Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Residence 3-sterren

5 Rue Des Mousses, 88340 Le Val-dʼAjol, Frankrijk

#1 van de 3 hotels in Le Val-dʼAjol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 122 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    TOP!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De dubbele deuren op de kamers waren niet altijd handig op spullen binnen en buiten te brengen.

    Dat de hond los kon lopen over het domein, de wandelroutes die aan het hotel liggen,...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Goed verzorgt hotel ziet er mooi uit, ligt op een rustige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Die Fransen doe ook geen enkele moeite om Engels te spreken. Ze doen ook net of ze je helemaal niet begrijpen. Die je je uiterste best en spreek je een frans tegen ze, dan krijg je een onverstaanbare en onbegrijpelijke antwoord in het frans terug. Heel jammer en zeker voor een hotel.

    Goed verzorgt hotel ziet er mooi uit, ligt op een rustige plek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    onze kamer was in een gebouw naast La Residence, Relais Fleuri. Het hotel ligt aan de rand van het dorp, fijne tuin er achter waarin je lekker kunt zitten. Goed restaurant, lekker ontbijt. Vriendelijke ontvangst, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Delicious Restaurant with very Good wine and a very friendly Staff 5 Stars +
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Synthetische Bettwessen war Unatürlich Warm, wir haben Deckbett erausgehold, Entschuldigung. Und mit Fenster Offen Schlafen ging nicht wegen die Müggen und Fliegen, die waren leider auch im Restaurant. Many Flies All over the Place, in the Restaurant also and that is not Nice but we do understand it because the HTL is near the Woods. De vliegen waren ook in het Restaurant dat was jammer en irritant als je heerlijk zit te eten met een Goddelijke rode wijn uit Beaune op de laatste vakantieavond. Helaas is het ook niet anders want het Hotel staat aan de rustige bosrand. Dus we begrijpen het wel.

    Delicious Restaurant, heerlijk gegeten, Gourmand Chef, Feinsmeckend Gegessen. Prädikat Wein war SUPERTOLL. Vin Rouge Beaune 5*****Superbe !!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Mooi hotel voor prima prijzen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Orangerie
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met 2 singlebedden geboekt, bij aankomst kregen we een kamer met één tweepersoonsbed en waren er geen andere kamers beschikbaar. Gelukkig werd dit de ochtend daarna gecorrigeerd en kregen we een kamer naar wens. Het ontbijt is een beetje prijzig met zijn 12,- euro per persoon per dag.

    Het ontbijt is erg goed. Tevens is het zwembad erg fijn, zowel overdekt bij slecht weer als open bij goed weer dankzij het schuifdak. Er ligt een mooie ruime tuin achttet het hotel waar je kunt genieten van de rust. De kamer was ruim, de bedden waren comfortabel en alles in de kamer was netjes en hygiënisch. De locatie is uitstekend voor ons, alles in de Vogezen ligt op een mooie rijafstand vanaf het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    6,7
    Prima hotel voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed had een deuk in het matras waardoor je naar elkaar toe rolde. Ik had geen ontbijt genomen maar bestelde wel een cappuccino. Deze vond ik erg duur nl € 4 per kopje!

    Vriendelijk personeel, inrichting kamer en badkamer was mooi. Mooi pand met leuke oude foto's aan de wand.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Zeer rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij mooi weer kan men niet buiten eten. Ontbijt 12€ is prijzig

    Zeer rustig gelegen. Zeer vriendelijk personeel. In het dorp bevindt zich een pizzeria (ook van het restaurant) waar men een uitgebreide kaart heeft en het eten zeer lekker en minder duur is dan het restaurant in het hotel zelf!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Mooi en verzorgd gebouw, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en verzorgd gebouw, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,5
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Orangerie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Fantastisch verblijf in een prachtige sfeer. Ideale tuin voor hondjes. Hier gaan we terugkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Middaguren weinig tot geen mogelijkheid voor een hapje

    Omgeving, ligging, sfeer, tuin, zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    alles was perfect het eten ontvangst zwembad kortom alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    leuke stop op weg naar verder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Residence Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het diner en de eetzaal

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Residence Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Goede bedden. Leuke rustige tuin. All Heather zwembad. Uitstekende keuken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Zeker de moeite
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden de bedden en ontbijt super!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer en wc

    ontbijt frima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,1
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer in de dependance was te gehorig, verder wel netjes (voor 1 nachtje groot genoeg)

    Zwembad, de ligging, het personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    10
    Een aanrader om eventueel wat langer te verblijven , we waren op doortocht naar het zuiden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Orangerie
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift om naar de kamer te gaan

    Zeer verzorgd , en aangenaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Relais Fleuri Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, hotel is ouderwets...opfrissing is eens nodig.

    Avondeten, ligging, omgeving

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,5
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer Orangerie
    • Verbleef 4 nachten

    Geen lift

    Goede kamers, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Algemeen comfort
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Residence Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze bijna geen Engels of Duits spraken

    Omgeving en het zwembad en het eten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    Ik zou mijn vrienden deze accommodatie recommanderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren zeer comfortabel. Het ontbijt was uitgebreid en de enthourage was perfect.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,8
    de maaltijden
    • Vakantiereis
    • Stel

    de begeleiding bij aankomst door het hotel naar de kamer vond niet plaats, waardoor we enigszins zoekend en in het halfdonker de weg naar onze kamer moesten raden

    de maaltijden

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    De kamers waren schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een aanbieding geboekt via booking.com. Bij binnenkomst hebben wij expliciet gevraagd of we ontbijt moesten bijboeken. Er werd ons verteld dat het allemaal inclusief was. Uiteindelijk kregen we bij de uitcheck toch een rekening van 24 euro per dag voor het ontbijt. Het ontbijt was prima. Maar de communicatie hierover verliep niet netjes.

    De kamers waren schoon en netjes. De wifi service was prima.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    7,1
    Zwembad en sauna waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Receptie niet heel vriendelijk. Heb voor kamer van 4 pers.moeten betalen, terwijl ik dagen ervoor gemaild had dat we maar kamer v 3 nodig hadden (geen extra bed). Dit is minpunt, en niet klantvriendelijk.

    Zwembad en sauna waren goed. Ontbijt ook. Vriendelijke mevrouw bij ontbijt. Kamers in orde.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,5
    De motoren konden op een goede plek staan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De motoren konden op een goede plek staan. Dat is belangrijk voor ons.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    horeca prijzen overcharged

    rustige ligging

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    Vriendelijkheid van het personeel. Heerlijk eten, ruime keuze. Veel suggesties voor wandelingen en fietstochten aan het onthaal.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    De kamerprijs is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het restaurant is uitstekend maar niet goedkoop.

    De kamerprijs is prima. Kamers in het bijgebouw zeer eenvoudig.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,5
    Uitstekend diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend diner

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep

    restaurant

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: