Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Airport Hotel Pilotti 3-sterren

Veromäentie 1, 01510 Vantaa, Finland

#24 van de 30 hotels in Vantaa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4677 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    Simpel, maar goed voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrek aan luxe bij het hotel.

    De natuur in de omgeving en het makkelijke bereik van het hotel naar het vliegveld en andersom. Ontbijt vanaf 3:30 in de ochtend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden in januari al een familiekamer met verbindingsdeur geboekt, maar bij aankomst bleken het 2 kamers te zijn ivm overboeking.

    Goede gratis shuttleservice, binnen 5 minuten in het hotel. Kleine, maar comfortabele kamers en een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    3,3
    Waardeloos
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvoorstelbaar dat dit hotel de naam Best Western mag dragen. Bij Best Western heb je normaal toch een beetje verwachtingen. De kamer rook muf de badkamer stonk. Het gehele hotel is erg verouderd en niet schoon.

    Niet ver van het vliegveld

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,1
    We hadden geluk dat we het busje zagen en mee mochten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens ontbijt waren er heel veel japanners, die in de weg bleven zitten en hun zooi niet opruimen. De ruimte ziet er dan slordig en vuil uit.

    We hadden geluk dat we het busje zagen en mee mochten. En dat ook om 22:30 nog wat te eten gemaakt werd

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Goed restaurant en erg vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is voor 1 pers groot genoeg maar voor 2 pers zou het wat krap zijn

    Goed restaurant en erg vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Kleine kamers maar schoon en mooi ingericht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamers maar schoon en mooi ingericht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,5
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen overbodige luxe. Netjes en schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    Kleine kamer, alles aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Ik kende het hotel.

    Kleine kamer, alles aanwezig. Prima ontbijt. Prima bus naar luchthaven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Het is te warm in de kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is te warm in de kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    geschikt voor kort (zakelijk) verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    verschrikkelijk kleine badkamer

    alle personeel vriendelijk en goede bus service naar luchthaven

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,8
    Verouderd hotel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderd hotel, douche was zo klein als op een veerboot.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    3,3
    Eenmaal nooit weer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Shuttle airport hotel alleen s morgens en s avonds overdag niets geregeld!

    Niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    6,7
    Voor een nacht Ok maar een zeer kleine douche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een nacht Ok maar een zeer kleine douche.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    4,2
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    6,3
    prima voor slapen tussen twee vluchten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine douche

    goede vliegveld transfer en wifi verbinding. ontbijt vanaf 02:30 !!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    5,0
    Bijzonder kleine badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bijzonder kleine badkamer. Toilet stond voor wasbak, haren wassen was een toer. Ramen niet op gezichtshoogte waardoor naar buiten kijken alleen via klein raampje kon en het zicht een blinde muur werd. Kamer zelf was erg hokkerig. Restaurant functie was erg beperkt.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    4,6
    Ik reserveerde dit hotel om tot rust te komen tussen 2...
    • Individuele reiziger

    Ik reserveerde dit hotel om tot rust te komen tussen 2 vluchten. Ik volgde de instructies ivm de pendelbus en bleek ik niet op de juiste bus te zitten. De juiste bus reed maar om het half uur. Ik was pas om 24.30. Toen ik in het hotel kwam bleek dat de bus die ik terug wou nemen al vol zat.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    6,3
    Dit hotel hebben we geboekt om tussen de vluchten te kunnen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grootte van de kamer. De badkamer was ook zeeeer klein.

    Dit hotel hebben we geboekt om tussen de vluchten te kunnen overnachten. Was verder niets bijzonders en erg klein. Wel een goed bed en ontbijt. Ongeveer 2KM van het hotel, busjes stoppen voor het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Fijn dat er 's avonds een gratis pendelbusje rijd tussen...
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen pendelbusje rijd van dit hotel naar de luchthaven in het tweede deel van de ochtend, dus na 9.00 uur.

    Fijn dat er 's avonds een gratis pendelbusje rijd tussen de luchthaven en dit hotel! Let wel op! Er rijden 2 bussen vanaf de zelfde halte vanaf de luchthaven, beide naar verschillende hotels.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    4,6
    Moment dat ik kamer binnen liep vroeg ik mij af waar douche...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Moment dat ik kamer binnen liep vroeg ik mij af waar douche zat. Deze bevond zich pal naast de toilet (ruimte is geloof ik 1m x 1m). mega klein! hoe kan men er normaal douchen??

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    4,2
    Het was lachwekkend hoe slecht de badkamer was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was lachwekkend hoe slecht de badkamer was. Het was niet meer dan een toilet met een fonteintje en douchbakje van 30 cm bij 30 cm. Onbegrijpelijk dat dit op de site van booking.com staat.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Perfect voor een korte nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Louter weinig, had niet veel verwacht.

    Perfect voor een korte nacht.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    shuttle service
    • Vakantiereis
    • Stel

    grotte badkamer

    shuttle service super snelle incheck en uitcheck

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    8,8
    Gratis shuttlebus, ook 's nachts.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer is klein, maar voor een nachtje geen probleem

    Gratis shuttlebus, ook 's nachts. Zeer vriendelijke ontvangst, goed ontbijt.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: