Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Verol 3-sterren

Sagasta, 25, 35008 Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

#27 van de 45 hotels in Las Palmas de Gran Canaria

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1514 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Prima verblijf op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    N.v.t

    Locatie uitstekend, vriendelijk personeel. Gelukkig hadden wij een kamer met Balkon op de 6e etage. Volgens mij slechts 2 kamers met balkon. Bed lag prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,1
    Prima ligging en redelijk goede prijs / kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel zwaar tegen. Je kunt beter zonder ontbijt boeken en dan op de boulevard om de hoek voor minder geld gaan ontbijten.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Kamers waren proper, iedere dag gepoetst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt!!

    Kamers waren proper, iedere dag gepoetst. Ontbijt was helemaal niet goed, geen keuze ; we zijn dan naar een ander hotel moeten gaan om te ontbijten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Fijn verblijf, prima voor een zon vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Hebt ontbijt is niet luxe, wel lekker. Prima kamers, perfecte ligging. Strand, boulevard en winkels erg dichtbij. Zeer vriendelijk personeel. Schone kamers, elke dag schone handdoeken en goede bedden. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,7
    Goede locatie fijn 3 sterren hotel dus verwacht niet teveel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    bed was beetje kort mijn partner is ruim 180cm, en lag ook niet geweldig. (We zijn waarschijnlijk verwend thuis) kwam wel paar haren die niet van ons waren tegen in de badkamer. en hotel is beetje gehorig.

    de locatie is top je staat met een paar stappen midden op de boulevard en bij het strand, kamer was ruim en netjes, 3 sterren is het waard! openbaar vervoer is 2 straatjes verder op, gezellige stad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Uitstekende locatie, net hotel, vriendelijke staf, op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat lawaaiig door drukke winkelstraat, Ikea stijl meubilair. Ontbijt is erg simpel - beter verkrijgbaar in de bistro's vlakbij.

    Uitstekende locatie, net hotel, vriendelijke staf, op loopafstand veerboot, busstation & strand. Simpel, degelijk conform de prijs.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel op een mooie locatie. Personeel is vriendelijk, kamers zijn niet groot, maar schoon. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Het hotel ligt heel centraal tussen de Cruisehaven en het strand in een leuke, echt Spaanse buurt met winkeltjes, terrasjes etc.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is erg sober maar meer kun je voor die prijs eigenlijk niet verwachten

    Prijs/ kwaliteit verhouding. Dicht bij de cruise haven, bushalte en het strand

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Vlakbij strand en boulevard met eetgelegenheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco voor de eerste paar nachten. Daarna van kamer gewisseld waar wel airco aanwezig was. Vriendelijk geholpen

    Vlakbij strand en boulevard met eetgelegenheden

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en maaltijden

    Kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,1
    vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt

    ontbijt was bij naburig gelegen restaurant dit was zeer beperkt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,3
    De locatie was heel erg fijn.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    De locatie was heel erg fijn. Het was er erg schoon. Fijne bedden en schoon linnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, maar voor mij alleen prima.

    Centraal gelegen . Niet te toeristisch.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    Prima ligging en goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was minimaal; je kunt beter om de hoek aan de boulevard gaan ontbijten.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,1
    verblijf in hotel verol was goed doch enkel voor overnachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    niets van zeep op de badkamer ontbijt is te simpel

    ontvangst bij inchecken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,3
    Locatie, schoon en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lucht (aromastokjes) bij receptie. Had neutraler gemogen.

    Locatie, schoon en vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een beetje weinig, wel een ruime keuze!

    Schoon , en dichtbij het strand

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet de moeite waard. Erg matig.

    Prima hotel. Erg schoon!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Uitstekend reis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel goed gecituweerd, strand, wandeling, winkels, restauranten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    niet slecht !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    lawaai

    de kamer was normaal

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    Hotel voldeed aan onze verwachtingen en was overeenkomstig informatie via internet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Ontbijt was wat karig

    Kamer was uitstekend, we hadden een kamer voor invaliden gekregen en daardoor extra ruim.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,3
    Oud, locatie goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt matig, Wifi langzaam, kamers niet geweldig, badkamer uitgewoond.

    Locatie goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Kamers erg klein

    Ligging

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,5
    Verblijf en accomodatie was in orde en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt hield niet over. Wilde je meer eten of koffie dan moest je bijbetalen. Maar daar is de prijs van verblijf ook naar.Dus begrijpelijk.

    Verblijf en accomodatie was in orde en netjes.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    8,8
    eenvoudige kamers maar verder in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    eenvoudige kamers maar verder in orde. Prima bedden, prima badkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je verder niet te veeleisend bent en je wilt voor weinig geld een goede slaapplaats ben hier aan het juiste adres. Aardig personeel. Gratis wifi op de kamer

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    7,9
    Ruime kamer en superdicht bij strand en boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een "rook" kamer zonder dat we hierom gevraagd hadden, het stonk enorm. Met airco aan ging het enigszins.

    Ruime kamer en superdicht bij strand en boulevard. Ontbijt in naastgelegen restaurant ook prima.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,3
    de hotelkamer was beter dan we hadden verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg warm in de kamer, maar ze hadden een ventilator in grote vorm om het aangenamer te maken en dat werkte erg goed!

    de hotelkamer was beter dan we hadden verwacht. De prijs is zeer weinig voor wat je krijgt. heel goed gelegen bij het gezellige plein st.catalina en ook zeer dicht bij de promenade aan het strand! we hadden geen ontbijt. en we waren er 1 nacht.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    5,8
    prima bed schone kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het personeel in de eetgelegenheid naast hotel (hier moet je naar toe voor als je half op vol pension hebt) spreekt alleen spaans. Je hebt geen idee wat je te eten krijgt en dat kunnen ze je ook niet uitleggen.

    prima bed schone kamer

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,5
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matig ontbijt. 's Nachts overlast van lawaai.

    Centrale ligging. Spaanse sfeer.

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    6,7
    de kamer zag er verzorgd uit
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt had beter gekund, voor de rest waren we zeer tevreden

    de kamer zag er verzorgd uit

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,6
    Ontbijt zwak
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt zwak

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: