Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vincci Capitol 4-sterren

Gran Vía, 41, Madrid Centrum, 28013 Madrid, Spanje

#238 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3329 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    hotel echt zijn 4 sterren waard en top verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    na een verschrikkelijke ervaring met een ander hotel wat was geboekt was dit hotel een topper, een echte aanrader, schone grote kamers en bijzonder vriendelijk personeel. gelegen aan een drukke weg maar daar heb je geen last van als je aan de straatkant slaapt. zeer goede bedden en heel schoon. metro in de buurt en restaurantjes en winkels allemaal dichtbij. gaan volgende keer weer naar dit hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptiepersoneel verkocht me een ticket voor de toeristenbus terwijl er die dag een kampioenenviering zou plaatshebben en dus de bus niet meer kwam aan verschillende haltes, dus wegggegooid geld, ze moest hiervan op de hoogte zijn geweest, jammer.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    5,8
    het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    slechte airco, werkt totaal niet( weet niet wat ze verstaan onder airco), water stinkt naar chloor, slechte douche kop, veel geld voor wat je kreeg, geen geluid dichte kamers zoals vermeld, je hoort de tv van de buren en al hun gesprekken

    het bed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Goede locatie, mooi uitzicht, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is wat verouderd, maar is nog wel prima. Wel binnenkort toe aan vervanging vermoed ik.

    Goed en uitgebreid ontbijt. Mooi uitzicht over de straat vanaf de 11e verdieping. Fles champagne van het huis door verjaardag.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,5
    In orde.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Schakelaars voor het licht naast het bed werkten niet allemaal.

    Ontbijt was uitgebreid en goed. Kamer was mooi en proper. Wel duur voor wat je krijgt, maar dat komt voornamelijk door de ligging van het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,3
    Hotel komt afspraken niet na klant onvriendelijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden de kamer aanhouden tot 17.00 door een klein bedrag bij te betalen. Op de desbetreffende dag wist men in een keer van niets . Moesten voor 12.oo van de kamer.

    De centrale ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    4,2
    Een verblijf op een mooie locatie in een gedateerd en veel te duur hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel tegen, klein en gedateerd. Het bed is ronduit slecht. Prijs-kwaliteit verhouding slecht.

    De locatie is erg goed. Het ontbijt prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,6
    Uitstekend hotel met centrale ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer netjes en schoon maar ook niet erg ruim, voldoet wel voor een stedentrip!

    Uitstekende ligging, midden in het centrum van Madrid, prima kamer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    10
    Goede ligging.. uitstekende kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer rustige kamers ondanks dat het aan de gran via ligt. Personeel en ontbijt niets over te klagen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,6
    Centrum van Madrid, top!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Centrum van Madrid, top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,3
    Locatie en hotelservice zijn prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers, vooral de badkamer, kan wat opfrissing gebruiken.

    Locatie en hotelservice zijn prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Midden in t centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet te eten!

    Midden in t centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    2,5
    zeer sl
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer slecht all

    zeer sl

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Prima hotel midden in het centrum dat is prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren prima. Alleen lampje voor s'nachts is niet prettig.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,6
    Mooi art-deco stijl luxe hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De entree, maar dat komt waarschijnlijk door de renovatie

    Art-deco stijl consequent doorgevoerd Ruim, gevarieerd en lekker ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,2
    Geweldig voor een citytrip door de toch drukke locatie, binnen helemaal niets van te merken is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer zeer proper en ruim!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,1
    Spijtig vanaf 23u is er geen enkele mogelijkheid om rustig...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Spijtig vanaf 23u is er geen enkele mogelijkheid om rustig iets te drinken om de avond af te sluiten en rustig mss een sigaret te roken. Je bent verplicht om op de gran via te staan.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,5
    Perfect gelegen tussen 3 metrostations in.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ondanks dat je geen last had van het geluid van het drukke verkeer buiten, hoorde je wel alles uit de gang. In de badkamer vond je shampoo maar geen conditioner, tandenborstel zonder tandpasta en kam maar geen bodylotion. Voor een spa in het hotel te hebben, was dit toch wel verwacht.

    Perfect gelegen tussen 3 metrostations in. Personeel was super vriendelijk en gedienstig.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    5,8
    De schone kamers en de ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij ontvangst krijg je een consumptiebon voor twee drankjes op het dakterras. Op de laatste dag moesten we dit opeens afrekenen. Personeel spreekt niet of nauwelijks Engels. Doen ook geen moeite om zich verstaanbaar te maken. De foto's op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Grote kringen op het plafond in hotelkamer, vermoedelijke lekkage. Slechte ontvangst en oude televisie. De stop van het bad werkte niet. Met behulp van pincet moest je dit openmaken. Evenals de kraan/douche schakelaar. Die werkte ook niet. Bedlampje was stuk en er miste een stoel. Geen informatiemap op de kamer aanwezig. Hotel is geen aanrader!!! Prijs-kwaliteitverhouding klopt niet!!!

    De schone kamers en de ligging.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,3
    Het ontbijt was zeer gevarieerd en ook de vriendelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel mist een ziel en de kamers moeten dringend opgefrist worden. Er is bijna geen licht in de kamer. Ook niet aan de wasbak wat vervelend is indien je je als vrouw wilt opmaken. Lezen in bed was onmogelijk door het zwakke licht in het nachtlampje. In het pleisterwerk van de vensterbank zat een enorm gat. Het personeel aan de receptie is niet profesioneel of attent. Terwijl wij op een taxi zaten te wachten, was er een der receptionisten een duidelijk prive gesprek aan het voeren terwijl de klant op hold gezet werd. Indien je 190 euro voor een nacht betaalt, vind ik het vreemd dat je op aanvraag geen waterkoker op je kamer krijgt.

    Het ontbijt was zeer gevarieerd en ook de vriendelijkheid van het personeel in het restaurant was prima ! De grootte van de kamer en het zicht op de Gran Via was een pluspunt.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    De ligging en bereikbaarheid/afstand naar de diverse...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sauna/spa gebruik tegen betaling, was niet vermeld. Buiten terras op 9e geen service, terras op 7e was mooi maar tot 2 keer toe voor privé aangelegenheid verhuurd.

    De ligging en bereikbaarheid/afstand naar de diverse gezellige pleinen en winkel/restaurants.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    9,2
    we lagen in een kamer met zicht op de Gran Via in het...
    • Zakenreis
    • Stel

    we lagen in een kamer met zicht op de Gran Via in het torengedeelte, en alles was tot in de puntjes verzorgd: zeer proper en mooie kamer, goede haardroger (dixit mijn vriendin), snelle wifi. zodra je in de lobby kwam, zat je in een oase van rust...

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,1
    De ligging van het hotel en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamers was een beetje achterstallig wat betreft onderhoud, aangezien wij veel weg waren hebben we er ook geen last van gehad.

    De ligging van het hotel en het uitzicht

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    10
    Heel centraal gelegen, hartje Madrid!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel centraal gelegen, hartje Madrid!

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,5
    De locatie was een voltreffer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie was een voltreffer.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    5,8
    Warme kamers pfffff
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warme kamers pfffff Slechte tv....

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    10
    De locatie en een top ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk niets

    De locatie en een top ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,9
    Direct in het centrum en geen geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Direct in het centrum en geen geluidsoverlast. Gaaf uitzicht.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    6,3
    Toplocatie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer is echt niet meer van deze tijd.Bah!Toilette en wastafel tegen elkaar en douche aan de andere kant van de corridor...

    Toplocatie en ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer stonk naar rook en airco werkt matig

    Locatie is perfect

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers niet zo goed onderhouden en niet echt schoon

    De ligging

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Vincci Capitol

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: