Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Ellington Nice Centre 4-sterren

25, boulevard Dubouchage, 06000 Nice, Frankrijk

#85 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1078 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Het ademt de oude grandeur maar mist daardoor ook wat we van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ademt de oude grandeur maar mist daardoor ook wat we van een modern hotel verwachten. De verstopte” contactdozen zodat opladen telefoon eerst een zoektocht vraagt en het douchen in een badkuip met een gordijntje is niet meer van deze tijd in deze prijsklasse.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,3
    Goede locatie, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In feite alles. Het personeel: Hele bedrag vooruitbetaald. Hond, tax en parking moest ik ter plekke afrekenen. Onaardige dame bij de receptie die niet eens de moeite nam om te checken of onze kamer klaar was. Toen ik het 10 minuten later aan een andere receptioniste vroeg belde die wel naar house keeping en inderdaad....de kamer was klaar. Onze bagage zou naar de kamer gebracht worden. Toen die er na 10 minuten nog niet was ging ik terug naar de receptie. Daar stonden onze koffers, onbewaakt. Niemand van het personeel in de buurt. Vanuit de kamer belde ik naar de receptie of ze een bepaald restaurant konden boeken. Ik werd teruggebeld: "er wordt niet opgenomen, mevrouw." Ik belde het restaurant zelf en kreeg direct de eigenaar aan de telefoon. De kamer: Ik ben nog nooit in zoiets smerigs terechtgekomen. Ik hoop dat booking.com die foto's ook plaatst. -Spuug op de sierkussens, -smerigheid aan de kastjes, -haren op de kussens, -vieze haarföhn, -stopcontacten die het niet deden, -smerige vloerbedekking, -airco deed het (nog) niet. Het was 30 graden in de kamer. Uiteindelijk na veel bellen kwam de manager. We kregen een upgrade naar een ex. kamer. en een fles wijn als goedmaker. Kamer aan de lawaaierige voorkant was inderdaad groter, maar met maar 1 bureaustoel. Badkamer was klein. Geen grepen in het bad. Voor oudere mensen is dat lastig in -en uit stappen. Je moest schuin op de wc gaan zitten vanwege de wc rolhouder. Avond voor vertrek betaalde ik wat er nog open stond. Dit adviseer ik iedereen, want er logeren hier veel bus gezelschappen. "U heeft de tax al betaald mevrouw," zei receptioniste. 'Weet je het zeker?' "Ja, ik weet het zeker. U kunt morgen zo weggaan. All set." De volgende ochtend, toe ik om de auto vroeg zei een andere receptioniste: "mevrouw U moet nog tax betalen." 'Huh? Uw collega zei gisteravond dat ik het al betaald had.' "Neen, ze heeft een fout gemaakt.

    Het ontbijt was grandioos.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Perfect hotel voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer mag groter

    Heerlijk ontbijt. Erg uitgebreid. De locatie is fantastisch. Op 5 minuten lopen van het oude centrum, de hoofdstraat met alle winkels en de zee. De afzonderlijke buitenplaats van het hotel is erg gezellig en leuk om te ontbijten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Toppunt van Nice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg fijn onthaal. Zeer gastvrij. Goede atmosfeer. De tuin is heerlijk om in te zitten. Zowel tijdens het ontbijt als in de middag of avond. Personeel was ontzettend vriendelijk. Iedereen deed zijn best. Het ontbijt buffet was heerlijk. Winkelgebied op 100 m afstand. Oude stad ook slechts 10 min lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,4
    Prima locatie maar zeker geen 4-sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel verdient geen 4 sterren. Mijn kamer was bijzonder klein met een gedateerde badkamer (douchen in klein glad bad met vies douchegordijn, scheuren in tegels etc.) en een zeer lawaaige airco. Daarnaast kun je in de pub niets te eten krijgen als je 's avonds nog wat wilt. Alleen een schaaltje pinda's. De bediening is er bovendien zeer traag. Verder een aantal norse personeelsleden getroffen. Ik ben niet snel ontevreden, maar dit is absoluut geen 4-sterrenhotel

    Prima lokatie, leuke binnentuin, heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    mooi en gezellig hotel, maar veel stappen is de boodschap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    prijzen bar,

    Erg charmant hotel, ontbijt was zeker ok, bar is wat aan de dure kant, maar er is een happy-hour formule tussen 17-20u. mespresso-toestel op de kamer -top- lucthaven-hotel: ondanks officiële taci voleden we ons echt opgelicht (45€!!) met bus terug gegaan -450m stappen- kost €6 pp

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,1
    Goed verblijf dankzij perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de kamer en de ruimte zowel qua beweeg- en opbergruimte als de klimaatbeheersing.We konden niet eens 2 grote reistassen kwijt.

    Ontbijt heerlijk, binnenplaats prima, locatie perfect! kamers zeer klein voor langer verblijf dan 1 of 2 nachten.wifi zeer slecht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,1
    Uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg eenvoudig en klein. Airco werkt alleen in de zomer.

    Prima ligging van het hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed restaurant in de straat van het hotel (Lulu's) . Goed ontbijtbuffet in het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    nice is een leuke stad maar de volgende keer gaan we buiten de vakantieperiode
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer goed!!! Loatie goed!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Moeder (84) - dochter uitstap succes, mede door prettig hotel met goede sfeer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van hotel, schone kamers, prima ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,5
    ga terug keren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    we zijn er intussen een drietal keer geweest en voelen er ons thuis

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Goede ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken

    Ligging personeel ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,5
    Heerlijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lamp

    Heerlijk uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend ontbijt, goed verzorgd, prima personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel, de Engelse taal machtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein, aan drukke weg, behoorlijk doorklinkend. Ontbijt simpel

    Vriendelijk personeel, de Engelse taal machtig. Kamer schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,9
    Betere kamer op verzoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gebakken ei binne het ontbijt

    Betere kamer op verzoek

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    Personeel zeer gedienstig en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel zeer gedienstig en vriendelijk. Ik kende het hotel al van vroeger en had goede ervaring.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Personeel, WIFI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamers, aan einde vanaf zonder nooduitgang.

    Personeel, WIFI

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: