Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eurostars Zarzuela Park 3-sterren

Dario Aparicio, 32, Moncloa-Aravaca, 28023 Madrid, Spanje

#169 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2518 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 53

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Goed hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel voldeed zeker aan onze verwachtingen en mochten we nog een keer naar Madrid gaan dan boeken we weer dit hotel.

    Goed en vriendelijk personeel. Voldoende parkeergelegenheid bij het hotel in een beveiligde omgeving. Je kan 24 uur per dag je auto bij het hotel parkeren en je krijgt een code voor het openen van de schuifpoort na 24.00 uur. Goed werkende airconditioning op de kamer die je op fluisterstand kan zetten, zodat je 's nachts prima kan slapen in een goed bed. Fijn zwembad met ligbedden. Er is een badmeester aanwezig. Ontbijt was erg goed en meer dan voldoende keus. Diner voor €15,= was prima en het eten staat goed in verhouding met de prijs. Bushalte voor de deur en voor €1,50 p.p. enkele reis ben je in 15 minuten op het busstation Moncloa. Van daaruit is het ongeveer 20 minuten lopen voor de bezienswaardigheden in Madrid. Taxi kost ongeveer €15,= euro naar de bezienswaardigheden in Madrid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Prima plek om Madrid te bezoeken maar ook de drukte te kunnen onvluchten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten was niet bijzonder, maar dat kan ook eigenlijk niet voor 15 euro p.p.

    Netjes verzorgde omgeving, prima uitvalsbasis om Madrid te bezoeken, als je het niet erg vindt om eerst ongeveer 15 min in de bus te zitten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,2
    Goed hotel, rustig gelegen, met directe busverbinding naar centrum
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel. Gratis parkeren van auto op groot prive terrein. Voor het hotel stopt de bus die naar metrostation Moncloa gaat en vandaar uit zo in de stad. Ook stopt de bus voor Moncloa hospital, erg geschikt dus om in dit hotel te verblijven wanneer u dagelijks naar het ziekenhuis moet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,3
    Goed hotel net buiten Madrid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij moesten buitenom van receptie/restaurant naar onze kamer lopen.

    Kamer standaard, parkeren prima. Goed bewaakt. Restaurant middelmatig. Verbinding bus naar buitenkant Madrid goed. Slechts 15 minuten lopen naar centrum Madrid vanaf eindhalte bus.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Een echte aanrader! Dichtbij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Echt een fantastisch hotel. Hele rustige buurt, heel stil Snachts. Bushalte voor de deur en in 30 minuten naar de metro waar mee je in no time in het centrum bent. Prachtig hotel, geweldige kamer, spectaculair ontbijt! Vriendelijk personeel en schoon. Kortom alleen maar positief!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    6,3
    Gratis parkeren op het terrein van het Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de krappe kant voor 3 volwassen personen en bedden, geen tafel en stoelen op de kamer. Oud meubilair, zeer smalle kledingkast. De kamers en de rest van het Hotel zijn aan een renovatie toe. Terwijl de buitenzijde van het Hotel er mooi uitziet.

    Gratis parkeren op het terrein van het Hotel. Goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Het verblijf is heerlijk !!! Heerlijk gegeten !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zondag is wat minder om met openbaar vervoer te reizen, langer wachttijden !!!

    Het ligt aan de buitenkant van Madrid. Van daaruit konden we met de bus en daarna de metro naar het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Heerlijke plek om te ontspannen na de culturele indrukken van de hoofdstad !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Vanuit het vliegveld is dit hotel gemakkelijk te bereiken met de taxi. De kostprijs is ongeveer 45 euro. Het is heerlijk om in de voormiddag bij het zwembad te relaxen na een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Nadien kan je zeer gemakkelijk de bus nemen en nadien overstappen op de metro om het centrum van Madrid te bereiken. Hier heb je ongeveer 20 minuutjes voor nodig. Je kan ook prima eten in het hotel. Wanneer je kiest voor het 3-gangenmenu betaal je hiervoor 15 euro per persoon inclusief brood, water en wijn. De wifi is zelfs bij het zwembad erg snel. Grote keuze bij het ontbijtbuffet. Niet te begrijpen dat iemand hier niet mee tevreden zou zijn (allerlei soorten koffie/thee, vers fruit, yoghurt in diverse smaken, fijne vleeswaren, kazen, warme gerechten, gedroogde vruchten, ... De kamer is onberispelijk schoon !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Rustig, aan de buitenrand van Madrid gelegen hotel. Stad prima te bereiken met bus/metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers uitstekend. Heerlijk zwembad in de ruime tuin. Prima en zeer uitgebreid ontbijt. Om in het centrum van Madrid te komen stopt er een bus voor de deur. Die brengt je naar het metrostation Moncloa. Van daaruit is de gehele stad bereikbaar!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel voor Madridbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat op de ligwei bij het zwembad te weinig ligstoelen staan

    Een prima locatie als je madrid wil bezoeken. De bus die bij de deur stopt zet je bijna in het centrum af. Je kunt ook zo de metro in. Als het te warm is om Madrid te bezoeken kun je een duik in een heerlijk zwembad nemen. Het onbijt is goed verzorgd. Voor het diner kun je kiezen uit een eenvoudige kaart.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Fijn hotel voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zijn met de auto naar de stad gegaan daar we eerst bus en dan metro niet zagen zitten. Het is wel een uitdaging om in Madrid te parkeren ook omdat ze aan de weg aan het werken waren. Voor de rest zijn er wel genoeg parkeerplaatsen in de stad.

    Heerlijk zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    Personeel is erg aardig en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer is iets te klein en het bed te hard.

    Personeel is erg aardig en behulpzaam. Zwembad is schoon evenals de rest van het hotel. Omgeving is prachtig en met het ov is de stad in 30 min te bereiken, een taxi kost ongeveer 17euro dus als het laat wordt erg goed te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    Ontbijt erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    lig bedden aan het zwembad zijn er te weinig wij hadden eigen stoeltjes meegenomen anders moet je op het gras liggen bedden in kamer zelf erg hard

    Ontbijt erg goed zwembad lekker dicht bij Madrid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Zeer goed ontbijt, heerlijk buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad was dicht en er is geen lounge om te zitten. De bar is ongezellig en het personeel mag er vriendelijker zijn.

    Zeer goed ontbijt, heerlijk buffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Prins hotel busstop voor de deur om het kwartier bus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst op de kamer Kluis batterij leeg, geen strijkijzer wel in info- klefingkast deur kapot, geen badstop en geen toiletpapier. Allemaal opgelost via receptie maar niet standaard 4* hotel.

    Na lange drukje dag in Madrid heerlijk rustig slapen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    6,7
    Mooi hotel, maar met een dicht zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb duidelijk aangegeven dat ik opzoek was naar een hotel met een zwembad. Ik heb 60 euro per nacht betaald om van het prachtige grasveld met zwembad te genieten. Kom ik aan: zwembad dicht. Deze gaat pas volgend zomer weer open..

    Erg mooi hotel. Je krijgt precies wat je op de foto's ziet.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Ontvangst Receptie onvriendelijke Man
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst Receptie onvriendelijke Man

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,2
    Rustig comfortabel verblijf voor bezoek aan Msdrid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De routing on het hotel, waar vind je wat.

    Rustige ligging,prima zwembad. Bushalte voor de deur, met 30min in hartje Madrid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,1
    Schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet mogelijk. S’avonds was het eten erg matig.

    Schone kamer. Fijn zwembad. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Heerlijk zwembad, helaas maar beperkt open.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was zeer slecht.

    Heerlijk zwembad, helaas maar beperkt open. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,7
    Rustige ligging met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was vorig jaar bij hotel Eurostars Cascais. Helaas was dit hotel niet te vergelijken met Eurostars Cascais.

    Rustige buurt met busstop voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden alleen de eetzaal inkomen door naar buiten te gaan. Eetzaal was in een ander gebouw

    Ontbijt was zeer goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Fantastisch ontbijtbuffet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beperkte kaart voor diner

    Fantastisch ontbijtbuffet

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    Plaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plaats

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,5
    Eurostar
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was ver van het centrum

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Leuk rustig hotel met goede accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Goed opletten bij de afrekening van cafetaria en restaurant geboekt op de kamer

    Ontbijt was geweldig en bedden zijn reuze comfortabel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,2
    Een goed stadshotel met prima parkeergelegenheid en goed openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De vloer is aan vervanging toe.

    De bus stopt voor de deur en brengt je snel naar de metro.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Het hele complex
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele complex

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    4,6
    De buitenkant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Romantische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    De buitenkant

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding, ik kom met regelmaat in dit...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs kwaliteit verhouding, ik kom met regelmaat in dit hotel, dat zegt genoeg. Locatie: wat ver van winkels etc maar goed bereikbaar met OV

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    De ligging: zeer rustig, buiten het stadsgewoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging: zeer rustig, buiten het stadsgewoel. Het centrum van Madrid is per bus en met de metro vlot te bereiken.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Heerlijk zwembad, aardig en hulpvaardig personeel en een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren wat hard en het was douchen in bad.

    Heerlijk zwembad, aardig en hulpvaardig personeel en een rustige, maar goed bereikbare locatie met voldoende gratis overdekte parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    mooi uitzicht, rustig, lekker zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de afstand van de ingang van het hotel naar de kamers vond ik onhandig met allerlei deuren en liften en naar binnen en weer naar buiten

    mooi uitzicht, rustig, lekker zwembad

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    super lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niks alles was goed

    super lokatie. lekker rustig en je bent zo met de auto in de stad waar je prima kan parkeren. lekker zwembad en goed ontbijt. schoon.aardig personeel. gewoon helemaal goed

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,9
    Ontbijt met heel veel fruit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden aan de harde kant, maar in Madrid zoveel gelopen, dat we 's avonds toch als een blok in slaap vielen.

    Ontbijt met heel veel fruit. Mooie kamer. En nog één stoel erbij gekregen.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,5
    Prima ligging en super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het zwembad nog gesloten was bij dik 32 graden. Seizoensgebonden zwembad pas half juni open. Tijdens reserveren ws over het hoofd gezien, anders had ik n ander hotel MET zwembad die wel geopend was geboekt. Verder was alles perfect!!

    Prima ligging en super hotel

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    8,8
    Zeer goed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de vertrekdag vroegen we om een meeneemontbijt omdat we niet op tijd konden ontbijten. Hoe groot was onze teleurstelling toen we zagen wat er in zat: een kleffe sandwich, een keiharde groene appel, en een klein yoghurtje. Dat was alles.

    Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Schone en comfortabele kamers.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Prijs kwaliteit verhouding is erg goed makkelijk bereikbaar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prijs kwaliteit verhouding is erg goed makkelijk bereikbaar bus 161 vanuit Moncloa 15 min

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijt, mooie kamer Wel auto nodig, dan is Madrid snel berekbaar

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    8,3
    prima kamers ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt meer variatie bv een gekookte ei

    prima kamers ontbijt goed

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    6,7
    Het ontbijt was super lekker!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers vonden we niet zo schoon, lag veel stof overal.

    Het ontbijt was super lekker!!!

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    9,6
    prijs kwaliteit, rustige omgeving, zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    openingstijden van zwembad kunnen ruimer

    prijs kwaliteit, rustige omgeving, zwembad

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Mooi hotel, rustig gelegen, verzorgd en proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verbinding naar centrum Madrid moet je doen met bus (elke 15 minuten) i.c.m. metro. Ofwel met taxi.

    Mooi hotel, rustig gelegen, verzorgd en proper.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Rust en een drukke stad om de hoek
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Openingstijden zwembad vond ik te beperkt!

    Rust en een drukke stad om de hoek

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Rustige omgeving en rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matrassen van de bedden zijn erg hard. Liften zijn krap; onduidelijke routing in het hotel.

    Rustige omgeving en rustig hotel. Uitstekend ontbijt.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,8
    Lokatie en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lokatie en zwembad

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,3
    De mooie en ruime kamer met veel comfort.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontbijtruimte is vrij klein en lawaaierig.

    De mooie en ruime kamer met veel comfort. Het uitgebreide en lekkere ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    steeds problemen met kamersleutel

    mooi hotel

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, goede verbinding bus metro met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, goede verbinding bus metro met centrum Madrid.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    Goed ontbijt, rust en groen en fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer aan de kleine kant

    Goed ontbijt, rust en groen en fijn zwembad

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Mooie kamer met terras op de begaande grond
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tuin nov niet gemaaid Zwembad dicht

    Mooie kamer met terras op de begaande grond

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,9
    Rustig gelegen,fijn personeel en goed ontbijt
    • Stel

    Wij vonden het bed te hard.

    Rustig gelegen,fijn personeel en goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    10
    Locatie, mits je een auto hebt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, alles naar verwachting

    Locatie, mits je een auto hebt Vriendelijkheid personeel Hygiene en Faciliteiten

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 53

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Eurostars Zarzuela Park

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: