Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Alicia Guest House

Conde de Ureña, 12, Malaga Centro, 29012 Málaga, Spanje

#29 van de 53 B&B's en herbergen in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 536 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 14 nachten

    De kamer werd goed schoongehouden met op tijd schone handdoeken. De koffie was goed; handig was ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een redelijk grote keuken. In de buurt waren bakkers, groentewinkels, supermarktje en slager. Dus lekker elke dag zelf ontbijt gemaakt. Eigenaar was bereid om inlichtingen te geven over Malaga en we kregen een goede kaart. Je kunt het centrum lopend bereiken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    Prachtige villa. Prettig verblijf.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer prettig verblijf in authentieke villa. Personeel spreekt goed Engels. Kamer met terras heeft het mooiste uitzichtplekje van heel Malaga! Betoverend mooi!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    de locatie was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    bedden niet goed matras doorgezakt en ik heb er een deken onder gelegd toen al een stuk beter onthaal van één medewerker beneden alle peil

    de locatie was geweldig zonsondergang vanop ons terres

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    4,6
    Ontbijt was prima (tegen betaling)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige, niet bepaald schone kamer. Gedeelde badkamer, smerig. Personeel komt ongeinteresseerd over Prijs/kwaliteitverhouding slecht.

    Ontbijt was prima (tegen betaling) Laat inchecken, na 23.00, was mogelijk. Prettig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,8
    Matige accomodatie op prima locatie in mooie oude villa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Niet erg schoon. Oude eieren in koelkastje, die er nu misschien nòg liggen. Meisje aan de balie had nauwelijks info over de stad en alleen een stadsplan in het portugees.

    Rustige buurt. Supermarktje, groentewinkeltjes, slager en bakker om de hoek. In 10 min. in centrum. Dicht bij bushalte. Alles op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Al bij al een leuk verblijf als je eisen niet te hooh liggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 1ste nacht echt koud.en de kamers echt klein. Waarom maar 1 stoel voor 2 personen?

    Wel een leuk gebouw en een gezamenlhk salonnetje. Koffie en thee en ijskastje aanwezig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,3
    Villa Alicia was voor ons een meerwaarde aan onze vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was erg basic en het duurde wel erg lang.

    Mooie sfeervolle kamers. Alles tip top. Vriendelijk onthaald. Wij hadden eerst een gedeelde badkamer. Tip : een bordje hangen zodat we weten of ze al dan niet bezet is. De mogelijkheid bestaat om zelf je ontbijt te maken. Uiteraard koop je wel zelf je producten hiervoor aan. Nadien hadden we een andere kamer met eigen badkamer. Op de kamer was er een waterkoker, koffie en thee en een ijskast ter beschikking. De villa bevond zich op een kleine 20 minuten te voet van het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    3,3
    Personeel was buitengewoon onvriendelijk, elke vraag was...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was buitengewoon onvriendelijk, elke vraag was teveel, meubilair gammel, parkeren ver weg, geen airco (alleen tegen betaling), kapotte koffiekopjes op de kamer, je moest over de wc klimmen om in de douche te komen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    De lokatie was super je staat zo in het cetrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame was druk, zou iets meer aandacht mogen geven. Ik de plaats de sleutel toe te schuiven en ondertussen de telefoon aan haar oor te hebben. Maar ik heb het goed gehad.

    De lokatie was super je staat zo in het cetrum. Als je terug naar het vliegveld moet kan je makkelijk lopen naar het einde van de winkelstraat marques de larios 20min. Links , bus A voor 3 euro. Dan heb je een directe verbinding en hoef je niet moeilijk te doen met overstappen. Dit in tegen stelling wat ze in de villa zeiden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Ontspannen hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken duurde bij ons wel erg lang maar dat is natuurlijk wel typisch Spaans. Wij waren met de auto en er was geen parkeergelegenheid. Tenzij er een plekje aan de straat vrijkwam. Dat geluk hadden wij toevallig. Voor de rest was er gratis wi-fi maar die deed het bij ons niet (wij zaten op de 3de verdieping.) Ook hadden we betaald voor de airco alleen die deed heel raar en begon op het laatst zelfs te lekken.

