Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Marseille Vieux Port 4-sterren

30 Rue Jean Trinquet, 13002 Marseille, Frankrijk

#124 van de 244 vakantiewoningen in Marseille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 750 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,9
    Een prima hotel waar we graag nog eens terug komen maar dan willen we wel het dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een Studio (2 Volwassenen) met Balkon geboekt. Het plaatje bij de boeking laat een dakterras zien met uitzicht over Marseille. We kregen een Studio op de eerste verdieping met een buitenzitje met totaal geen uitzicht. We hebben lekker buiten gezeten maar hadden liever het dakterras gehad.

    De rustige ligging niet ver van de Vieux-Port.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    4,6
    Niet meer opnieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm harde bedden. Studio's worden niet schoongemaakt, lakens worden niet ververst (enkel tegen vergoeding). Heel kleine, rommelige ontbijtzaal en matig ontbijt. Personeel is niet echt behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Fijn aparthotel op loopafstand van de belangrijkste plekken van Marseille
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard. De vaatwasser van onze kamer deed het niet. Na herhaaldelijk dit aangeven bij de receptie heeft personeel er niet naar gekeken maar alleen 3 nieuwe vaatwastabletten neergelegd.

    Praktisch ingerichte kamer met complete keuken en mooie badkamer. Hotel heeft een fijne ligging tov bezienswaardigheden, met wijk Le Panier naast de deur en 5/10 minuten lopen naar Vieux Port. Personeel spreekt meestal redelijk Engels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    locatie perfect, ruimte groot genoeg, schoonmaak en schone handdoeken niet bij inbegrepen is slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    schoonmaak, handdoeken vervangen

    locatie vlakbij Vieux Port was perfect, alleen bij verblijf van 4 nachten slecht dat er niet 1x werd schoongemaakt en we zelf om schone handdoeken moesten vragen en weinig toiletpapier

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    Prima om er een paar dagen te verblijven en je wilt besparen door zelf eten op te warmen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen licht op de werktafel zodat een brief schrijven moeilijk werd. Ook is het lichtniveau in bed te laag om prettig te lezen. Kamer was iets te koud, maar ik denk dat de verwarming nog niet was aangezet begin oktober.

    Goede prijs voor geboden ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    De keuken en het terrasje waren heel leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Geen poetsservice als we een verblijf van 7 dagen kiezen. Anders moesten we bijbetalen. Er was wel een stofzuiger aanwezig maar op vakantie wil je toch niet zelf poetsen?? En dat terwijl bij een verblijf van <3 dagen en >8 dagen er wel poetsservice was. Dit kan echt wel beter als jullie een goede service willen geven aan de gasten. Al waren ze maar 2x komen poetsen op heel ons verblijf, zelf dan waren we al blij geweest.

    De keuken en het terrasje waren heel leuk. Het was er heel verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,9
    We hebben gekozen om te ontbijten op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    We hebben gekozen om te ontbijten op de kamer.....in de omgeving zijn supermarkten een bakker enz...het hotel ligt op wandelafstand van de Vieux-Port, heel centraal, we hadden een heel stille kamer. De keuken is voorzien van alles. Ik kan dit hotel sterk aanbevelen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Bezienswaardigheden op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De ligging, het balkon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    prima kamer ,goede bedden .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    prima kamer ,goede bedden .Wij zaten aan de tuinkant dus zeer rustig.Uitstekende locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Zorg voor een echt bed, geen sofabed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 2 nachten

    In de eerste instantie kregen we een 4-sterrenonwaardig sofabed.

    Schone kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was ongeïnteresseerd en je moet steeds schone handdoeken kopen voor 5 euro per 2.

    Schoon, fijne airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    een modern hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de omgeving van het hotel is iets minder met ratten die in de avond de straat over rennen. voor ons Nederlanders misschien niet echt smakelijk.

    een modern hotel. zeker een goed prijs/kwaliteit verhouding. het ligt vlakbij de toeristische plekken en met de auto ben je ook snel bij de snelweg, zeer handige ligging dus.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    8,3
    alles behalve.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de hardheid van de matrassen

    alles behalve.......

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    5,8
    Redelijk centrale ligging, aardige en behulpzame receptie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit kamer vonden wij een beetje tegen vallen, slechte airco,

    Redelijk centrale ligging, aardige en behulpzame receptie medewerkers

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    9,2
    Goede bedden, ruime kamers en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede bedden, ruime kamers en goede locatie.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    8,3
    Goede ligging, proper, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Enkel de (gratis) wifi kan beter.

    Goede ligging, proper, comfortabel.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    8,8
    Concept aparthotel is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed had iets beter gekund, maar voor een opklapbed lag het prima.

    Concept aparthotel is perfect

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    9,2
    Zeer prettig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Jammer, dat er 's avonds geen drankje gedronken kan worden.

    Zeer prettig hotel. Rustig en toch centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen verversing van bad- en bedlinnen en geen opmaak van de bedden.

    Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: