Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Valentin Sancti Petri 4-sterren

Urbanización Novo Sancti Petri, 11130 Novo Sancti Petri, Spanje

#6 van de 39 hotels in Novo Sancti Petri

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1333 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    In een woord: fantastisch!! Aanrader, met name voor families! Top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn out datet maar dat namen we op de koop toe. Wij hebben, toen we nog geen half pension hadden in hun beach club gegeten a la carte maar dat was een enorme vergissing. Zeer slecht personeel! Wij werden ( we waren de eerste gasten maar hadden niet gereserveerd) bij de ingang vd keuken neergezet, en er waren 4 of 5 man personeel die in n groepje steeds aan t praten ( roddelen) waren. Ze stonden vlakbij en ze gaven ons totaal geen aandacht. Het eten was ook minimaal. We hebben t snel opgegeten en niet meer omgekeken, maar we vinden dit zo jammer dat het management dit niet goed georganiseerd heeft.

    We hebben dit hotel enorm kunnen waarderen. We zagen er eerst tegenop omdat het zo'n groot hotel was. Maar mijn vrouw en ik hebben nog nooit zo'n goed georganiseerd hotel meegemaakt ( normaal kiezen wij voor 5 sterren, dit keer 4 sterren) Alles en iedereen was op elkaar ingesteld, alles liep echt op rolletjes, we waren verbaasd en verrast! Top personeel! Iedereen werkt effectief en met een glimlach. De lunch bij het zwembad is voortreffelijk! En we hebben het in het hotel gewijzigd naar half-pension wat een uitstekende keuze was voor maar 16 euro pp meer. Altijd plek in ontbijtzalen ( er waren er volgens mijn 4) en diner. Veel animatie en veel voor de kinderen. Veel Spaanse families. Mijn vrouw heeft zumba gedaan, dagelijks ( pittig) en ik heb klei duiven geschoten. Een prachtige houten weg naar het geweldige uitgerekt strand, waar het hotel ook een eigen strand tent heeft. Wij zijn ontzettend positief en raden dit hotel zeker aan voor families! Chapeau voor het management en al het personeel!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    De inplanting van hotel vlak naast het strand is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wat eigenaardig dat dit hotel geen kluisje op de kamer aanbied maar kluisjes aanprijst aan de receptie. Dit is echt niet van deze tijd.

    De inplanting van hotel vlak naast het strand is buitengewoon. Gelukkig konden we de warmte van buiten wat verkoelen met een goed werkende airco. Onderhoud van het hotel is top. Het ontbijt is ruim voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Prachtig zwembad en ook kort bij de zee waar je heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enorme complex is te groot met erg veel mensen

    Prachtig zwembad en ook kort bij de zee waar je heerlijk kunt eten bij vava

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Helaas was de spa nog niet helemaal geopend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was de spa nog niet helemaal geopend.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    9,6
    Voor ultieme ontspanning
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner buffet was erg duur in verhouding met geboden kwaliteit

    Mooie en schone accommodatie met vriendelijk personeel en goed vertier

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    uitstekend ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    -

    uitstekend ontbijtbuffet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,8
    Zeer lekker en uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer lekker en uitgebreid ontbijt!Hoekje glutenvrij eten!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    5,8
    Eten was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eeen enorme rioollucht in de kamers, bij gebrek aan watersloten. Dit is een bekend probleem in het hotel. Kamers zijn heel klein en zeer verouderd

    Eten was prima

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    9,2
    Heel vriendelijk personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootschalig hotel ,ik denk in de zomer dat het er erg druk & lawaaierig kan zijn. Té weinig parking, wij moesten de garage huren om onze auto kwijt te geraken.

    Heel vriendelijk personeel ! De ligging vlakbij het mooie strand. De mooie en verzorgde zwembaden. Het ontbijt;

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,6
    Heerlijke combi strand en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op de kamers enigzins benauwd ondanks airco.

    Heerlijke combi strand en zwembad. Prima buffet en restaurant.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,5
    goed voor baders, anders ver van de wereld
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen parkeerruimten bij momenten

    goed voor baders, anders ver van de wereld

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: