Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel RH Vinaros Playa 4-sterren

Febrer de la Torre, 2 , 12500 Vinarós, Spanje

#8 van de 19 hotels in Vinarós

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 964 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    Luxe en te kort, één nacht is niet voldoende.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets bedenken!

    Het uitzicht was fantastisch, je kon tegen meerprijs onder het hotel parkeren, en dat is afgesloten. De receptioniste sprak uitstekend Engels, de kamer was ruim, en eigenlijk hadden we twee tweepersoonsbedden. We hebben heerlijk geslapen en gedoucht. Je herkent het hotel gemakkelijk want het heeft turquoise balkons. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, tafel na tafel met gerechten, vers fruit, broodjes en cakejes. Maar de eetzaal heeft geen uitzicht naar buiten.. De restaurantjes en winkeltjes vliegen je om de oren, lekker is Indiaas en de leukste winkels worden gerund door chinezen, die verkopen alles.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Fijn hotel met lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het strand beantwoordde niet aan mijn verwachting.

    Zeer lekker gegeten zowel 's middags als 's avonds, onder buffetvorm voor 8€ per persoon. Dakterras met jacuzzi en plonsbad. Vakmanschap van het personeel en de directie en dit op alle vlakken !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,8
    Een goed hotel maar geen 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    DE minibar was leeg. De koeling deed het niet. Diner. De eetzaal is een veredelde bedrijfskantine. Veel lawaai en te weinig personeel die zowel de drankjes moesten serveren als ook de tafels moesten afruimen en opnieuw dekken

    goede kamer met en mooi uitzicht. Prima werkende airco

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    9,6
    We hebben een mening gegeven over Vinaros aura. Over Vinaros playa kunnen we niets zeggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij Vinaros aura viel niets tegen. Alles perfect.

    Wij hadden een kamer in Vinaros playa geboekt maar omdat de kamers met uitzicht op zee bezet waren kregen we een kamer in Vinaros aura.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Grootschalig, maar biedt wel veel kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet er van houden. Massaal, veel lawaaierige Spanjaarden. Parkeren dicht bij het hotel is lastig. Wij hadden geluk!

    Groot hotel met goede faciliteiten. Ruime kamer, prima sanitair. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Dicht bij strand

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Dakterras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drinken op kamer

    Dakterras

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    leuk zwembad voor kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Heel massaal. Dorpje viel een beetje tegen.

    leuk zwembad voor kinderen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kunnen niets bedenken😀

    Het zijn nette kamers, ontbijt en diner waren goed (ruime keuze), vriendelijk personeel en heel fijn voor de kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Perfect hotel waar ik graag nog een keer naar toe ga.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Grote mooie kamer met balkon. Heerlijk diner en ontbijt. Alles was super.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Prima hotel. mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Totaal plaatje was perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Akoestiek in de eetzaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Akoestiek in de eetzaal

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13