    Het was een erg schattig hosteltje. Bij binnenkomt hing er een ontspannen sfeer. Het uitzicht was ook fantastisch. Wij hadden uitzicht over de hele stad en een dichtbijzijnde kerk. De kamers waren niet modern ingericht maar juist erg op z'n Spaans wat ook erg leuk was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Een echt Spaans verblijf in Malaga!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het waren 5 dagen genieten! Een heerlijk hotel, mooi en lekker ruikend terras en een eigen badkamer was heel fijn! Het hotel heeft een centrale ligging, ongeveer 7 minuten lopen naar Plaza de la Merced. Omdat het ontbijt er wat karig uitzag naar ons idee, hebben we ervoor gekozen om in het centrum te ontbijten, voor €10,- met ze tweeën kun je daar heerlijk ontbijten! We ontvingen elke dag schone handdoeken en konden op de laatste dag nog onze koffers achterlaten tot onze transfer naar het vliegveld er zou zijn. Op de heenreis zijn we in de nacht aangekomen, ook dit was geen probleem! Wij komen zeker nog eens terug naar Malaga en verblijven dan ook weer graag in het hotel, een aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Mooi, rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn koffer de vele trappen opdragen 😉

    Het ligt iets buiten de stad maar maakt het verblijf ook rustiger. Zeer mooi terras met veel groen. Authentiek gebouw. Mogelijkheid om te ontbijten maar eerder beperkt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    4,2
    voor 2 nachten is het te doen, niet te veel verwachten, ondanks 3 sterren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    geluid overlast van andere gastendeuren slaan, kletsen. Pand is zeer gehorig.

    het was allemaal gedateerd, personeel was zeer vriendelijk, het zag er niet echt fris uit, maar dat schijnt Spaans te zijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,8
    Als we weer in Málaga zijn verblijven we zeker weer in Alicia!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed dat de deur van de badkamer dicht kon want er kwam een wat vervelende rioollucht uit de badkamer

    Prima bed, zalig geurende jasmijn en een lekker ontbijtje

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    6,3
    Prima verblijf, maar mist puntjes op de i.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens en handdoeken roken muf. Kussens liggen niet lekker. Jammer dat er oude bloedvlekken op het laken zat. Airco is alleen te gebruiken tegen meerprijs (5€ per nacht). Water blijft in het doucheputje staan.

    Mooie villa, relatief koel. Keuken aanwezig, WiFi en mooi terras. Schone badkamer en kamer. 25 minuten lopen naar mooi stukje strand.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    Mooi hostel, goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer is aan vernieuwing toe ook het ontbijt was karig

    Mooie kamer, vriendelijk onthaal, goed bed, relatief dicht bij het centrum; ongeveer zo'n 10 minuutjes stappen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    Fantastische locatie en villa
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets Misschien dat je de fiets elke dag naar boven moet tillen. Maar ja,als je elke dag wil fietsen! Ook fijn dat de mogelijkheid er is.

    De locatie en de vrijheid,gebruik van keuken,terras,fiets kunnen stallen,erg aardig personeel,beveel het bij vrienden aan!!!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Meeste was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden piepten!

    Meeste was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    Prima plaats
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Heel schattige verblijfplaats, idyllisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel schattige verblijfplaats, idyllisch. Prima loopafstand naar het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Locatie voor een bezoek aan Malaga is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden

    Locatie voor een bezoek aan Malaga is perfect. De bedden waren voor ons te klein. Erg gehorig. Maar vriendelijke host en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Een erg leuke kamer, erg gastvrij en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een erg leuke kamer, erg gastvrij en behulpzaam. Op loopafstand naar het centrum, echt aan te raden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,0
    Prima, voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt te laat. ( na 9 uur) Geen ontbijtbuffet. En de afstand naar stad en strand

    De prijs kwaliteit verhouding en de inrichting zag er leuk uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,0
    Goede prijs, kwaliteit met zeer gedienstig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluidsdempend vermogen van de muren.

    De vriendelijkheid van het personeel en de goede ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    5,0
    Het ziet er romantisch uit en de kamer is koel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was echt heel klein en slecht. De badkamer was niet schoon.

    Het ziet er romantisch uit en de kamer is koel. Fijn personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    Aangenaam verblijf, goed onderhouden charmante villa, gebruik keuken super, ESTHER is TOP 👍!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen, als je niet op het gelijkvloers logeert. Neem best met privé-badkamer.

    De vriendelijkheid, behulpzaamheid en de hygiëne.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Goede lokatie en een rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg aardige mensen, erg behulpzaam. Ontbijt moet apart worden bijgeboekt maar is prima en goed qua prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,1
    Sfeervolle oude villa op loopafstand centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren:afraden om hier met huurauto heen te gaan.ov is beter

    Sfeervolle oude villa op loopafstand centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    5,4
    De receptioniste was arrogant en onvriendelijk dus dat...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptioniste was arrogant en onvriendelijk dus dat maakte het verblijf een stuk onaangenamer. Als ook airco extra voor 5€/dag...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Relaxed plekje om bij te komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed had iets groter gemogen, of 2 losse bedden (dat was een optie op jullie site maar in werkelijkheid bleek dat anders)

    De sfeer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geschikte plaats voor de fiets

    Selfservice

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    4,6
    Gehorig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, vooral in de avond/nacht

    De douche

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Lekker balkon (maar daar moesten we veel voor bijbetalen).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Best wel duur voor wat je krijgt

    Lekker balkon (maar daar moesten we veel voor bijbetalen). Achteraf was het dat niet waard.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche, internet.

    Prachtig huis, goed bed, goeie locatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,1
    Leuke plek, mooi huis, eenvoudig en niet luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden zijn te hard, de verwarming slaat op hol en de douche is klein, maar verder een leuke plek

    Sfeervolle villa op loopafstand van het centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsen verhuur

    Nette kamers. Fijne ligging. Leuke sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,5
    Parkeerplaats voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver van het strand.

    Parkeerplaats voor de deur.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,9
    Lekker rustig guesthouse, heel aardige mensen, lekker bed,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik miste wifi op de kamer... Overkomelijk, maar jammer.

    Lekker rustig guesthouse, heel aardige mensen, lekker bed, schoon. Fijn dat ik eigen badkamer & wc had.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    4,6
    de oude villa en de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was onverwarmd ( want dit is Malaga en niet Duitslan) verwarming ging savonds tussen 7 en 10 aan maar we arriveerden tegen negen uur in een onverwarmd hok en kregen een straalkachelthe waar de vonken uitsprongen toen we de uitschakelaar gebruikten Het bed was een matrasje van 10 cm dik op een soort zeildoek ondergrond , kortom , zeer oncomfortabel Ik weet dat ik voor dat geld niet veel mag verwachten maar een toilet en twee kleind douches op 5m2 in 1 ruimte is wel héél erg armoedig Toen ik klaagde over de kou werd er gezegd dat dit geen hotel was We zijn in een hotel gaan slapen

    de oude villa en de buurt

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    6,7
    -Mooie villa.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -Duurde lang voordat de kamer beschikbaar was. (inchecktijd was ruim voorbij en kamer was nog niet klaar) -Doucheputje was verstopt.

    -Mooie villa. -Te lopen vanaf het centrum.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    Villa Alicia zit in een rustige woonwijk op loop afstand van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Villa Alicia zit in een rustige woonwijk op loop afstand van het centrum, met leuke, gezellige buurtcafés voor ontbijt, een tapa of een biertje. Villa Alicia is schoon, de kamers zijn mooi en het personeel behulpzaam!

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,2
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Doucheputje

    Het bed

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Op wandelafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was wat klein.

    Op wandelafstand van het centrum

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Heel gezellig ingerichte kamers, vriendelijk personeel, mooi...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel gezellig ingerichte kamers, vriendelijk personeel, mooi terras bij kamer, dicht bij het centrum.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,1
    Geen gebruik gemaakt van ontbijt, kamers zijn eenvoudig,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gebruik gemaakt van ontbijt, kamers zijn eenvoudig, goede douche. Waterkokertje was een pluspunt

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    10
    Mooie kleurige kamers, mooi huis in rustige wijk, op loop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kleurige kamers, mooi huis in rustige wijk, op loop afstand, van de bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,9
    Kamer 12.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Aanwezigheid van personeel. maar OK, het is geen echt hotel

    Kamer 12. Echt spaans. rustig, lekker terras. top

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    Leuke inrichting, fijn terras.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er liep een hondje rond.

    Leuke inrichting, fijn terras.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,5
    gezellig en huiselijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht : we keken tegen een muur.

    gezellig en huiselijk. leuk ingericht. buiten op terras geurige jasmijn die zalig rook.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    7,1
    Mooie villa leuke ruime balkon en persoonlijk ingericht geen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inchecken duurde lang

    Mooie villa leuke ruime balkon en persoonlijk ingericht geen ikea meubels.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,9
    Is gelegen in een rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Is gelegen in een rustige buurt

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,9
    gezellig mooi oud huis
    • Vakantiereis
    • Stel

    te hard bed en toch wel hoge trappen

    gezellig mooi oud huis

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: