 2025
Annelie
SverigeKunde vara lite mer val på frukosten. Saknar lite korvar och barn vänliga saker. Personalen var trevliga och hjälpsamma.
Bodde här oktober 2025
Recenserades: 6 oktober 2024
Annika
SverigeEtt ok boende men skulle inte säga att det var 4 stjärnor. Lite slitet. Gymmet var inte så fräscht.
Nära tunnelbana, hamnen och gondoler/linbanan. Frukost bra. Trevlig personal.
Bodde här oktober 2024
Recenserades: 30 september 2024
Helena
SverigeTrots det höga priset ingick inte frukost. Att betala 17 euro/ person är absolut inte ok.
Bodde här september 2024
Recenserades: 30 september 2024
Kjell
SverigeMycket bra frukost.
Bodde här september 2024
Recenserades: 19 augusti 2024
Mia
SverigeUtsikten från vårt rum var hemsk. Det var en innergård med massa lägenheter, där man såg rakt in. Fick ha gardinerna för hela tiden.
Hotellets takterrass och frukosten var fin! Personalen var väldigt hjälpsam.

Recenserades: 13 augusti 2024
SverigeLite tråkig takterrass
Fantastisk frukost!
Recenserades: 7 juli 2024
Peter
SverigeEnda problemet var att packningen i duschslangen läckte som ett såll i rum 804. Det var mycket lätt att blöta ned badrummet.
Utmärkt läge och härlig takpool. Bra frukost. Rent och snyggt.
Bodde här juli 2024
Recenserades: 5 maj 2024
Mats
SverigeTyvärr var poolen stängd trots info att den skulle vara öppen.
Välstädat, bra frukost, mycket bra läge nära tunnelbanan och centrum.
Bodde här maj 2024
Recenserades: 22 april 2024
Eola
SverigeDålig belysning i rummet. Ingen utsikt. Frostade fönster så man kunde inte se ut.
Stort rum med bra faciliteter och bekväm säng
Bodde här april 2024
Recenserades: 10 november 2023
Ann
SverigeJag gillade boendet
Närheten till tunnelbanan och bergbanan samt en bra stadsdel.
Bodde här oktober 2023
Recenserades: 20 september 2023
Karlsson
GibraltarFrukosten var bra men jag vill skicka ett stort tack till Danela och hela frukost-teamet, Josephine, Fer, Pablo, Gus och Juha. När vi sitter och äter frukost dagen innan vi ska lämna hotellet så kommer Danela till oss och berättar att hon vet att vi checkar ut nästa dag och hon vill veta om vi kommer att kunna äta frukost innan vi lämnar eller om hon, med sitt team, kan packa oss en frukost påse att ta med på vår resa. Bara det faktum att frukost-teamet håller koll på att vi skulle checka ut nästkommande dag var imponerande för mig. Jag har över 30 års resande i min yrkesroll och tusen-tals hotell men har ALDRIG fått den frågan förut. När vi meddelande att vi skulle checka ut senare på kvällen samma dag så svarade Danela att det var synd att vi skulle missa vår sista frukost men hon återkom med en bricka med tre fina sötsaker till oss tillsammans med ett handskrivet tackbrev. Det var otroligt sött, trevligt och otroligt överraskande för oss, vilket gör att vi alltid kommer att komma ihåg denna vistelse på Hotel Barcelona Universal. Stort tack till Breakfast-Team Josephine, Danela, Fer, Pablo, Gus and Juha. I hope the management of the hotel knows what a wonderful gang that have in you guys! Thanks for making this a trip to remember.
Bodde här september 2023
Recenserades: 15 september 2023
Erik
SverigeLite klaustrofobisk rumskänsla då fönsterdörren (rum 101) var igenbommad samt "frostat fönster" så att det inte gick att se ut eller vädra. Det blev väldigt mörkt i rummet även för att vara mot innergård/schakt. Fanns även några trasiga rumsdetaljer.
Takterassen med pool, bar. Fräsch restaurang. Bra läge.
Bodde här september 2023
Recenserades: 20 augusti 2023
Rahmi
FrankrikeBra läge, nära till tunnelbanan, stora rum och mkt trevlig personal
Bodde här juli 2023
Recenserades: 22 juni 2023
Anita
SverigePoolområdet. Det var bara party, folk satt i bassängen och drack. Vi hade barn med som ville bada men fick vända till rummet varje gång för hon tyckte det var obehagligt. När vi kom var andrummet inte städat mycket skräp i badkaret.
Frukosten var mycket bra.
Bodde här juni 2023
Recenserades: 13 maj 2024
Camilla
SverigeAtt poolen inte var igång på hela vistelsen. Även om vi erbjöds tillgång till annat hotells pool, var det flera Metro stationer bort och inte särskilt smidigt att ta ett dopp före frukost eller efter en varm dag på stan. Särskilt inte som vi var fler i familjen som hade olika önskemål om tid och frekvens för sol/bad och alla hade velat nyttja poolen dagligen. Att hotellet hade pool var den främsta anledning till varför vi valde just detta hotell, så lösningen som erbjöds var inte tillfredsställande för oss.
Närhet till tunnelbana (ca 20 steg från entrén), många restauranger och barer i närheten. Supermarket på ett par minuters avstånd. Vi bodde högt upp och det var tyst och lugnt. Att det fanns ett litet avlastningsbord i det 3-bäddsrum som vi hade bokat var toppen. Där kunde vi spela kort och yatzi efter shopping och sightseeing.
Bodde här maj 2024
Recenserades: 22 januari 2024
Johnny
SverigeTyvärr var bemötandet från receptions personalen blandat. Lade in ett klagomål på detta för chefen på plats.
Medelbra frukost. Alternativ fanns men inte så vällagat.
Bodde här januari 2024
Recenserades: 19 maj 2026
Mattias
SverigeDenna gäst har inte lämnat några kommentarer.
Bodde här maj 2026
Recenserades: 23 mars 2026
Tommy
SverigeDenna gäst har inte lämnat några kommentarer.
Visar 1 – 25
Landshut, GER
Seefeld in Tirol, Österrike
Antalya, TUR
Münster, GER
Ingenio, ESP
Bridgeport, USA
Rom, ITA
Vi ger dig personliga rekommendationer baserade på din aktivitet på vår plattform. Om du vill kan du välja bort dessa rekommendationer. Tänk på att dessa inställningar endast gäller för denna enhet. Du måste ändra dem på varje enhet där du inte vill få rekommendationer.
Booking.com är en del av Booking Holdings Inc., världsledande inom resor och liknande tjänster online.
Vi har fler än 70 miljoner boenderecensioner, och alla är skriva av riktiga, verifierade gäster.
Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.
När gästerna kommer fram upptäcker de att rummet är precis så där lugnt och tyst som man vill ha det och personalen är supertrevlig och hjälpsam.
Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.
Om du har bokat via oss och vill lämna en recension, vänligen logga in först.
Slut på innehåll i dialogruta