Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Restaurant Aux Deux Roses 3-sterren

11, rue de Strasbourg, 68600 Neuf-Brisach, Frankrijk

#2 van de 2 hotels in Neuf-Brisach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 272 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Zeer goede overnachtigingsplaats op onze rondrit in de streek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer mocht iets properder zijn. Stofmoppen in de hoeken

    Goed en vriendelijk onthaal met goede fietsenstalling. Ruime kamer en badkamer, goede bedden. Restaurant was goed en ontbijt zeer uitgebreid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een zeer hete en kleine zolderkamer met twee een persoonsbedden. Er stond een airco apparaat maar voor die de temperatuur een beetje omlaag had waren er al een aantal uren voorbij. De badkamer met wc was enorm klein, nog geen 1,5 vierkante meter. De wc was aangesloten op een wc vermaler die elk half uur begon te malen wat nog al wat kabaal maakte, ook 's nachts ging dit door.

    Goed eten 's avonds op een leuk terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    4,2
    Grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne en totale entourage

    Wij hadden er heel wat meer van verwacht, er is weinig of niets gebeurd met de mogelijkheden die het gebouw bieden,de hygiëne van de badkamer laat te wensen over bijv roestige kranen de geel overgeschilderd , ook andere elementen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,8
    Prima voor op doorreis, meer niet!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontvangst was niet bepaald aardig. We kregen gelijk op onze donder dat we via booking hadden geboekt en niet gewoon even hadden gebeld. Pardon? Kon onze boeking niet vinden en was daar ook over geïrriteerd. Engels was ook lastig, ondanks dat er vermeld staat dat ze Engels spreken. We hadden pech gehad met onze eigen auto en konden pas 10 uur na stil komen te staan weer verder. Dus dit hotelletje snel op de route via booking opgespoord en geboekt. Was alleen voor overnachting om daarna door te reizen. Omdat we een hond bij ons hebben letten we er op dat deze ook welkom is. Achteraf kregen we een rekening van 15 euro voor de hond, terwijl onze kamer 84 euro was. Dat vinden wij niet in verhouding, de hond lag op de grond op een eigen kleed, niet op een bed. We betalen graag voor de hond, hoort erbij, maar voor 15 euro per nacht krijg ik in een hondenpension een eigen ruimte met eten en drinken erbij! Ook blijkt er 2 x toeristentax gerekend te worden. Een keer op de hotelkamer erbij (87.60) en apart 2.70 euro. Heel vreemd. Bij navraag krijg je in slecht Engels dat dit de prijzen zijn. Houding erg stug en niet prettig!

    Prima ruimte voor overnachting tijdens doorreis. Bedden lagen prima, alles wel enorm gedateerd. Het plaatsje waarin het ligt is heel mooi en rustig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Lift
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    piep kleine kamer ( hoofd stoten) in het dak heel warm ma mobiele airco zicht van uit de kamer : dak

    Lift dicht bij waar we moesten zijn ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,6
    In de binnentuin kun je leuk zitten ( ontbijten)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine niet zo'n schone kamer en dito douche

    In de binnentuin kun je leuk zitten ( ontbijten)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Maar verder was het leuk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was te hard had last van mijn rug ervan

    We hebben ons ontbijt ergens anders benut bij familie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,1
    Het was een iets kleinere kamer onder het dak, dus wat heet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een iets kleinere kamer onder het dak, dus wat heet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    6,3
    Het ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was matig

    Het ontbijt was ok

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    5,4
    Het restaurant maar het ontbijt was slevht
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer die was minimaal

    Het restaurant maar het ontbijt was slevht

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,1
    De prijs van de overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs van het eten

    De prijs van de overnachting

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Mooi sfeervol en betaalbaar hotel in een mooi pittoresk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Mooi sfeervol en betaalbaar hotel in een mooi pittoresk vestingsstadje in de Elzas. Lekker eten en wijn. Heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    Het mooie terras op de binnenkoer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het mooie terras op de binnenkoer. Mooie omgeving, rustig mooi dorpje.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: