Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Valcarce Urbasa 2-sterren

N-1, Km 396, 31809 Olazagutía, Spanje

#1 van de 1 hotels in Olazagutía

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 205 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    goed voor overnachting bij tussenstop
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    meubilair

    Een goed restaurant hoef je niet echt te verwachten. Het voldoet om de honger te stillen, maar verwacht voor deze prijs geen 3 sterren ! Slapen confortabel echter nog steeds versleten stoel om aan bureau te zitten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,7
    Inrichting kamer is aan vernieuwing toe, stoel doorgezakt en versleten dat je er niet kan op zitten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig genoeg was het net kerstavond en was zowel keuken als bar gesloten en werden wij pas onderweg om 17 u verwittigd dat we niet zouden kunnen dineren noch ontbijten. Gelukkig is aan het benzinestation een winkeltje en was er vers gebakken stokbrood. Omdat het ook een stop/overnachting parking is voor truckers was er ook wel beleg/confituur/kaas enz verkrijgbaar....dus al bij al geen honger geleden. Samen met een flesje wijn was het nog te doen.

    De prijs, voor euro kan je geen luxe verwachten, maar een nieuwe matras en stoel zou toch beter zijn. Helaas geen diner noch ontbijt. Er was slechts één personeelslid dat alles moest doen, maar een zeer lieve dame die ervoor instond dat je toch niets tekort kwam. Goed voor overnachting

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Goede plek om op doorreis te overnachten. Kamer aan de achterkant is misschien een betere keus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was warm. Airco deed niets. Raam open onmogelijk gezien lawaai van vrachtauto's bij tankstation. Televisie deed het niet -waarschijnlijk batterij in remote op.

    Ligt prettig langs A1, kan er 24 uur per dag eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Handig voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een vaste plek voor truckers, dus je valt een beetje uit de toon.

    Handig hotel voor wanneer je op doorreis bent, het zit vlak naast de snelweg bij een tankstation. Voor 7 euro krijg je er avondeten en ontbijt bij. Alles was netjes en het personeel was er behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    6,7
    Zeker geen aanrader !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal, ontbijt, menu del dia, geen nachtrust, venster kan niet open wegens lawaai camions, factuur maken is een groot probleem, prijs overnachting was 40euro, ontbijt 6 euro/persoon, menu del dia 10 euro. Bij ons geen sprake van 37 euro voor kamer ontbijt en avondmaal !

    Kamer ok en parkeren ook

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Een uitstekende mogelijkheid voor onderweg!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is een beetje onduidelijk geregeld.

    Uitstekende kamer. Lekker warm in november en rustig aan de achterkant. Voor € 37,00 inclusief uitstekende maaltijd en ontbijt valt er weinig te zeuren. Prima plek voor onderweg.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    er was alles wat wij nodig hadden.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de wifi was niet oke. jammer

    er was alles wat wij nodig hadden. bed en douche. restaurant er bij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    Restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Camions

    Restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    echt een trucker restaurant. Groot restaurant met weinig sfeer. De hele nacht een komen en gaan.

    De kamer. Groot restaurant .grote winkel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,7
    Indien mogelijk geen herhaling.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten: meest aantrekkelijks op de kaart op na half uur. Rouw varkensvlees! Geen internet in de kamer ondanks verbeterpoging.

    Goed voor op doorreis.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Een prima motel voor een zeer redelijke prijs met een diner en ontbijt voor € 7,00 per persoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Alles was prima. Zelden en motel gehad met zoveel service. Prima kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Tevreden klanten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Service en schone kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Goed voor tussenstop, bijna in de helft van onze bestemming.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden zijn vrij hard en hoofdkussens plat

    Prijs / kwaliteit in orde

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,9
    De kamers waren goed en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sommige vrachtauto's met een koelsysteem stonden te dicht bij de kamers te draaien zodat het in slaap komen werd bemoeilijk

    De kamers waren goed en netjes Het personeel was zeer gastvrij ook tijdens het eten

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,6
    Erg vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel was moeilijk te vinden. Dat de auto niet op een bewaakte parkeerplaats kan staat.

    Erg vriendelijke ontvangst. Mooie ruime kamer. Prachtige badkamer. Ook de aanbieding om voor 7 euro per persoon een avondmaaltijd en een ontbijt te krijgen. Hebben in de kamer geen enkele maal overlast gehad van het benzine station.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij sliepen langs de voorzijde, veel lawaai van camions en vermits er een terrasje was gemaakt ook veel lawaai van personen tot diep in de nacht. Bovendien hadden we 2 aparte bedden gevraagd en kregen we een smal 2 persoonsbed

    Ligging

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Ruime kamer met airco, ideaal voor onze hondjes, die...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen aan een benzinestation met veel vrachtwagens, geen geluidshinder op de kamer, maar niet echt een omgeving om met de honden te wandelen. Weinig Engels gesproken

    Ruime kamer met airco, ideaal voor onze hondjes, die trouwens gratis op de kamer mochten. Voor een extra 14 euro hadden we met 2 personen een diner en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    7,5
    nadat wij alles hadden uitgepakt bleek de douche van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    nadat wij alles hadden uitgepakt bleek de douche van de kamer niet te werken. vervolgens kregen wij een nieuwe kamer waar de douche half van de wand hing waardoor we de douchekop vast moesten houden terwijl we de douche gebruikten. ik was op tijd voor het douchen en mijn die om 17.30 uur wilde douchen had alleen maar koud water. de volgende ochtend om 07.00 uur konden we opnieuw niet douchen omdat er alleen koud water was.

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    7,9
    Kamer en eten ok - voor opleg van €7 per persoon avondeten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drukke plaats wegens vele vrachtwagens Lawaai van de vrachtwagens

    Kamer en eten ok - voor opleg van €7 per persoon avondeten en ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,4
    personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    bedden en lawaai

    personeel

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    10
    Properheid van de kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig of niks

    Properheid van de kamers

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: