Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villacarlos 3-sterren

Avenida del Puerto, 60, Camins al Grau, 46023 Valencia, Spanje

#72 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1345 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Vriendelijke bediening, klein maar propere kamer, parking...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt halfuur van het strand of halfuur van oud centrum

    Vriendelijke bediening, klein maar propere kamer, parking bij het hotel ( auto staat binnen)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging was prima, maar je moet wel een stukje lopen voor het oude centrum (+-1,5/2,0 km).

    Vriendelijk personeel. Kamer werd elke dag goed schoon gemaakt. Een prima ontbijt voor de prijs die je ervoor betaalde, met heerlijke verse jus d’ orange. Goede busverbinding naar het strand. Goede airconditioning, wat de kamer ideaal maakte om na een warme dag weer even af te koelen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf in een hotel net iets buiten het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was teleurstellend, niet qua grootte of properheid, maar ons "uitzicht" was er eentje zonder, wij keken uit op een grijze smalle schacht met vieze peuken. Geen buitenlucht...

    Ontbijt was top. Fietsverhuur handig. Vriendelijk personeel. Propere kamer met mooi opgemaakte bedden en handdoekwissel. Afstand tot centrum en strand was perfect. Wij deden alles te voet en met de fiets !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,4
    Een redelijk hotel met een prima ontbijt!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is verouderd en heeft een renovatie nodig. Geen uitzicht en keken we uit op een soort van schacht tussen de gebouwen.

    Het ontbijt was uitstekend, met zorg en netjes geserveerd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Eigenlijk niets!

    Ontbijt prima! Voor ieder wat wils, heerlijke koffie en jus d'orange! Kamer en badkamer niet zo groot, maar overdag ben je daar niet. Iedere dag keurig schoon gemaakt en elke dag schone handdoeken. Wij vonden het er prima. Stad en strand lopend te doen. Aanrader is het om fietsen te huren. Valencia is echt een fietsstad, met veel fietspaden, ook buiten de stad. Metro op 10 minuten lopen. In driekwartier sta je op de luchthaven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,3
    Stad en strand goed met de fiets te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we geen uitzicht hadden, keken tegen een hoge muur. Balkon was helemaal fijn geweest Als je fietsen voor meer dagen huurt , blijft de prijs hoog. Voor gasten zou dit wel iets lager mogen!

    Ontbijt was goed. Bedden prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche was aan de kleine kant en moeilijk om uit te stappen . Elke dag opgekuist en nieuwe handdoeken . Metro een beetje ver dikke 15 min. stappen met bagage . Uitstekend om een wk door te brengen

    Meer dan genoeg een eitje ontbrak

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamer, in het midden van het hotel. Venster keek uit op schacht. Geen verluchting, geen daglicht. Airco die niet werkt. Veel te warm dus op kamer. Metrostops lagen veraf.

    Ontbijt viel mee, bonus verse sinaasappelsap. Beleg voldoende, vers fruit aanwezig, gemis eierprodukten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    Sympathiek, betaalbaar hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huurfietsen waren slecht, maar wel €12 per dag en als je meer dagen wilde huren kreeg je geen betere prijs. We hebben verderop in de straat bij een fietsenwinkel voor €8 per dag veel betere fietsen kunnen huren. Qua ligging zowel wat betreft de zee en het strand als de oude stad: allebei minstens een half uur lopen, dus je hebt wel een fiets of openbaar vervoer nodig.

    Het ontbijt was goed, veel fruit, sappen, goede verse koffie, vers afgebakken broodjes, etc, steeds aangevuld wat opraakte. Niet overdreven, maar gewoon goed. De kamer werd elke dag schoongemaakt (7dagen), het personeel was erg aardig. Rustige kamers zonder geluidsoverlast, ondanks dat het aan aan drukke weg ligt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    Goed verblijf voor een paar nachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht. Vanuit het raam keek je uit op soort liftschacht. Warm waterstraal was minimaal.

    Kamer was eenvoudig, maar schoon. Goede bedden. Afstanden tot bezienswaardigheden zijn goed wandelend te doen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Aardig hotel buiten het centrum van Valencia.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie ligt op circa 30 minuten lopen van het centrum van Valencia en niet dichtbij een metro station. Verder was het bed in de kamer matig en de douche had een kleine straal en niet praktisch in een douchecabine. Ook was het warm in de kamer. Geen airco.

    Aardig hotel buiten het centrum van Valencia. Het ontbijt is prima verzorgd, ruime keuze. Makkelijk was het om fietsen bij het hotel te huren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    Zonder eigen vervoer goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Beloofde parking op site is bullshit ,parking kan niet op voorhand geboekt worden ,elke morgen klrijgt U te horen dat parking volzet is !

    goed ontbijt , vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Personeel was zeer vriendelijk hielpen je goed en kreeg goeie informatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer nummer 405. Keek uit op een schacht en als je raam openzette had je toch last van een soort riool geur

    Het ontbijt was goed en uitgebreid De kamers waren voor een korte vakantie goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,9
    Goed ontbijt, voldoende aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Uitzicht uit het raam was in een koker (binnenkant appartement), had wel het voordeel dat er geen straatlawaai was. Geen eitje (gekookt had ook al goed geweest), rest van het ontbijt heel goed. Om uit Valencia te geraken met de racefiets moet je veel stoppen en oversteken. (rode lichten)

    Goed ontbijt, voldoende aanwezig. Heel goeie koffie. Garage om de (race)fiets te stallen (wel zelf een slot te voorzien). Fietsverhuur van goede racefietsen niet zo ver van hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na douchen steeds onprettige lucht op de badkamer.

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Kamer werd dagelijks netjes bijgehouden. Wel stond steeds de airco aan als we terug kwamen, terwijl dit niet nodig was

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,9
    Genoten in Valencia!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Locatie goed gelegen ten opzichte van oude stad, architectuur en haven/strand. Alles prima te doen op de fietsen die je in het hotel kunt huren. Op loopafstand van goede restaurantjes. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,3
    prijs kwaliteit verhouding ,vriendelijk personeel bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    plaats genoeg om een fiets te stallen , maar dat kon alleen tegen betaling ,

    prijs kwaliteit verhouding ,vriendelijk personeel bij het ontbijt Prima ontbijt ,alles wordt steeds vlot aangevuld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Geweldige tijd gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten wennen aan de drukte van het verkeer wat voorbij het hotel kwam.

    Goed hotel, prima ligging. Kamer prima en prima ontbijt. Heerlijke tijd gehad in Valencia! Aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    De kamers werden elke dag schoon gemaakt, bedden en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren erg hard. Het is best gehorig (verkeersgeluid en mensen op de gang).

    De kamers werden elke dag schoon gemaakt, bedden en handdoeken verschoond.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,9
    Dit hotel beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel heeft ons niet welkom geheten en gevraagd naar onze reis. Verder vond ik dat ze wel wat meer enthousiasme mochten uitstralen. Het personeel was vrij neutraal.

    Het ontbijt was simpel maar er was genoeg keuze! Verder had de kamer een perfecte grootte, alles wat we nodig hadden was er. Ik vond de badkamer persoonlijk erg mooi. Het personeel aan de receptie heeft ons verschillende informatie verteld over het centrum en omgeving van Valencia, dit was heel fijn! (We kregen gelijk een map van Valencia mee)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel op prima locatie in een gezellige stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prima Wifi. Schoon. Koelkast en airco op de kamer. Het hotel ligt aan een drukke weg maar 's nachts was het in mijn kamer (208) donker en stil. Het bed was prima en breder dan normaal. Douche in de badkuip maar er is wel een handgreep. Het personeel spreekt Engels en is zeer vriendelijk en behulpzaam. Fietsenhuur in het hotel. De metro is 10 min lopen maar er stoppen bussen voor de deur. Centrum 15 min lopen door het prachtige Turiapark.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,0
    valencia is een hele fijne stad om te zijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    we waren met een groep van 5. drie kamers geboekt. 1 persoon werd geplaatst in een eenpersoons kamer en die viel heel erg tegen (een te groot uitgevallen "voorraadkast" met nauwelijks daglicht en daardoor muf). er zat wel een raam in de kamer, maar de afstand raam-muur was heel weinig. daardoor was de kamer zeer donker en muf, maar wel schoon. de kamer was te duur voor de prijs die werd berekend. meteen actie ondernomen en de volgende dag is de persoon van 508 naar 207 verplaatst, aan de achterkant van het hotel, waar wel voldoende daglicht door het raam naar binnen kwam. voor deze kamer moest 20 euro voor 4 nachten worden bijbetaald en dat was redelijk.

    het ontbijt was goed, verwacht niet een uitgebreid buffetontbijt en sommige producten zouden van betere kwaliteit kunnen zijn (vleeswaren en jams). m.i. is de ontbijtzaal aan de te krappe kant voor de grootte van het hotel, het kwam 2 ochtenden van de 5 voor dat we moesten wachten. ook was het op plekken in de eetzaal veel te koud door de airconditioning en verre van aangenaam om daar te zitten. maar door drukte kon het soms niet anders! het personeel in de ontbijtzaal/keuken was heel vriendelijk, werkte zeer snel. ook niet prettig voor het personeel wanneer mensen moeten wachten, zij worden erop aangekeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig licht in de kamer en de badkamer had een geurtje. Toch wel heel proper onderhouden

    Ligging je raakt er vanuit luchthaven met metro lijn 5 (groen) afstappen amistat nog 10-tal min lopen. Vanuit hotel naar stad/strand heel makkelijk met de bus. Heel vriendelijk behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Leuke en zonnige citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers kunnen wat opgesmukt worden, maar dit stoort echter niet. Vreemd genoeg zijn enkel de dames die in het hotel werken vriendelijk. De heren aan het onthaal helpen je wel, maar maken er niet veel woorden aan vuil.

    Makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven met metro (Aragon) en dan een stukje te voet naar het hotel. Voor wie een voetbaltrip plant is dit een ideaal hotel (dichtbij stadion Valencia CF). Degelijke en nette kamer (206). Goed ontbijt met mogelijkheid om ook gezond te ontbijten (granen, zaden, fruit, ... ). Prijs/kwaliteit een goede keuze!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Korte stedentrip Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De afstand met de bus naar het strand en centrum was erg prettig ongeveer 10 tot 15 minuten en de bushalte dichtbij het hotel en naar de museums in het turia park was prima te lopen Alleen toen we aankwamen wilde we een taxi nemen bleek er een taxi staking maar met de metro was het ook prima te doen Als dit bij jullie bekend was hadden wij dit graag van te voren geweten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Simpel maar proper hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    we moesten s'morgens een halfuurtje voor het restaurant openging, vertrekken naar de luchthaven en kregen niet de kans om te ontbijten. Er werd ons enkel een tasje koffie met een koekje aangeboden aan de toog van de receptie. Niet leuk en gezellig, we hadden hier tenslotte nog wel voor betaald....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets op aan te merken

    Alles was perfect. Mooie verzorgde kamer en het ontbijt daar waren we tevreden over. Alle vragen die we stelden werden steeds met de glimlach beantwoord.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,1
    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en badkamer

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, ontbijt was goed en vooral het vers geperst fruitsap was super lekker. De locatie van het hotel is goed, de kamers zijn wel aan renovatie toe, bedden zijn aan vervanging toe.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Aangenaam hotel voor verkenning van Valencia stad en omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Enkel buitenraam dat uitzag op binnenkoer met beperkt daglicht (kamer binnen in gebouw).

    Goede ligging tussen de stad en het strand met openbaar vervoer in de nabijheid. Ontbijtbuffet met ruime keuze, ieder morgen vers fruit Vriendelijk onthaal aan receptie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Goed bed, goed ontbijt, mooi weer en vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Donkere kamer

    Goede busverbindingen bij de accomodatie. Toch verrassend overal dicht bij. Het ontbijt was goed en het personeel was zeer behulpzaam, vriendelijk en sprak goed de Engelse taal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, met veel mogelijkheden om Valencia te ontdekken en niet in de drukte te zitten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Een barretjes bij hotel, zodat je niet verplicht was om saovnds nog naar buiten te moeten gaan en toch nog iets kan drinken. Personeel erg behulpzaam en erg vriendelijk. Alleen was het personeel niet allemaal op de hoogte van wat er in omgeving mogelijk was. Werd ons verteld naar het oude centrum te moeten gaan voor hop on hop of bus, terwijl deze om de hoek stopte. Zou mogelijkheid zijn fietsen te huren, dag later alle fietsen weg. Verder hier geen probleem van onder vonden kijken mee voor alternatieve, en de meeste personeelsleden wisten wel hoe en wat.

    We hadden slaapkamer met balkon op 6de verdieping, prachtig uitzicht naar gebouwen van Calatrava!! Kamer was netjes, proper en prima verzorgt, ijskastje op slaapamer. Bedden waren helemaal in orde, had alleen liever een groter kussen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    Super verblijf voor een stedentrip in Valencia.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen balkon was maar dat was niet echt.noodzakelijk omdat je toch meestal in de stad vertoefde.

    Goed ontbijt en op loopafstand van het centrum. Elke dag schone handdoeken en schoon beddegoed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    Leuke combi stedentrip met nabijheid van strand en alles verkennen per fiets.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was erg klein en de douchebak in de badkamer wat oud maar ook gevaarlijk met in en uitstappen.

    Het ontbijt was erg goed, veel verse producten en voor ieder wat wils. Er ontbraken alleen eieren ( geen gebakken of gekookt) De kamers waren goed geïsoleerd dus ondanks dat je aan een drukke weg zat , had je geen last van geluidsoverlast. Erg goede prijs kwaliteitverhouding. Wel fietsen erbij huren ( iets verderop in de straat zit goed bedrijf, minder duur dan in het hotel) dan is de stad en het strand in 15 minuten bereikbaar. De Turia rivierbedding om de hoek is een grote aanrader

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ouderwetse badkamer aanschuiven voor ontbijt, want niet genoeg plaats voor iedereen onze kamer was ouderwetser dan de kamers die je op foto te zien krijgt op booking, gelukkig waren we de hele dag op stap en doodmoe toen we op onze kamer kwamen

    lekker ontbijt goede bedden netjes prijs-kwaliteit ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Heerlijk Valencia hotel VillaCarlos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden graag een lounge gehad waar we even konden zitten en wat drinken.

    Het ontbijt was prima,lekker uitgebreid. Normale kamers. Prima bedden,elke dag schone lakens en handdoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,1
    Goede basic kamers met een heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer stonk verschrikkelijk naar sigaretten. Ons heel verblijf lang hebben we de stank niet weg kunnen krijgen, want het enige raam in de kamer, kwam uit op een binnenkoer. We hebben dus de frisse lucht gemist.

    Heerlijk ontbijt, ligging kort bij een metrohalte.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Goede uitvalbasis voor bezoek aan Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle waar voor zijn geld, dus verwacht geen luxe.

    Prima ontbijt en behulpzaam personeel. Met de bus kom je in 5 minuten in het centrum en lopend is het ook prima te doen. Ongeveer 20 minuten. Hotel heeft fieten en ligt ook vlak bij het prachtig ingerichte park in de oude rivierbedding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,8
    Eerste maal sinds we op reis gaan dat we niet echt tevreden waren van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt: zeer beperkt....., Maar dat zou dan nog zo erg niet geweest zijn als er dan tenminste van het aanbod dat er wel aanwezig was , voldoende voorraad was. Personeel: enkel van de dame die onze kamer proper hield kregen we een goedemorgen...de overige mensen.... Zowel aan het ontbijt, als aan de balie waren -misschien mede door het feit dat ze niet allemaal engels konden- niet echt klantvriendelijk te noemen. Wc: het water bleef maar lopen , maar hier werd totaal niets aan gedaan...

    De kamers werden dagelijks opgeruimd en proper gemaakt. Fietsverhuur in hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Voor de rest was het een heerlijk verblijf!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De bediening van de eerste 03dagen niet. De vrouw overhaast en onbeleefd, ze jutte iedereen op, om toch op buiten te zijn!! De laatste 02 dagen waren het vriendelijke en rustige meisjes!! zeer aangenaam!! Omdat wij op dezelfde gang lagen van de keuken, werden al wakker van het lawaai vanaf 0600Hr!! Dit is niet zo fijn!!

    Het ontbijt was heerlijk!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    Goed hotel voor als je op zoek bent naar 'de basics'
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren te weinig plaatsen in de ontbijtruimte. Daardoor moesten we regelmatig wachten tot er andere mensen weggingen.

    Zeer vriendelijk personeel Goed ontbijtbuffet

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    8,3
    Een aanrader indien je gesteld staat op wat privacy me teen eigen badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Haardroger in badkamer was stuk. Ik heb dit gemeld.

    Een lekker ontbijt, een vriendelijke bediening. En een goede kamer. Prijs/kwaliteit een aanrader

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,1
    Prijs/kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Vuil onder bed (terwijl het bed op wieltjes stond en dus gemakkelijk kon worden verrold). De kamers hebben ook een opsmukbeurt nodig.

    Lekker ontbijt (wel niets warm, maar genoeg andere keuze). Qua locatie vonden wij het perfect. Halfweg tussen de stad en het strand.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,9
    Prima voor een of twee nachtjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De gehuurde fietsen (13 euro pp per 24 uur) waren van het jaar nul. Gammel, oude sloten. Niet doen. Fietsen in Valencia is trouwens toch erg lastig. Druk verkeer. Soms zowaar een fietspad, maar dat eindigt ook zomaar weer. Vaak op stoep gefietst.

    Vriendelijk, gastvrij personeel. Locatie hotel mooi tussen oude stad en haven in. Fijne stad, veel te zien, veel terrasjes. Minder toeristen dan in Barcelona, althans in februari. Aanrader: het futuristische wetenschapspark aan de rand van de stad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,0
    hadden beter verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    hotel was verouderd. Hadden dubbel bed gevraagd maar kregen 2 eenpersoonsbedden die dan nog op wielen stonden. Op de website staat een moderne inloopdouche, wij hadden een bad met douchefaciliteit.

    ontbijt was goed, zonder meer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,3
    Redelijk hotel tussen stad en strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is gelegen aan een drukke, lawaaierige straat. Als je de ramen dicht hield, werd het warm / benauwd. De airco kon wel aan, maar deze maakte veel lawaai. De bedden waren te hard. De kamer (het hotel) is toe aan een upgrade

    Personeel was vriendelijk, de ligging (2 km van stad en strand) was goed. Het ontbijt was (zeker voor Spaanse begrippen) goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,7
    Een redelijk hotel maar zeker geen hoogvlieger!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Een iets uitgebreider ontbijt zou prettiger zijn en op onze laatste morgen moesten we om kwart voor zeven ontbijten, dat dat niet kon begrijpen we maar het geboden ontbijt bij de receptie was bijzonder karig. Wij betaalden daar wel het volle bedrag voor.

    Hoewel middenin de stad was het rustig in onze kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    We hebben fijne dagen hier doorgebracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Iets zachtere bedden, maar dat kan persoonlijk zijn.

    Het ontbijt was prima, de kamers en badkamers waren ook in goede staat. Stille kamer met prima airco

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Heerlijk verblijf gehad in Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De lokatie: hotel ligt aan een drukke weg. Een gezellige buurt is het niet. Wel makkelijk om naar het strand te fietsen (alleen maar rechtdoor).

    Prijs-kwaliteit verhouden is goed. Heerlijk ontbijt waarbij ondanks de drukte de dames er van alles aan deden om alles weer op tijd voor de volgende gasten klaar te zetten. Huurfietsen konden zonder problemen in de parkeergarage staat.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    goede locatie, goede service, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    kamer was goed, alleen het uitzicht was minder, keek op een overdekte vierkante binnenplaats van 3m2 waar bijna geen zonlicht binnenkwam, keek op 2 dichte zijmuren en de overburen

    Ontbijt was gevarieerd, alleen miste ik eieren , verder was alles uitstekend, locatie was goed, binnen 20 minuten was je in het centrum en bij de Expo gebouwen, ze hadden ook een eigen fietsenhuur, schoonmaak iedere dag

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,6
    Geweldig!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon maar dat wist ik vantevoren. Spaanse kitranden... in badkamer, maar niet storend of vies.

    Goed en uitgebreid ontbijt. Vers sap en fruit. Goede koffie en genoeg beleg. Heel goed bed!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Schitterend verblijf in een stad, die me niet zo echt aanspreekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    N I E T S

    Ontbijt ronduit schitterend. Zeer rustige kamer op 6 de verdieping. Uiterst vriendelijk personeel Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    Fijn hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Kamers netjes. Bereikbaarheid goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Prima verblijf in Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt , zeer vriendelijk personeel ! Zeer goede locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    3,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer waren verschrikkelijk gedateerd en niet schoon.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Vriendelijkheid + ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Goede service

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,8
    Gied, mooie stad Valencia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haakjes om badlakens op te hangen

    Goede ligging en huren van fietsen. Je kon zo alle kanten op

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,6
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Ruime stille kamer en het hotel is vrij centraal gelegen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was iets buiten het centrum. Met de fiets ging het makkelijk maar te voet moest je 45 minuten lopen voor je in het centrum was.

    Mooie kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Ligging: gunstig tov strand en centrum
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging: gunstig tov strand en centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Ontbijt en de kamer was schoon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en de kamer was schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deprimerend uitzicht ... voor een citytrip te aanvaarden.

    Ontbijt ... vers fruitsap aanwezig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Prima hotel !!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ruimte om elektrische fiets te parkeren en op te laden

    De ligging prima tussen strand en centrum in

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Ligging. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,7
    Goede keus voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair was matig

    Kamer en ontbijt waren prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,1
    goed, uitzicht was een domper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    uitzicht kamer, keken uit op een koker

    het vriendelijke personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Kwaliteit prijs was prima en goed locatie. Iets buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat geen raam in de kamer. Dus geen daglicht.

    Uitstekend ontbijt en goede service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    prijs/kwaliteit i.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    airconditioning en personele groet bij weggaan

    prijs/kwaliteit i.r.t. locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Goede locatie voor uitstapjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel Goede WiFi

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt redelijk beperkt, kamer aan de kleine kant

    Ruime badkamer, prima bed, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,4
    Eenvoudig stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige kleine kamer. Rumoerig aan de straat kant.

    Gunstig gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het bruin interieur

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Het was een prima prijs/kwaliteits verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Dat er geen raam waar daglicht doorheen kwam aanwezig was. Was alleen een raam op een benauwd binnenplaatsje.

    Het ontbijt was goed en uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Prima locatie om iets te gaan doen in de stad of strand
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: