Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Viva Cala Mesquida Resort & Spa 4-sterren

Urb. Cala Mesquida, s/n, 07580 Cala Mesquida, Spanje

#1 van de 4 hotels in Cala Mesquida

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 264 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Prima plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig, vooral in de nacht door huilende baby's, en slechte isolatie van de appartementen. Ik kan me voorstellen dat het in juli/aug echt extreem druk is

    De locatie en de voorzieningen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Niet twijfelen maar boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Fantastische locatie! Uitzicht is oogverblindend. Upgrade ter plaatse genomen naar premium kamer met jacuzzi, aanrader! Supermarkt aan overkant van de weg, alles wat je nodig hebt. Direct aan het strand. Top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden een kamer met zeezicht geboekt. Dat viel eerst tegen want vanuit de kamer zag je geen zee. Enkel vanop het einde van het balkon, kon je zijwaarts de zee zien. Dit zou op zijn minst als lateraal zeezicht moeten staan op booking want als je voor zeezicht extra betaalt, dan was dit ontgoochelend. Het hotel heeft echter direct gezocht naar een oplossing en de volgende dag konden we al naar een kamer met zeezicht verhuizen. Wij kregen ook een maaltijd als compensatie voor het ongemak. Ook tijdens het verblijf kunnen wij alleen maar lovend zijn over dit hotel. Zeer lekker eten, gastvrij en vriendelijk personeel. Wij komen graag terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,6
    Top vakantie met verwarmende zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijkheid aan de receptie.

    In het najaar, herfstvakantie, 3 verwarmende zwembaden die op redelijke temperatuur zijn en 2 binnen zwembaden ( 1 voor families en 1 voor adults ) en dat is echt top. Wordt veel gedaan voor kinderen. Auto is must om te hebben. Top resort om een week bij te komen met een goede prijs/kwaliteits verhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Geweldig resort, maar prijs voor de kamer veel te duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 12 nachten

    De prijs voor de kamer was absoluut niet in verhouding met wat je ervoor kreeg. De kamer is prima, maar zelfs de helft van het bedrag wat we ervoor betaald hebben zou nog teveel zijn voor wat je krijgt. Dit was echt een enorme tegenvaller en kan volgens ons veel goedkoper. Twee jaar geleden betaalden we veel minder. We dachten dat we voor dit geld in het topsegment van het hotel zouden zitten, maar dit bleek niet zo te zijn.

    Het hotel, personeel, eten en vooral de locatie zijn geweldig. We hebben er (voor de tweede keer) een heerlijke vakantie gehad. Als je een auto huurt op de luchthaven, ben je er binnen een uurtje. Wifi was op het terrein van het hotel prima, alleen in onze kamer niet. Maar dat lag meer aan onze kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Prachtig resort voor gezinnen met jonge kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 9 nachten

    Bij slecht weer is het binnenzwembad te klein en ongeschikt voor kleine kinderen. Keukengerei was minimaal.

    Prachtige locatie. 1 min lopen naar het strand. Leuk animatieteam. Prachtige zwembaden. Het appartement was lekker schoon. Uitzicht geweldig. Mooie en rustige locatie. Goed opgezet. Veel speeltuinen. In leuk en rustig deel van Mallorca.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    Personeel was zeer vriendelijk allemaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer vriendelijk allemaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    Fijn vakantieparkje dicht bij strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig en beetje dicht op elkaar

    Mooi park met veel groen en bloemen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Top !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige loacatie direct aan zee. Zeer warm onthaal bij aankomst. Keurig schone kamers, kortom een aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    Mooie omgeving, prachtig strand ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    versleten/ meubilair en beddengoed

    Mooie omgeving, prachtig strand ,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Prachtige locatie! Voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging aan zee is super!!! Restaurants siper goed en heel vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,7
    Prachtig strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeergelegenheid dramatisch. Geen schoonmaak op 2 dagen in de week. Airco niet aan in Mei omdat men het niet warm genoeg vind. Onderhoud accomodatie.

    Prachtig strand

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    10
    Kindervriendelijke acco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op terras in de avond alleen drank kaart.

    Kindervriendelijke acco.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: