Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hellsten Helsinki Parliament

Museokatu 18, Eteläinen Suurpiiri, 00100 Helsinki, Finland

#73 van de 169 hotels in Helsinki

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1491 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    Goede kamer en mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio voor 1 persoon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen receptie op zondag dus tas achterlaten kon alleen met pas die ik kreeg, maar die werkte niet dus dag met tas door helsinki zeulen.

    Goede kamer voor de prijs en de locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,1
    rustig en vlot bereikbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 4 nachten

    ontvangsttijden aan receptie, maar alles werd vlot via 'rechtstreekse lijn' met receptie van zusterhotel geregeld (bagageopslagplaats)

    rustige locatie. appartement veel ruimte. Heb geen gebruik gemaakt van sauna, zodat ik deze niet kan beoordelen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    9,6
    Prima verblijf in hellsten parliamentti
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niks ontbrak. Geweldige ligging, ruim appartement, alle primaire behoeften waren ruimschoots aanwezig. Dat verder de kamer niet iedere dag werd schoongemaakt stoorde mij absoluut niet.

    Je kon zelf uitstekend je ontbijt verzorgen maar je kon ook gebruik maken van het tegenover gelegen restaurant Maroc, waar je als gast van Hellsten Parliamentti uitstekend kon ontbijten met tien procent korting. Goed voedsel daar voor een redelijke prijs.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,2
    Mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi appartement

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Lekker centraal
    • Individuele reiziger
    • Studio voor 1 persoon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie en ruim opgezet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Kort bezoek aan Helsinki (ijskoud) met mooi appartement (warm)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heel weinig..misschien zou wat mineraal water, koffie en thee fijn zijn (er is een waterkoker)

    Locatie, prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,5
    locatie nabij vliegveld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    locatie nabij vliegveld

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was warm, airco maakt veel geluid

    Appartement was ruim en oke 15 minuten lopen naar het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    de badkamer van het appartement was erg klein en gedateerd.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gedateerd appartementencomplex.

    nvt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    prima kamer, goede locatie, makkelijk met ov bereikbaar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prima kamer, goede locatie, makkelijk met ov bereikbaar vanaf de luchthaven.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    De locatie was prima, dicht bij Kamppi (winkels en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets behalve dat er geen haarföhn in het appartement aanwezig was, maar die kan je beneden bij de receptie krijgen (die wel op zondag dicht is).

    De locatie was prima, dicht bij Kamppi (winkels en busstation), centrum en treinstation. Je kan 1 halte met de tram 4,7, of 10 vanaf het treinstation naar het appartement, dat scheelt een stukje lopen als je koffers hebt.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    6,3
    locatie, kamer is ruim ,
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs-kwaliteit , de prijs ligt wat aan de hoge kant... wij verbleven 3 nachten onze kamer is niet schoon gemaakt en we hebben geen zuiveren handdoeken gekregen

    locatie, kamer is ruim ,

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    8,3
    Het hotel is schoon en netjes en het personeel vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het personeel is niet altijd aanwezig wat het lastig maakt om zaken te regelen en de badkamer was erg klein.

    Het hotel is schoon en netjes en het personeel vriendelijk. Ook was het prettig dat er makkelijk van de laundry room en sauna gebruik kon worden gemaakt.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    8,3
    Ruimte en faciliteiten van de kamer/appartment en ook de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbreken van een zakje thee of koffie. Ik arriveerde op de avond en was erg moe. had graag een thee of koffie willen drinken en uitrusten tot de etenstijd dat ik uit moest. De water koker en koffie apparaten waren aanwezig maar de winkels waren dicht. Een paar thee zakjes kosten paar centjes. Het was meer vriendelijk als ze dat ook waren.

    Ruimte en faciliteiten van de kamer/appartment en ook de lokatie

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    10
    We hebben het zeer naar ons zin gehad.
    • Gezin met oudere kinderen

    Waar je even op moet letten is dat je de sauna optijd aanzet. Onze zoon sliep in de woonkamer op de bedbank. Daar sloten de gordijnen niet genoeg, waardoor er nog veel licht van straatlantaarns naar binnen kwam. Nu nog niet zo erg, maar in de zomer blijft het waarschijnlijk wel erg ligt in de kamer.

    We hebben het zeer naar ons zin gehad. De kamers waren ruim en comfortabel genoeg ingericht. Ze hadden een prettige sfeer.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,8
    Ik weet dat er gerenoveerd moet worden maar verflucht is...
    • Individuele reiziger

    Ik weet dat er gerenoveerd moet worden maar verflucht is niet altijd aangenaam. Maar de het andere appartement dat ik aangeboden kreeg was prima.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    Prima, niet dure accommodatie in centrum van Heelsinki
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima, niet dure accommodatie in centrum van Heelsinki

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,1
    no reception, no staff, no keys on arrival
    • Vakantiereis
    • Stel

    no reception, no staff, no keys on arrival

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Accomodatie voor 3 nachten gehuurd (do-zo), kamer werd niet schoongemaakt tijdens verblijf en er was slechts 1 handdoek voor douchen + sauna

    Locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: