Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Vedra 1-sterren

Del Mar , 9, 07820 San Antonio, Spanje

#14 van de 33 hotels in San Antonio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 600 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Kamers zijn goed, maar blij dat ik daar maar 1 nacht verbleef
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het inchecken, kwamen we tot een verrassing te staan dat we voor de kamer sleutel nog €6,50 bij moesten betalen bovenop de prijs die we via booking.com moesten betalen voor de kamer. Dit wordt echter nergens aangegeven. Dit kwam totaal onverwachts. Ook was de meneer die in de avond / nacht achter de receptie werkte niet al te vriendelijk. Behalve dat hij een heel chagrijnige, gesloten houding had, zette hij 's avonds laat keihard de muziek op dat door heel het gebouw te horen was. Gelukkig was hij in de ochtend weer weg.

    De kamers in Vedra waren goed te doen. We hadden in principe alles wat we nodig hadden in de kamer. Er is geen ontbijt, maar schuin aan de overkant is er een leuk tentje waar je onder andere lekker kunt ontbijten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Fantastisch als je a
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Hygiene was vrij slecht, onder het bed lag een Berg stof en het was niet goed schoongemaakt

    De locatie van het hotel was geweldig, alles was in bereik in een straal van 1 km

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Super locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie ! Alles dichtbij en geweldig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer gastvrij! Elke dag nieuwe handdoeken en schone kamers. Je zit dicht aan aan een drukke straat maar niks van te horen snachts

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,8
    No nonse hotel, niet duur en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was goed zoals het is.

    Vooral schoon, elke dag werd er goed schoon gemaakt.Behulpzaam personeel: vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Airconditioning
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Leuk hotel klein maar netjes. Vooral in voor en najaar als het uitgaans leven weer voorbij is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Veel herrie

    Hotel ligt aan een hele drukke uitgaans straat. Veel herrie van de omliggende kroegen en kebab zaken. Tot 06.00 uur jeugd op straat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Dichtbij mijn werk plek en centrum
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Dichtbij mijn werk plek en centrum

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    4,2
    De gratis wifi was het enige pluspunt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene, en geluidsoverlast. De kamers zijn erg gehorig, op de gang was het elke ochtend erg luidruchtig. De lakens en handdoeken waren niet schoon. de kamers waren ook erg warm, zonder airconditioning. De prijsverhouding klopt niet, je betaald veel voor weinig.

    De gratis wifi was het enige pluspunt

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: