Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Adults Only 5-sterren

Carretera Playa D'en Bossa, 10, 07817 Playa d'en Bossa, Spanje

#16 van de 32 hotels in Playa d'en Bossa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1827 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Super personeel, gave omgeving, goed uitzicht, leuke feestjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was niet op tijd gereed. Vanaf 15.00 mocht er ingecheckt worden, en vanaf 12.00 werd me continu verteld dat met 1 a 2 uur de kamer gereed zou zijn. Tegen 16.00 kon ik de kamer pas in.

    Locatie is top! Maar verwacht niet teveel van de Suite met Stage View.. de grootte is max 2 a 2.5 hotelkamers tegen de prijs van zeker 10 hotelkamers ;-).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,0
    Bizar onplezierig verblijf. Ik kan het niet aanraden. Hotel waardeloos. Te duur. Club prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, de prijzen, het feit dat je afgezet wordt voor extra geld bij de incheck balie.

    Ontbijt prima. Verder een extreem lawaaiig hotel met arrogant personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    6,7
    Combinatie van party en verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij uitchecken even terug naar het strand en 10€ voor handdoek te betalen. Cola uit automaat 6€ , pintje 11€, vodka redbull 20€ Na 2 dure nachten voor het verblijf er los over. Zeer traag bij in of uitchecken .

    Combinatie van party en verblijf

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Hotel prima, beachclub niks van verwachten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beachclub. Erg slecht geregeld. Kunt ook als hotelgasten niet reserveren, en de service van de obers is ondermaats. Waar je in andere beachclub het gevoel krijgt lekker in de watten gelegd te worden, is dat hier helaas niet het geval (behalve bij de dure bedjes zo was te zien). Ook de toiletten hier zijn niet schoon. Jammer, want de rest is top!

    Personeel in usuaiha tower was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn erg duur voor hetgeen je krijgt en de badkamer is niet mooi afgewerkt. Locatie is verder prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Mwa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen sfeer doordat er verbouwingen waren En de fles vodka in de kamer kost €180 beetje overdreven en stond nergens aangegeven

    Zwembad meteen achter me kamer lekker rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    3,3
    Ze zien ons nooit meer terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - het hele hotel ruikt naar chloor en alle tapijten op de gang zijn vuil - zodra je uitgecheckt bent, loop je daar enkel nog in de weg ( zo komt het over ) - ook vanaf de minuut dat je uitgecheckt bent is het personeel zeer arogant! -Om het hotel achteraf te bereiken na het 2x krijgen van een foute factuur want ze reken zomaar vanalles bij , is dit nog steeds niet in orde!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,2
    Geweldig complex voor danceliefhebbers
    • Stel
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens een besloten feestje op de rooftop bar was er geen goed alternatief om iets te drinken op het complex. Dat was op zich wel slordig maar goed, er is verder genoeg vermaak op Ibiza

    Geweldig complex voor danceliefhebbers, luxe kamers, goede muziek met een gezellige sfeer en heerlijk eten en drinken bij zowel het strand als het zwembad. Ontbijt is best prijzig maar wel heel erg uitgebreid en lekker! Het personeel is heel behulpzaam en relaxed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,9
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via booking boekt dan krijg je ineens slechte liggende kamers helaas Dat werd ook asn de balie verteld!

    Ontbijt was top!bedden strand top heel rustig op de dsg geen kinder gegil

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    De shows die je vanuit je kamer kan zien echt top 👌🏼 Jacuzzi...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat me stoorde waren die portiers daar waren helemaal niet vriendelijk voor bijna 900 euro per nacht daar had k toch wel meer verwacht dat ze vriendelijker waren met hun bandjes waar ze 10 min nodig hebben om dat te controleren

    De shows die je vanuit je kamer kan zien echt top 👌🏼 Jacuzzi aan terras ook helemaal top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Kort maar krachtig, een heel leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb het evenement met Martin Garrix bijgewoond, ik was er tóch en alhoewel ik de show al eerder had gezien was het leuk om even de sfeer weer te proeven. Ik ben (na de verplichte foto's en filmpjes die ik mijn dochter had beloofd - ook backstage) teruggegaan naar The Tower en ging in de Rooftop-bar wat te drinken halen en even van bovenaf de show bekijken. Daar draaide echter ook een DJ, dat vond ik wat spijtig want iedereen die daar boven was wilde naar de MG show beneden kijken... Gemiste kans, als de muziek was doorgezet naar boven was iedereen (mijzelf incl ondanks de 20,- voor een Mojito) wel langer gebleven. Ach.., geen drama.., het hotel is te gék! :)

    Ik heb uitsluitend de kamer geboekt - geen ontbijt of diner. Al zag dat er gewéldig uit op de foto's en had ik denk ik wél bijgeboekt als ik met mijn vriend was geweest, gewoon omdat die luxe té leuk is om niet te delen. :) Maar, 45,- voor een ontbijtje vond ik voor mezelf niet nodig. Ik kocht iedere ochtend vers stokbrood en had roomboter & beleg in de minibar gestopt ;)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    De kamer was netjes en het uitzicht was prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 1 nacht

    Moesten erg lang wachten op onze tassen en roomservice. Er zat geen aromatherapie in de douche, terwijl dit wel bij de faciliteiten erbij stond.

    De kamer was netjes en het uitzicht was prachtig! Genoten van het feest in Ushuaia vanaf het balkon!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Hotel was top zoals verwacht maar booking.com heeft zijn job niet goed gedaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb deze reservatie maanden op voorhand gereserveerd. Was mij beloofd door booking.com dat ik een stage view kamer ging krijgen. Kwam ter plaatse hebben ze mij geen stage view willen geven!! Ik had 300Euro p/d moeten bij betalen voor zo gezegd upgrade naar stage view!! Ik vind dat echt niet mogen. Conclusie... Hotel was top zoals verwacht maar booking.com heeft zijn job niet goed gedaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    super voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 3 nachten

    dat er spijtig genoeg niet meer kon betaald worden met bandje bij incheck en te weinig op roomcharge, je moest zorgen dat je telkens de creditkaart meehad.

    Super deluxe ontbijt, nog nooit gezien !!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,8
    ibiza is top ushuaia personeel aan de receptie is slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten

    Méér dan 1 uur moeten staan aan de receptie, omdat het personeel niet bekwaam is om de kamers toe te wijzen. Meer dan 5 discussies, één ervan was zelf dat ze één van de kamers niet vonden, terwijl we de bevestigen van booking bij hadden. Degoutant! Dit was zo in ushuaia club, je betaald meer dan 5.000€ voor enkele kamers en dan wordt je zo ontvangen.

    Mooie locatie en goed eten!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,8
    Mei vakantie 2017
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 7 nachten

    De prijzen qua horeca zijn wel echt aan de hoge kant.

    Het ontbijt kregen wij als excuses voor de vertraging van het inchecken maar dit maakte alles goed! Was erg lekker en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    4,6
    Boek iets anders!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt NOOIT meer!!!! Niks gaat hier goed en dat voor zo veel geld. -We hadden 3 kamers geboekt deze werden verdeeld over 2 gebouwen. Heel fijn als je met ze allen een paar dagen gezellig naar Ibiza gaat. - tot 2 x toe lekte het toilet in 2 verschillende kamers. Beiden nooit gemaakt ondanks ons verzoek - jacuzzi die bij de kamer zat was stuk. Zou de volgende dag worden gemaakt maar is uiteindelijk nooit gebeurt - de glazen die op de eerste dag werden gebruikt in de kamer zijn in 3 dagen niet vervangen of schoongemaakt - 5 x werkte de sleutel van mij kamer niet verdeeld over 3 dagen. Dus kan je weer naar de receptie en wachten tot iemand het regelt. - het trappenhuis van Ushuaia tower stonk geregeld naar riool. - maar als je om 12:06 nog niet heb uitgechecked (moet 12:00) dan kunnen ze opeens wel reageren en hangen ze aan de telefoon. Ondanks het personeel erg vriendelijk was zullen wij hier nooit meer verblijven. Ik heb in hostels geslapen waar alles nog beter geregeld is. Echt verschrikkelijk kan niet anders zeggen. Als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding zou ik hier echt absoluut niks boeken! Er is nog zoveel meer op Ibiza waar je een stuk gelukkiger van wordt. Geloof ons.

    Zwembad en uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Amazing. Minstens één keer in je leven moet je dit meemaken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is aan de prijzige kant. Op de kamer ( fashion victim suite ) was één en ander defect ( douche kon niet geregeld worden , verstopte afvoer van de jacuzi dewelke we zelf herstelden )

    Ontbijt was zeer goed . De restaurants van het hotel waren uitmuntend en het personeel is onwaarschijnlijk vriendelijk . De locatie is super voor een feestvakantie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,1
    redelijk niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten

    inchecken super slecht!! gevraagd om vroeger in te checken ook via site dit moet ook mogelijk zijn geweest ivm bezetting maar werd niet gehonoreerd bij twee kamers van ons zodat de vroege vlucht geen succes was omdat we pas na drie uur sleutel kregen erg jammer !

    de kamer viel erg tegen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    5,4
    Prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weken geleden al gevraagd om een early check-in, maar kregen de kamer pas om 15:00 uur smiddags, kamer was erg klein, kast was meer voor een poppenhuis, badkamer idem dito veel te klein.... het bed heel hard!! Vind de prijs/kwaliteit verhouding slecht en je voelt je daar een nr en geen gast!!

    Het ontbijt maakte een hoop goed, was super!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    5,8
    Vooral betalen voor design en gezien worden, en voor dat geld weinig comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vliegtuiglawaai, doordat het hotel in aanvliegroute van het 1 kilometer verwijderde vliegveld ligt. In oktober zijn de meeste winkels en horeca in de nabijheid van het hotel gesloten.

    Bediening was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,6
    Het ontbijt was echt super, top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was echt super, top!! Je kan het zo gek niet bedenken of je kon het eten. We hadden de suite all can happen geboekt, top kamer met zee vieuw. Vallet parking, auto werd van de parkeerplaats gehaald en gebracht. Super personeel, vriendelijk en beleefd. Echt een hotel waarbij je wordt onzorgt ten kan genieten van je vakantie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Geweldig hotel voor wie de luxueze kant van Ibiza wil leren kennen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten

    Probleem met de verlichting op de kamer. De vloer was niet zo proper maar op dag 2 zijn ze alles grondig komen poetsen.

    Verzorgd ontbijt. Entertainment is zoals steeds van het hoogste niveau. De openluchtconcerten zijn een absolute aanrader.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,9
    Bijzonder verblijf 😃
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit verhouding in het algemeen. Het verplichte armbandje dat niet even af kon 's nachts of met douchen.

    Bijzonder ontbijt. Muziek. Comfortabele strandbedden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Een paradijs op aarde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 3 nachten

    Bedovertrek had wat vlekken. Maar werd snel verwisseld door het aanwezig personeel.

    Uitermate vriendelijk personeel. Mooie kamers. Proper hotel. Verzorgd ontbijt met zicht op zee. En niet te vergeten, de Ushuaia avonden met elke avond andere top dj's.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Feestje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 6 nachten

    Aan het zwembad staat de muziek wel heel erg hard

    Uitermate vriendelijk personeel, geweldige suite, fantastisch ontbijt, heerlijk strand en elke dag top dj's .

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel, fijne lokatie en een geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Don't Wake Me Up
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb ik niet,

    Vriendelijk personeel, fijne lokatie en een geweldig ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,6
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, personeel en gastvrijheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Super mooie kamer, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Don't Wake Me Up
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gym en wellness , te druk vlieg verkeer boven hotel

    Super mooie kamer, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,8
    Bediening op het strand, liep helemaal niet vlot en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Party All Night Long
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening op het strand, liep helemaal niet vlot en het verstaan lukt ook niet goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    De suite
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen voor horeca zijn pittig

    De suite

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Onvergetelijk mijn 50 verjaardag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Seizoen was nog niet begonnen

    Vriendelijk personeel, super locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    onvergetelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 3 nachten

    het weer

    fantastisch ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vliegtuig boven hotel

    Ontbijt top Kamers top wel weinig plaats voor kleren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,6
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 1 nacht

    Reeds diverse malen in dit super mooie hotel overnacht. Het blijft een top hotel, zij weten hoe ze moeten ontzorgen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Geweldig hotel, personeel en feesten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is een aanrader, zeer uitgebreid en met live muziek

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Heerlijke kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks op aan te merken.

    Heerlijke kamer.. ik had een suite.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,6
    Een hotel waar je wordt onzorgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Don't Wake Me Up
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reeds een paar keer eerder overnacht. Blijft een top hotel!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 1 nacht

    in de hal was de vloerbedekking echt ondermaats en vuil

    lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Heerlijke week, alles was goed geregeld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - met Uitzicht op Anything Can Happen Stage
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is top, service personeel, ontbijt etc! See you soon!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om een persoon te wijzigen kost 100 euro

    Ontbijt, service

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in 1 woord fantastisch

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Super zeker de feestjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerige groep naast ons. Eten in Hotel was erg prijzig

    Top Feesten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    magisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 1 nacht

    overal moet je voor betalen! en erg veel!

    luxe uitstraling, mooi balkon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Uitstekend!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen schuiven van elkaar af

    Service, gastvrijheid, toegang tot feesten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Erg vriendelijk personeel, handige parkeerservice, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg prijzig rondom het hotel.

    Erg vriendelijk personeel, handige parkeerservice, goede feestjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Alles was top geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top geregeld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Perfecte locatie om iets bijzonders te vieren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijd in- & uitchecken.

    Geweldig ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles het is een super de luxe hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten

    de airco deed het heel erg slecht

    de ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Service is perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service is perfect!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Omdat dit een verrassingsnacht voor mijn man was kregen we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg prijzig

    Omdat dit een verrassingsnacht voor mijn man was kregen we een upgrade met bubbelbad op balkon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Gaaf hotel maar prijs kwaliteit niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beach service. Erg traag en niet actief.

    Ontbijt was geweldig! Heerlijke kamer!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manier waarop ze geld vooraf inhouden voor eventuele uitgaven in het hotel

    De parkeer services

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    3,8
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    super gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten

    dat er geen tweepersoons bed was maar 2 aparte bedden

    ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    Ik kom graag terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Het was top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Que...Si.....Ushuaia...!!!! :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 2 nachten

    NIETS!!!!!!

    ALLES!!!!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,7
    Personeel, zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid vliegtuigen, netheid kamer, prijs water minibar

    Personeel, zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,1
    heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,3
    Leuke locatie voor feestgangers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, matige receptie, rommelig door opbouw podium

    Aan het strand, bedjes aan het strand en het feest

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,4
    ZEER SLECHTE prijs- kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Hygiene, slechte schoonmaak, boekingen verkeerd verdelen, kapotte toiletten in 2 kamers, kapotte jacuzzie....

    Fijne douche

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    Fantastisch hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 1 nacht

    Jacuzzi op de kamer was kapot, 6 x met de receptie moeten bellen en na een uur kwam er een monteur.

    Super luxe suite.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Geweldig Ushuaia...!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel, kamers, locatie, ontbijt, kortom alles was er geweldig 😍

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Het is en blijft een fantastisch hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 3 nachten

    Zijn hier eerder geweest en het blijft een super hotel. Geweldig ontbijt, super kamers en het personeel wil je bij alles helpen en zeer gastvrij

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    9,6
    Geweldig, heerlijk kunnen genieten van alles dat het hotel ons te bieden had!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnenzwembad/spa miste

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aditude van de beveiligers

    het ontbijt. Geweldig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Hotel was gewoonweg Super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was gewoonweg Super.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    5,0
    leuk om een keer te zijn geweest, maar zou geen 2de keer hier naartoe gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Club Building
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer werd niet goed schoongemaakt en ook mini-bar niet aangevuld. Vonden het allemaal maar een beetje viezig.

    Het ontbijt was werkelijk geweldig!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    Onze vierde keer in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze vierde keer in dit hotel. Personeel is top. Je hoeft maar te bellen en ze regelen het. Bedden zijn lekker. Ontbijt is echt waanzinnig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,8
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Fashion Victim
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig ontbijt . Zeer goede liging !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    9,6
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Tower Building
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel met vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt met live muziek en goeie dj's aan het strand en zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Anything Can Happen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Arrogantie personeel ten top!

    De luxe,het ontbijt,het uitzicht

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: