Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Levi Suites Levin Klubi 4-sterren

Golfväylä 7, 99130 Levi, Finland

#24 van de 68 hotels in Levi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 593 beoordelingen over dit appartement

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    HEERLIJK!! Echt super genoten. En zo vanuit je kamer de piste op en weer af.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak had beter gekund. Overal lag nog chips op de grond. En zonder auto is het even lastig om eerst de sleutel in Levi op te halen en dan nog 4 km naar appartement te rijden.

    De sauna; het meer dan volledig ingerichte appartement. Spullen zijn aanwezig voor de vaatwasser en wasmachine. De droogkast voor je (ski)kleding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Fins Lapland is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ophalen van de sleutels in het dorp is een heel gedoe. De ligging van de receptie in het dorp is slecht aangegeven. Vervolgens kan je na het ophalen van de sleutels weer een taxi regelen om naar het appartement te gaan.

    Goede ligging, dicht bij de bushalte. Appartement is goed uitgerust (oven, vaatwasser, staafmixer, broodrooster enz)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    Een keer hebben we ons buiten gesloten en moest de bewaking...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keer hebben we ons buiten gesloten en moest de bewaking komen om de deur te openen. Hier voor moesten we 60 euro betalen, schandalig. Had je iets nodig van de receptie dan moest je wel naar Levi toe, niet handig.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Lapland, een geweldige ervaring!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3-5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant gaat om 18.00 dicht. Afstand naar Levi 4 km, dus met auto.

    Ligging aan de skipiste, goede voorzieningen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    To accomomdatie met een goede verbinding met de bus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers - Penthouse
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen nieuwe handdoeken

    To accomomdatie met een goede verbinding met de bus

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,1
    Er zat niets bij de accomedatie qua eten/drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3-5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat niets bij de accomedatie qua eten/drinken

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,5
    Het appartement was netjes en comfortable.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement was netjes en comfortable. Alles was aanwezig in het appartement een vaatwasser, sauna en oven. De bedden sliepen erg goed.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Levi Suites Levin Klubi