Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki 4-sterren

Asema-aukio 2, Eteläinen Suurpiiri, 00100 Helsinki, Finland

#77 van de 169 hotels in Helsinki

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1172 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,6
    De volgende keer in Helsinki weet ik het wel. Het Vaakuna staat tegen over het centraal station.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Niets.

    Het is een heel groot hotel. Ik heb eigenlijk niet gelet op rolstoeltoegankelijkheid. Maar je moet wel een trapje op en dat is natuurlijk lastig met een rolstoel. Maar of zo een groot hotel ook een faciliteit heeft om rolstoelers binnen te laten. Vast wel?

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    9,6
    Mooi jaren 50 hotel geheel in stijl
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gordijn had iets breder gekund, voor de verduistering in de zomerperiode.

    mooi, echt jaren 50 stijl, en zeer goed onderhouden hotel. Prachtig design. Kamer meubilair in zelfde stijl, bed prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    6,7
    Ontbijt was prima, fraai uitzicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur ziet er outdated uit. Lijkt of je in het Oostblok bent.

    Ontbijt was prima, fraai uitzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,4
    prima ontbijt, midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Een oud versleten hotel wat dringend verbouwd moet worden.

    prima ontbijt, midden in het centrum

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    ik had een heel mooi uitzicht over de stad op het 7de verdiep
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    door een sportgebeuren in de stad waren er veel kinderen in het hotel die soms wel eens veel lawaai maakten

    ik had een heel mooi uitzicht over de stad op het 7de verdiep

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,5
    Ontbijt top, gratis fietsen ter beschikking super
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat er geen sauna is

    Ontbijt top, gratis fietsen ter beschikking super

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    5,8
    De locatie midden in het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Uitgewoond hotel met een matige service

    De locatie midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,8
    Locatie bijna midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie bijna midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    Prima hotel als je aan de rustige kant slaapt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Beetje oubollig en karig ontbijt.

    Prima hotel als je aan de rustige kant slaapt. Prima ligging.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,3
    Lokatie perfect, vanuit treinstation loop je er zo naar toe,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lokatie perfect, vanuit treinstation loop je er zo naar toe, direct bij/in centrum Helsinki

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: