Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Valentin Son Bou 4-sterren

Urbanización Torresolí Nou, 07160 Son Bou, Spanje

#4 van de 19 hotels in Son Bou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1170 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    Comfortabel verblijf en een wel vrij groot hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Animatie rond het zwembad is nogal luidruchtig. Vrij groot complex van hotel en vakantiehuizen.

    Goed verzorgd ontbijt en ruime keuze bij het avondbuffet met veel afwisseling tussen verschillende dagen. Gerieflijke kamers met goede (geluidsarme) airco.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Prima als uitvalsbasis om het mooie Menorca te bekijken. Huur altijd een auto wil je wat zien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Op termijn aanpassingen aan kamer. Begint gedateerd te worden maar keurig schoon

    Prettig hotel met vnl Engelse maar ook Duitse gasten. In de week dat wij er waren geen Nederlanders. Ontbijt uitgebreid genoeg maar vnl op de Engelsen afgestemd. Geen diner gebruikt, hierover geen mening te geven. Professionele organisatie en internet perfect.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Goed verzorgd hotel in rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Ontbijt bij vroeg vertrek de laatste dag, enkel brood en boter en wat droge koeken.

    Lege minibar ter beschikking op de kamer. Uitgebreide buffetten bij hp. Gratis parking op en rond domein.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    Al met al een heel goed hotel met rare minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    fleswater voor op de kamer moest je kopen ook al had je Al inclusief. We vertrokken vroeg, ze hadden ons een ontbijt beloofd. Het ontbijt bestond uit een paar gebakjes en droog witbrood. Tussen, ik dacht 14.30 en 16.30 uur ook al had je Al inclusief moet je betalen voor wat te eten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,0
    buiten luidruchtige omgeving ... goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te luidruchtig in de eetzaal, niet ontspannend, veel families met kinderen. zou een gedeelte Adults only moeten komen

    mooie buffetten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Eetzaal veel te luidruchtig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eetzaal veel te luidruchtig .. ofwel zou het family only moeten zijn ofwel een sectie voorzien “adults only”

    Verbleven in juni 2018

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Valentin Son Bou

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: