Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zenit Valencia 4-sterren

Bailen, 8, Extramurs, 46007 Valencia, Spanje

#21 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1240 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    De ligging is prima direct naast station en tegenover de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meeste mensen aan de receptie waren niet vriendelijk. Er werd niets gezegd wanneer je voor de receptie langs liep naar binnen danwel naar buiten.

    De ligging is prima direct naast station en tegenover de metro. Dicht bij oude centrum en de winkelstraten. Goede bedden en nette kamer. Geen geluidsoverlast van buiten wel iets gehorig van de gangen. Ontbijt in hotel is keurig en lekker vers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Goed hotel, netjes, n op vrij redelijk centrale plek in Valencia.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Direct voor de ingang staat het helemaal met motoren en scooters.

    Het ontbijt is prima. Er gevarieerd aanbod. Ondanks dat het tegenover het station ligt is er rust in het hotel te vinden. Er is een garage maar die is nogal klein en krap.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt. In een relaxte sfeer. We hadden een kamer op de 6e verdieping, dat is inclusief een groot dakterras, zeker een aanrader. Schone kamers, nette moderne aankleding. Prima locatie, zeker mbt gebruik openbaar vervoer. Binnenstad is ook op loop afstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Leuke locatie met sensationeel uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Leuke locatie met sensationeel uitzicht. Personeel van de balie was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Voor de prijs een absolute aanrader in een uiterst gastvrije stad. Gelegen vlakbij de Metro naar het vliegveld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Supervakantie !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik kan geen enkele negatieve opmerking geven.

    Wij hadden de junior suite, die was in één woord TOP. Het ontbijt was heel lekker en uitgebreid. Personeel heel vriendelijk. Hotel is perfect gelegen : je kan alles te voet bezoeken, met de metro ben je in 20 min op de luchthaven en even ver van het strand. Je hebt er een prima nachtrust, niets lawaai van straat of van hotel. 's Avonds kan je nog laat terrasjes doen of winkelen en met een veilig gevoel terugkeren naar je hotel. Het was onze eerste citytrip, eerste ervaring met Valencia. Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden die Valencia bezoekt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    Prima. Zouden we zo weer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Fijne kamers. Goed ontbijt, maar je kunt ook buiten het hotel goed en goedkoop ontbijten. Centrum naast de deur. Chinese buurt. Tip: Ga naar Sake Calle Conde de Altea 19 in de wijk Ruzafa als je van sushi houdt. Geweldig eten voor maar € 14,95 p.p. We zijn 2 keer geweest omdat het zo lekker was. Ook al zit er niemand binnen op een rustige avond, maak gebruik van onze goede ervaringen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Advies: box met tissues op kamer

    Kamer uitzicht was leuk en goede bedden en prettige badkamer. Zeer vriendelijk personeel. Daar niet ontbeten dus geen oordeel hierover

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Perfecte locatie / matrassen vielen tegen (erg hard)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De bedden waren erg hard, deed na 'n nacht pijn aan heupen

    Perfecte locatie recht tegenover Metro uitgang (20 min. naar luchthaven). Meteen aan de rand van het oude centrum. Zeer goede/stille airco.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Prima hotel met vriendelijk personeel in een inspirerende stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was klein en het restaurant en de bar waren in het weekend gesloten

    Ontbijt was goed. Eenmaal in het hotel gedineerd en dat was voortreffelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,9
    Als we Valencia nog eens bezoeken, dan is dit ons hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijtbuffet was ruimschoots aanwezig en van voldoende kwaliteit, ook werd het tijdig aangevuld. Het fruit was vers / niets uit blik of prefab. In week 8 (februari 2018) hadden wij het geluk dat er nog een kamer beschikbaar was met NIET vernieuwde matrassen en men uiterst behulpzaam was bij de verhuizing. De nieuwe matrassen zijn van goede kwaliteit, maar voor ons toch een tik te hard! Dit hotel is een aanrader, ook omdat het met bus en metro goed bereikbaar is en ligt aan de zuidkant op korte loopafstand van de oude binnenstad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    uitstekend adres in centrum Valencia
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de vriendelijkheid van het personeel. De geluidsdichte kamer, het goede bed. locatie in het centrum met zicht op het mooie station. alles op loopafstand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    10
    Een zeer verzorgd hotel, behulpzaam personeel en ligt gunstig t.o.v. openbaar vervoer en het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben niets gemist! Geen tegenvallers dus; alleen maar een aanrader.

    Na onze vroege aankomst in de morgen (10.00 uur) konden wij gelijk inchecken en kregen de sleutel van onze kamer. Echter, bij binnenkomst zag de kamer er fantastisch uit, maar hing er een "bijzonder luchtje". Dit gemeld bij de receptie waarop ons een andere kamer werd aangeboden. (in de loop van de middag beschikbaar). Onze bagage konden wij beheerd achterlaten. Bij terugkomst aan het einde van de dag kregen wij de sleutel van onze nieuwe kamer. Eén van de mooiste kamers van het hotel. Bovenste verdieping met (gemeubileerd) groot privé dakterras! Een prachtig uitzicht over de stad! De kamer was geweldig en had een aparte privé TV kamer. Een gratis upgrade! Meer dan geweldig! Waarvoor nogmaals dank hotel Zenit!! Het hotel in zijn totaliteit ziet er erg verzorgd uit. Het ontbijt was goed. Het personeel erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Het hotel ligt zeer gunstig t.o.v. metro (Xativa) vanaf vliegveld, tegenover treinstation en dicht bij centrum!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    9,6
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had niet echt een uitzicht vanuit mijn kamer, maar dat krijg je in het centrum.

    Echt centraler dan deze lokatie kan je niet zitten. Hartje centrum, naast het treinstation, metro en je hoeft maar de straat over te steken en je bent bij alle winkels en restaurants. OV is trouwens ideaal in Valencia, een taxi heb je echt niet nodig. Ik vond de kamer fijn, het bad ideaal. En de sauna in het hotel is heerlijk en privé.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf gehad in prima hotel en fantastische stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond de (eenpersoonskamer) klein, hoewel alles erin zat. Ik zat aan de achterkant en daar stikte het van de katten, de heel tijd hoorde je het gejank (hadden voorjaar in het hoofd denk ik :)). Had oordoppen mee, dus geen probleem.

    Het ontbijt was prima. Hard bed, maar dat vind ik persoonlijk erg prettig. De locatie is waanzinnig, dichtbij bus naar strand en metro naar airport (20 minuten voor € 5,-) en middenin de stad. Top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,8
    Mooie locatie naast station noord.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Mooie locatie naast station noord. Tip: Als je met de AVE wilt reizen is er een shuttlebus vanaf Noord naar Joaquin Sorolla, vanaf 06:00 om de 10 minuten, reistijd 1 minuut. Verder keurig hotel, goed gelegen en een prima prijs-kwaliteitverhouding, iig voor de periode dat wij er waren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk hotel op loopafstand van de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan eigenlijk niks bedenken.

    Het hotel ligt aan de rand van de oude stad. Prima niet al te groot hotel met vriendelijk personeel die je helpt met al je wensen. En Valencia is een prachtige veelzijdige stad. De eenpersoonskamers zijn prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,4
    Ok als het 2012 was
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik reis veel en waardeer een bepaald comfort anno 2017. Alles naar verhouding prijs/kwaliteit uiteraard. Dit hotel ook geselecteerd vanwege de faciliteiten. Het personeel is ongeinteresseerd en bij aankomst zelfs onvriendelijk. Geen oogcontact of interesse in de gasten. Tijdens het verblijf een aantal keer de receptie benaderd om vragen te stellen. Personeel (senior staff) was kortaf en te druk met de telefoon of papierwerken liet duidelijk merken niet graag van dienst te zijn. Verrassend en dit maakte de receptie indruk erg slecht. De kamers zijn gehorig; je hoort alles van de gang inclusief de stofzuiger elke morgen. Kamer ontbrak een goede spiegel ( alleen een smalle strook in de kast), kluis werkte niet. Tv heeft Spaanse, enkele Franse en een Arabische zender, geen internationale zenders of mogelijkheid tot streamen vanaf je eigen media. WiFi in kamer wisselde continue van snelheid, onafhankelijk van het tijdstip. Uitzicht aan de achterzijde was zeer onprettig helaas. De gym stelt niets voor als je een beetje serieus traint. Er staat een roeimachine, fiets, loopband en crosstrainer. Slecht onderhouden en niet soepel in gebruik. Geen losse gewichten of ruimte om vrij te trainen. Tevens moet je deze ruimte reserveren omdat er één persoon per keer in mag. Airco in gym werkt niet en de sauna bleef op slot (het weer was een tweetal dagen minder ;)) Bar in het hotel is op zaterdagavond om 23:00 gesloten.

    De locatie is super, vlakbij metro en treinstation. Je loopt zo naar het oude deel van Valencia toe even snel naar het winkelgebied. Ook het nieuwe deel is goed loopbaar. Kamers zijn ruim, badkamer wat ouder maar netjes en schoon. Vloer is prettig (kunstof) en de kamers zijn goed verlicht. Bedden zijn comfortabel. Nacht receptionist was wel bijzonder behulpzaam. In de gym heb je een sauna en douche. Behalve in de gym is er overal WIFi. Twee liften dus dat gaat redelijk vlot.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Een topper!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De gym/sport faciliteit, er staan 3 cardio toestellen (verouderd)

    Dit is een echte topper voor een stedentrip naar Valencia. Het hotel ligt pal naast station Noord en het metrostation Xativa, je merkt hier niets van in de kamer. Dit hotel ligt echt perfect. De kamers zijn mooi en het ontbijt is heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    prima hotel voor stedenbezoek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    zeer centrale ligging en met metro voor de deur; tegenover het treinstation; meerdere buslijnen binnen bereik; ondanks centrale ligging toch rustige kamers zonder geluidsoverlast van verkeer; bij aankoop dagkaart of meerdaagse kaart voor bus en metro beschikking over uitgebreid en goedkoop vervoer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Top locatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer had iets schoner gekund, en de airco werkte niet naar behoren. Ook zaten wij aan de achterkant van het hotel waardoor we geen fraai uitzicht hadden.

    De locatie is top! In het centrum en naast de metro en bussen. Grote kamer en bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    Prima hotel, perfecte locatie, geweldige stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik de bedden best hard, maar dat is persoonlijke voorkeur. Ontbijt hebben we in de buurt gedaan, paar goede tentjes om de hoek en veel goedkoper.

    Het hotel ligt op een heel goede locatie, naast het station en toch heb je totaal geen geluidsoverlast. Nette kamers. Personeel is heel vriendelijk en helpt waar het kan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    prima centraal gelegen met directe verbinding airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    prima hotel aan metro station rechtstreeks naar de airport en ligt voor treinstation Noord het centrum ligt voor de deur en alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. in omgeving heel veel bars en etensgelegenheden. ontbijt via de site is 12 euro maar bij aankomst wor dt deze tegen 8 euro aangeboden. er zitten veel bakkers en eettentjes in de omgeving waar je voor een paar euro lekker kan ontbijten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,6
    Vanuit een comfortabele (thuis)basis een geweldige stad ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Werkelijk niets!

    Heerlijk ontbijtbuffet met veel vers fruit, lekkere broodjes en nog veel meer. Comfortabele kamer met alles wat je nodig hebt. Badkamer waar alles werkt, van föhn tot prima douche en ligbad. Geweldig uitzicht op het oude station van Valencia. Vlak bij een metrostation, in het oude, mooie centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Fijn hotel, mooie, maar gehorige kamers, op een goede locatie in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn erg gehorig, s'nachts een paar wakker geworden door de buren. Je kan niet gebruik maken van het dakterras als je geen junior suite hebt geboekt. Hou hier dus rekening mee. Geen Nederlandse tv zenders.

    Fijne locatie, in het centrum. Schone en moderne kamers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Ondanks de ligging (net naast treinstation) totaal geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was niet slecht maar nogal ééntonig.

    Ondanks de ligging (net naast treinstation) totaal geen hinder gehad van geluidsoverlast. Goed centraal gelegen om de verschillende wijken te bezoeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegevaller

    Locatie is perfect. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ontbijtbuffet is eerder aan de beperkte kant voor een vier sterrenhotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Top locatie , metro halte/bus halte vlakbij - handig voor bezoeken strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    - ontbijt wel lekker, maar weinig variatie - maar 1 koffie machine (deze was traag)

    + Locatie + comfortabele bedden / goed werkende airco + konden 15 minuten eerder ontbijten op laatste dag dankzij persoon aan de receptie (dit bespaarde ons heel wat haast en spoed) aangezien we vroege vlucht hadden + veel vers fruit bij ontbijt / vers fruitsap

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden van tevoren twee keer aangegeven dat we vroeg moesten vertrekken. Was geen probleem er zou gezorgd worden voor een klein ontbijt en koffie of eventueel een lunchpakketje om mee te nemen . Toen we dus om 6.30 uur beneden kwamen stond er een medewerker die van niks wist en er was ook niets. Dus we konden vertrekken zonder ontbijt terwijl dat toch in de prijs is inbegrepen en we het duidelijk hadden aangegeven. Aangezien we het er dus helemaal niet mee eens waren bracht hij wel koffie en toen ik zei dat er punten afgingen en dat het niet klopte werden er dan toch wat croissantjes en chocoladebroodjes warm gemaakt niet echt ontbijt maar toch. gelukkig was de taxi wel besteld die goedkoper was hadden ze gezegd dan de taxi"s voor het station. Maar dit met het ontbijt was echt een domper na zo'n fijne vakantie in dit hotel. En degene die alles beloofd had was er niet.

    Bij de receptie heel vriendelijk ontvangen. Onze kamer was nog niet klaar wat begrijpelijk was omdat we vroeg waren. We konden onze koffers in bewaring geven en ons werd verteld hoe laat de kamer gereed was, wat aardig klopte. Bedden waren heel goed, lekker ruim. Alles was schoon. Heb om extra en zacht kussen gevraagd en werd meteen geregeld . Ik vond de kamer op zich wat klein i.v.m. koffers plaatsen . Geen probleem verder, want we zijn toch de hele dag weg . De kamers zijn wel heel erg gehorig. Ik dacht eerst dat er iemand op de gang stond maar dat waren de buren tegenover ons die ik hoorde praten. Je hoort ook de bovenburen lopen maar dat komt natuurlijk door de laminaat vloer. Ik denk dat het met vloerbedekking meer dempt maar dat is minder schoon. Ontbijt was heel prima alles werd perfect aangevuld. En vriendelijke medewerkers. Midden in de stad station voor de deur metro om de hoek wat wil je nog meer . Valencia is een echte aanrader

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    een aanrader😊
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Kamers wel een beetje gehorig maar wij hadden geluk met rustige buren.

    Locatie was top.centrum op wandelafstand.metro aan de deur en bus naar strand om de hoek. Excellente restaurants op 10min wandelen. Een aanrader!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,1
    zakelijk ogend hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteit op de kamer en de bedden vielen tegen, best hard en rolden weg

    Centraal gelegen hotel, veel interessante wijken op loopafstand. Al het OV voor de deur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    net hotel en goed bereikbaar vanuit de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel achter de receptie mag wat meer aandacht hebben voor de gasten, zoals gedag zeggen bij het langslopen en vragen hoe het verblijf is geweest bij het uitchecken.

    Uitstekende service van de kamermeisjes die dagelijks het bed opmaakten, prullenbakken leegden en voor schone handdoeken zorgden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Perfect gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken.

    Niet ver van centrum en lekkere restaurantjes. Rechtstreekse metro vanuit luchthaven. Naast treinstation, maar geen lawaaihinder.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,1
    Centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen 2 pers.bed maar 2x1 pers. die wegrollen op het parket. Geen waterkoker op de kamer. Personeel niet geïnformeerd over O.V. en niet inlevend. Na 8.30 worden er geen eieren gerechten meer geprepareerd bij het ontbijt. Ontbijt is veel zoet en wat karig voor 4*.

    Locatie is prima. Metro en bus voor de deur van het hotel. Ruime moderne kamer. Straat rumoer valt erg mee. Fitness ruimte vrij klein maar wel met moderne apparaten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Zeer makkelijk bereikbaar, vliegen dan metro, kan niet missen welke en maar heel klein stukje lopen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee mogelijkheid om te maken op de kamer.

    Prima bedden, kamer en badkamer Locatie perfect, dicht bij metro, dicht bij bushalte voor naar het strand en lopend het centrum in, voor zowel oude deel als de winkelstraat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,2
    Ontspannen en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenaar wat nors overig personeel zeer vriendelijk.

    Prima ontbijt. Koffie Americano heb ik gemist.Gehuurde fietsen konden we stallen in de kelder. Late check out 16 uur voor 20 euro. Ontbijt in hotel geboekt voor 8 euro.Hoewel gelegen in centrum naast station super rusit9 zelf met raam open goed te doen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ruimte om echt buiten te kunnen zitten

    Locatie, faciliteiten, modern, prima airco en lekker ontbijt. Snel in het centrum en vlakbij een metro halte. Kortom, prima hotel om vlaencia te verkennen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Fijne comfortabele kamer met prima badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtbuffet viel ons wat tegen, voor de prijs van het ontbijt kan je ook prima in de stad een ontbijtje pakken.

    Fijne comfortabele kamer met prima badkamer. Aanwezigheid van parkeerkelder was erg prettig (al was het niet een heel ruime garage). Direct naast het station en aan de rand van de gezellige binnenstad. Restaurants, barretjes en winkels op struikelafstand. Relatief weinig geluid vanaf de straat ondanks de drukke taxi opstelplaats tegenover het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Al bij al een leuke locatie om te overnachten bij een citytrip mits een paar aanpassingen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen Wc-borstel in de badkamer wat toch een must is. De ontbijtruimte was heel klein, wij waren met 6 personen en konden nooit samen ontbijten want er was geen plaats voor ons 6. Het was soms lang wachten als er tassen of borden ontbraken en als je wat later ging eten waren er geen appelsienen of kiwi's meer. Er was slechts één koffiemachine die heel traag werkte en dat was echt weinig als iedereen in de ruimte aanwezig was 2 had gemakkelijker geweest.

    De ligging van het hotel was perfect dicht bij alles, super!!! Het personeel was supervriendelijk, zeker aan de receptie altijd bereid je te helpen een verdiende pluim!!! Goede geluidsdichte kamers, heel rustig om te slapen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,3
    Goed hotel op zeer goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Erg harde bedden. Gehorig voor geluiden van buren en gang

    De locatie is geweldig: dichtbij metro en op loopafstand centrum Ruime, moderne, zeer schone kamer Geen geluid van buiten ondanks de drukke omgeving

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    7,9
    degelijk hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    zoals in vele hotels : slechte hoofdkussens. de kamers waren niet zo geluidsdicht. prijs/kwaliteit niet zo goed

    propere degelijke kamers, lekkere ontbijtbuffet met Spaanse toets, perfecte ligging vlak bij de metro aan de rand van de oude stad

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    Prima verblijf aan de rand van de oude stad, met alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was prima, maar niet uitbundig.

    Uitstekende locatie. Vriendelijk personeel. Mooie, schone en moderne kamers. Geen geluid van buiten, wel van de buren.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,8
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Meer Engels naast het Spaans. een Engelse krant bijv. Geldt voor heel Valencia.

    Was OK. Goede locatie, zeker tijdens Las Fallas. Alles op loopafstand en vanuit onze kamer met balkon zicht op de verbranding Fallaspoppen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    Gunstig gelegen, goede airco, schoon, geen geluidsoverlast,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstig gelegen, goede airco, schoon, geen geluidsoverlast, goede isolatie. Ontbijt is goed, goedkoper als je het ter plaatse afspreekt (€8,- ipv €12,- online)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,5
    Goed hotel tegen prima prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren echt slecht. Erg hard en de veren staken in je schouders. Als er een topper op zou liggen is dat opgelost en zou ik iedereen dit hotel aanraden

    De kamers waren erg schoon, personeel vriendelijk en behulpzaam en de locatie is geweldig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fitness zaal stelt niet zoveel voor. Er staan een paar oude apparaten dus verwacht daar niet te veel van, als je hier gebruik van zou willen maken. De sauna (staat in de fitness ruimte) is wel fijn!

    De locatie is echt top en het personeel is erg vriendelijk. Wij hadden fietsen gehuurd voor een paar dagen en mochten deze gratis parkeren in de parkeergarage. Ook mochten we tegen een kleine bijdrage later uitchecken gezien we 's avonds pas terugvlogen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,3
    Locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat sober. Had thee/koffiefaciliteiten prettig gevonden.

    Locatie was top. Bus, trein en metro voor de deur. Hotel was erg schoon en netjes. Goed ontbijt. Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    Perfecte centrale locatie om Valencia te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer had iets groter gekund (niet echt een probleem)

    De centrale ligging bij het centrum. De werkelijk geluiddichte kamers. Een rechtstreekse verbinding met de metro vanaf het vliegveld. Het metrostation op 100 meter.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,8
    centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitzicht vanuit het raam tegenover woon gebouwen gordijn blijft dicht.

    centrale locatie. Schoon en modern. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Rustig. Goede licht en geluid isolatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    PERFECT
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen.

    Alles gewoon. Hotel is super,vriendelijk personeel erg behulpzaam en eerlijk.Ontbijt zeer uitgebreid en vers. Ligging overal dichtbij.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,3
    Goed hotel met prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met uitzicht op de levendige Carrer de Xatíva en op een stuk van station del Nord. Vanuit het hotel waren veel bezienswaardigheden lopend te bereiken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,9
    Goede locatie, verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had iets groter mogen zijn. Douchen in bad niet ideaal. Verder prima.

    Nette kamer, ruime keuze ontbijtbuffet, locatie (dichtbij metro, op loopafstand van het oude centrum), prima bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,6
    Business hotel goed geleggen naast station noord.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Business hotel goed geleggen naast station noord. Ruime kamers, mooi badkamer, alles in orde. Kliene parking onder het hotel, 20euro geloof ik, dat je beter kunt reserveren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,6
    Geweldige locatie bij trein/metro station in hartje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    had van tevoren parkeerplek in de garage moeten reserveren

    Geweldige locatie bij trein/metro station in hartje Valencia

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,8
    Fantastisch, ik zou het hotel zo aanbevelen aan vrienden en kennissen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets het was prima!

    De combinatie van de kwaliteit van het hotel en de centrale ligging van het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toplocatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Ideaal hotel om Valencia te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie is ideaal. Het hotel is uitermate rustig en stil. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Goed hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    Rustig in verhouding tot positie in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras en kussens, matras hard, kussen te dun

    Rustig in verhouding tot positie in centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Het ontbijt was compleet, vers fruit en fruitsappen, het is...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was compleet, vers fruit en fruitsappen, het is ideaal gelegen, gewoon super!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Heel mooi modern hotel met fantastische ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    nihil

    Het hotel was gelegen in het centrum van Valencie en had een garage.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    De ligging van het hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn niet echt ruim

    De ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Leuke vermoeiende citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets wat veroudert sleet op meubelen Enz ....

    Ontbijt was heerlijk Vriendelijkheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Prima hotel voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Prima hotel, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers met houten vloer erg (maar dan ook ERG) gehorig.

    Vriendelijkheid personeel, prima ontbijt, ligging in het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De sfeer rond de bar. Meestal niemand aanwezig en geen sfeer

    het ontbijt/en de netheid van de kamer ( dagelijks )

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Prima hotel, goede ligging
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijs maar logisch voor de ligging

    Dicht bij station en centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Héél aangename kennismaking met dit mooi centraal gelegen hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Zalige bedden. Héél goed gelegen. Lekker, verzorgd en héél betaalbaar ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Fijn hotel met zeer goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Isolatie kamers ( lawaai bij sluiten deuren)

    Ligging hotel zeer goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    In een woord FANTASTISCH!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige ontvangst. Niets was teveel voor het personeel aan de receptie. Parkeren perfect geregeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Zenit ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna deurkaart functioneerde nauwelijks

    Badkamer kluis dakterras

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,2
    Ligging vlakbij het centrum is perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging vlakbij het centrum is perfect. Nette, schone kamer met alles wat je nodig hebt. Goede sterke wifi (20mb).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,7
    Kleine kamer, wel schoon en netjes
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, wel schoon en netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,8
    Alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Engelse TV-zenders, wel Franse, Algerijnse, Duitse, Italiaanse. Daarom kom ik hier niet meer

    Alles

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Bij het centrum. Trein, metro, bus en taxi voor de deur.

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: