Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vivobarcelona Apartments Jordi

Princep Jordi, 14, Sants-Montjuïc, 08028 Barcelona, Spanje

#356 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 478 beoordelingen over dit appartement

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onder het bed was lang niet schoon gemaakt. Bij aankomst was er niemand om ons te ontvangen. Toen we belde werden we 15 minuten in de wacht gezet omdat de vrouw aan de telefoon alleen Spaans sprak. Uiteindelijk een uur moeten wachten. De afvoer in de badkamer stonk verschrikkelijk.

    De locatie is prima. Dicht bij de metro espanya. Ruim appartement met alle voorzieningen in de keuken. 2 badkamers. 1 wel zeer klein. De geiser was lek. Dezelfde dag kwam er iemand om het te maken. Makkelijk te bereiken met aerobus vanaf het vliegveld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Aangename citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een slaapkamer met dubbelbed was vrij klein en er was veel straatlawaai binnen te horen.

    Ligging vlak aan Plaza españa, twee slaapkamers en eraan grenzend twee badkamers met douche(bad). De kamers konden volledig verduisterd worden door rolluiken. De keuken was volledig ingericht. We hadden een avondvlucht huiswaarts we mochten van de conciërge de bagage in de kleerkast zetten en later komen ophalen in plaats van mee te slepen, een welgekomen bonus.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incheck jongen wist niet dat ik al Betaald had, dus moest betalen. Heb twee keer betaald, maar toen ik verhaal ging halen, werd dat bevestigd en als het goed is krijg ik het teveel betaald geld terug

    Rust en schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,4
    Goede locatie, met snelle verbindingen voor metro en bus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking gemaakt owv het zwembadje, maar enkel de twee appartementen op het gelijkvloers hebben een zwembadje. De reservatiemail en de informatie is dus gewoon niet correct. Bij indienen van klacht word je van VivaBarcelona naar Booking.com en weer terug gestuurd, heel teleurstellend! De bedden zijn versleten, en de douchegordijnen stinken voor het ganse appartement.

    Goede locatie, met snelle verbindingen voor metro en bus.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Gezinsvakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Terras (5 Volwassenen) - Begane Grond
    • Verbleef 6 nachten

    We hadden de pech om jonge kerels als buren in het 2e appartement te hebben, wat vooral 's nachts voor veel lawaaihinder zorgde. (na 2 slapeloze nachten en dan een telefoon naar het verhuurbureau was dit wel verholpen - het bureau luistert dus zeker naar je klachten, wat dan weer positief is) De accommodatie vonden wij wel wat verouderd, er was een tuinstoel dat stuk was, van het service ontbraken ook al heel wat zaken en dit was echt maar in een minimum voorzien. De douche was ook een minpunt. Het douchegordijn hangt over de doucherand, waardoor al het water op de grond terecht kwam. Je kon het gordijn in de douche leggen, zodat het water toch in de douche terecht komt, maar gezien het al een kleine douche is, is dit niet handig.

    Makkelijk bereikbaar appartement. We hebben de voorgestelde taxidienst gebruikt om van de luchthaven naar het appartement te gaan. De taxichauffeur had de accommodatie gecontacteerd, zodat we vlot de sleutels hadden. Heel leuk dat er een klein zwembadje was, vooral handig met kinderen. Ook het grote terras is een groot voordeel van dit appartment. De kamers kan je verduisteren met rolluiken, wat ook superhandig is. De ruime badkamer is ook een pluspunt, zeker met een gezin van 5 personen, net als de handdoeken en verse lakens bij aankomst. Ook de plaats van het appartement is goed gelegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    5,8
    Voldoende voor een korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen) - Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten

    Op de foto`s was te zien dat we buiten op de begaande grond een zitje aanwezig was. Wij zaten aan de andere kant van het pand de straatzijde en daar was niks. Er zaten ramen in, maar je kon niet naar buiten kijken. Er kwam alleen licht naar binnen. Aan voorzijde van het appartement had je afvalcontainers en dat is ook geen pretje en het stinkt bij hoge temperaturen.

    Er was airco en wifi internet Het was in de kelder, dus koel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Vervelende binnenkomst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen) - Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was degene die de sleutelkaartjes kwam brengen zeer onvriendelijk en bot. Ik was aan het telefoneren met vivobarcelona kantoor toen hij aan kwam fietsen. Hij was echt boos op ons dat wij kantoor gebeld hadden. Vervolgens zei de vrouw aan de lijn opdringerig dat ik perse niet moest ophangen en of ik wel zeker wist of die man van vivobarcelona was. Ze liet mij mijn telefoonnummer steeds herhalen. Die man wilde ondertussen ook absoluut niet met haar praten en antwoordde op mijn vraag dat hij niet van vivobarcelona was. Hij had wel de papieren van vivobarcelona en mijn gegevens op papier. Hij bleef overigens tijdens het hele incheckgesprek bot reageren. Voelde erg onprettig en onbetrouwbaar allemaal. De accomodatie was ook anders dan op de foto. Wel ruim genoeg maar absoluut niet zo mooi als op de website. Donkere kamers en geen balkon.

    Locatie zeer centraal

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Aanrader voor verblijf in Barcelona!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Enig minpuntje is misschien de ligging in de straat. Er komt nauwelijks zon op het balkon of in het appartement.

    Appartement ligt echt heel erg goed, 2 minuten lopen van de metro. Zeer gemakkelijk om je te verplaatsen naar alle kanten van de stad. Onthaal is prima, toegang van appartement is met cijfercode aan voordeur en met key-card aan het appartement zelf. Appartement was netjes, ruim genoeg en vooral erg schoon en fris. Alle ramen voorzien van rolluiken wat wel handig kan zijn in de zomer. Airco ook aanwezig!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    6,3
    Prima locatie maar appartement heeft wel wat minpunten
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen) - Begane Grond
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement was in het souteraints dus weinig daglicht. Het was ook ontzettend gehorig. Het 2 persoonsbed moet nodig vervangen worden

    Locatie is prima!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    Barcelona is top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen) - Begane Grond
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene; veel stof, slecht onderhouden badkamer, gevaarlijke douche

    Centrale ligging van het appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Mooie uitvalbasis voor citytrip barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    airco maakt redelijk veel lawaai

    aan de rand van centrum met metro vlakbij en ontbijt om de hoek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,8
    Prima lokatie, goed verzorg en compleet appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten tot iemand met de sleutel kwam.

    Prima lokatie, goed verzorg en compleet appartement.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Prima appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In de ene badkamer was het douchegordijn niet comfortabel en in de andere badkamer zat de doucheknop 'los'.

    Prima appartement. Super locatie, vlak bij toeristische plekjes en metro.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,6
    Terras, heel dicht bij metro en winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douche was aan de kleine kant, na douchen badkamervloer nat omdat douchegordijn niet gied afsloot. Dit is echter klein minpuntje en zeker geen reden het appartement niet te boeken.

    Terras, heel dicht bij metro en winkelcentrum.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,3
    Centraal gelegen voor uitstapjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De keukenuitrusting was zeeeeer slecht..1 heel klein koekepannetje...een heel klein steelpannetje....en n hele grote pan..maar als je soep wilt maken is er nog geen soeplepel aanwezig.

    Centraal gelegen voor uitstapjes...metro 250 m afstand...ook de airobus van en naar t vliegveld heeft op 250 m afstand n halte....uitstekende bedden.groot balkon

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    10
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruim appartement.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Ruim, fris, metro dichtbij!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gehorig (geluiden vanuit de straat)

    Ruim, fris, metro dichtbij!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: